Llorente ne ulazi ni u top 10 napadača Serie A...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa zavisi koji segment gledas, dva potpuno razlicita igraca koji zavise od razlicitih tipova igre.korisnikforuma je napisao/la:Kad se sjetim komentara "meni je Llorente čak i bolji od Teveza"![]()
Stranac je napisao/la:Prvo kreneš kukavički, pa kad primiš gol nastaviš stihijski poprilično bez ideje. Dobiješ ovakav Juve. Jadan.
Ovakav Juve ispada od raspalog Lyona, to je sada jasno ko dan.
Stranac je napisao/la:Prvo kreneš kukavički, pa kad primiš gol nastaviš stihijski poprilično bez ideje. Dobiješ ovakav Juve. Jadan.
Ovakav Juve ispada od raspalog Lyona, to je sada jasno ko dan.
Ma nije bitno, kad god bi zabio gol bilo bi komentara tipa "najbolji napadač lige", a kad pogledaš malo bolje lik je igrač manje na terenu, pa kad krenu usporedbe sa Trezeguetom, smiješnoSissoko je napisao/la:Pa zavisi koji segment gledas, dva potpuno razlicita igraca koji zavise od razlicitih tipova igre.korisnikforuma je napisao/la:Kad se sjetim komentara "meni je Llorente čak i bolji od Teveza"![]()
Juventusova igra u vecini utakmica Llorenteu i ne odgovara ako cemo posteno.Dobar je i ovako, kad ima po tri upotrebljiva centarsuta po mecu a on je tipicni target man.
Ih zaboravljaju golove poput onog protiv Lazia ili Cagliaria kad nas vrati u igru, covjek kad ima postene lopte on i igra, takav tip igraca, sa Lichtom koji ne zna ubacit ili Asom koji rijetko predje igraca nece Llorente ici preko 15 golova, al sa pravim krilima on bi ubijao.Juventino1995 je napisao/la:Nemojte odma poslje poraza na Llorentea,koji nam je zabio dosta vaznih golova,ni jedan centarsut nije bio na njega pa kako ce ga zabit
Ma kad ti Conte stavi Lichta na lijevu stranu odmah ti je jasno.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa mi cestitog faula nismo napravili, a zna se kakve ove tekme obicno budu...isli da izgube, da se ne potrose i to je to...samo me nervira sto onda nisi rezerviste izveo ako si vec isao da izgubis , bar bi se borili...
Ovaj sto ga kudi je imao avatar Gilardina pa ga treba razumjeti.Juventino1995 je napisao/la:Nemojte odma poslje poraza na Llorentea,koji nam je zabio dosta vaznih golova,ni jedan centarsut nije bio na njega pa kako ce ga zabit
+1Burberry46 je napisao/la:Zasluzeno smo izgubili, sto prije ovo zaboraviti i dalje ovisimo sami o sebi, titula nije upitna! Cestitke napoliu
Vucinic![]()
Ne treba puno ocajavati, idemo dalje!
Juve!!
U ovakvoj formaciji Conte nema mjesta za njih... Ja sam veceras ocekivao pirlo out, i prelaz na 4 3 3 ali nista...Pogba je napisao/la:Ovaj sto ga kudi je imao avatar Gilardina pa ga treba razumjeti.Juventino1995 je napisao/la:Nemojte odma poslje poraza na Llorentea,koji nam je zabio dosta vaznih golova,ni jedan centarsut nije bio na njega pa kako ce ga zabit
Mislio sam da je ova tema prevazisla djecije bolesti gdje poslije poraza krivnja ide na pojedinca i gdje poslije istog niko u ekipi ne valja, ali se prevarih.
Juventus igra slabo i to je problem.
Svima je jasno i pisali smo o tome, veze nema vise od mjesec i sam Tevez nas je vukao to vrijeme.
Strpiti se malo i forma ce doci.
Inace, onako razmisljam vec neko vrijeme, ovoj ekipi ozbiljno fali bar jedan igrac tipa Martens/ Callejon.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 0 gostiju.