Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

korisnikforuma
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la korisnikforuma » 30 mar 2014, 22:38

Kad se sjetim komentara "meni je Llorente čak i bolji od Teveza" :lol:
Llorente ne ulazi ni u top 10 napadača Serie A...

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 30 mar 2014, 22:39

Prvo kreneš kukavički, pa kad primiš gol nastaviš stihijski poprilično bez ideje. Dobiješ ovakav Juve. Jadan.

Ovakav Juve ispada od raspalog Lyona, to je sada jasno ko dan. :oops:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 30 mar 2014, 22:39

Kad igramo kod kuce to je odma agresiva od pocetka.. Gol i onda povlacenje, cuvanje prednosti. Kad igramo u gostima igra nam je nikakva. Branimo se i ako uspijemo pogodit dobro i jest. Kad primimo gol onda se nesto pokusa ko igrat. Smijesno je ovo ba. I definitivno Vucinica stavit s Tevezom. Llorente je nikakav,realno.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 30 mar 2014, 22:40

korisnikforuma je napisao/la:Kad se sjetim komentara "meni je Llorente čak i bolji od Teveza" :lol:
Pa zavisi koji segment gledas, dva potpuno razlicita igraca koji zavise od razlicitih tipova igre.
Juventusova igra u vecini utakmica Llorenteu i ne odgovara ako cemo posteno.Dobar je i ovako, kad ima po tri upotrebljiva centarsuta po mecu a on je tipicni target man.

Stranac je napisao/la:Prvo kreneš kukavički, pa kad primiš gol nastaviš stihijski poprilično bez ideje. Dobiješ ovakav Juve. Jadan.

Ma ne sikiraj se, pristup nece ni blizu biti jednak, ako gdje treba izgubit i kad, to je ovdje i uz ovu prednost koju imamo.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

AmorJuve
Kontakt:

Post Postao/la AmorJuve » 30 mar 2014, 22:41

Al fakat u zraku poraz visio nad ovom utakmicom... Nekako ocekivano... Tevez dosta znaci, Osvaldo nije za nas... Idemo dalje...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 30 mar 2014, 22:42

Stranac je napisao/la:Prvo kreneš kukavički, pa kad primiš gol nastaviš stihijski poprilično bez ideje. Dobiješ ovakav Juve. Jadan.

Poslije vecerasnjeg nastupa ali i poslije ova 2 mjeseca nikakve igre (kukavicke) ni ja nisam optimista protiv raspalog Lyona definitivno

Sto rece drug Pogba@ ovo veceras smo rutinski izgubili
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 30 mar 2014, 22:44

Sissoko je napisao/la:
korisnikforuma je napisao/la:Kad se sjetim komentara "meni je Llorente čak i bolji od Teveza" :lol:
Pa zavisi koji segment gledas, dva potpuno razlicita igraca koji zavise od razlicitih tipova igre.
Juventusova igra u vecini utakmica Llorenteu i ne odgovara ako cemo posteno.Dobar je i ovako, kad ima po tri upotrebljiva centarsuta po mecu a on je tipicni target man.
Ma nije bitno, kad god bi zabio gol bilo bi komentara tipa "najbolji napadač lige", a kad pogledaš malo bolje lik je igrač manje na terenu, pa kad krenu usporedbe sa Trezeguetom, smiješno :thumbdown:
I Luca Toni je targetman pa ima učinak od 15 golova i 10 asistencija u jednoj Veroni!!!
Llorente je prosječan target man, a ispodprosječi igrač, kada se uspoređuje sa Tevezom!
Ništa bolji od Iaquinte svojevremeno...

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 30 mar 2014, 22:48

Nemojte odma poslje poraza na Llorentea,koji nam je zabio dosta vaznih golova,ni jedan centarsut nije bio na njega pa kako ce ga zabit
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 30 mar 2014, 22:49

Idemo dalje :D

Neugodno gostovanjese zavrsilo ocekivano. U par zadnjih meceva vidjelo se da nismo na nivou sto se veceras obistinilo. Losa forma, umor i odlicna partija Napolia su bili nepremostiva prepreka, pa se nadam pozitivnom soku i boljim igrama do kraja prvenstva. Scudetto je tu,ali za nesto vise u Europi trebat ce novca i truda...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 22:49

pa mi cestitog faula nismo napravili, a zna se kakve ove tekme obicno budu...isli da izgube, da se ne potrose i to je to...samo me nervira sto onda nisi rezerviste izveo ako si vec isao da izgubis , bar bi se borili...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 30 mar 2014, 22:50

Juventino1995 je napisao/la:Nemojte odma poslje poraza na Llorentea,koji nam je zabio dosta vaznih golova,ni jedan centarsut nije bio na njega pa kako ce ga zabit
Ih zaboravljaju golove poput onog protiv Lazia ili Cagliaria kad nas vrati u igru, covjek kad ima postene lopte on i igra, takav tip igraca, sa Lichtom koji ne zna ubacit ili Asom koji rijetko predje igraca nece Llorente ici preko 15 golova, al sa pravim krilima on bi ubijao.

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa mi cestitog faula nismo napravili, a zna se kakve ove tekme obicno budu...isli da izgube, da se ne potrose i to je to...samo me nervira sto onda nisi rezerviste izveo ako si vec isao da izgubis , bar bi se borili...
Ma kad ti Conte stavi Lichta na lijevu stranu odmah ti je jasno. :)

p.s. Osvaldo je stvarno los i nije vrijedan pare.
Protiv Livorna stavit Vucinic-Tevez da ih pregaze.
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 30 mar 2014, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 30 mar 2014, 22:50

ovo se kad tad moralo desiti, igrali smo lose u zadnje vrijeme ali nas je pratio dobar rezultat...iskren da budem nisam nesto pretjerano zabrinut...sve je u nasim rukama...do kraja od tezih tekmi jos gostovanje u rimu, ali do tada ce sve biti rijeseno aBd

forza Juve
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 mar 2014, 22:51

Zasluzeno smo izgubili, sto prije ovo zaboraviti i dalje ovisimo sami o sebi, titula nije upitna! Cestitke napoliu
Vucinic :thumbup:

Ne treba puno ocajavati, idemo dalje!
Juve!!
1946

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 30 mar 2014, 22:52

Juventino1995 je napisao/la:Nemojte odma poslje poraza na Llorentea,koji nam je zabio dosta vaznih golova,ni jedan centarsut nije bio na njega pa kako ce ga zabit
Ovaj sto ga kudi je imao avatar Gilardina pa ga treba razumjeti.

Mislio sam da je ova tema prevazisla djecije bolesti gdje poslije poraza krivnja ide na pojedinca i gdje poslije istog niko u ekipi ne valja, ali se prevarih.

Juventus igra slabo i to je problem.

Svima je jasno i pisali smo o tome, veze nema vise od mjesec i sam Tevez nas je vukao to vrijeme.

Strpiti se malo i forma ce doci.

Inace, onako razmisljam vec neko vrijeme, ovoj ekipi ozbiljno fali bar jedan igrac tipa Martens/ Callejon.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 30 mar 2014, 22:55

Jos samo, sve čestitke Buffonu, to je zaista najbolji golman sto sam gledao.Klasa.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 mar 2014, 22:56

Burberry46 je napisao/la:Zasluzeno smo izgubili, sto prije ovo zaboraviti i dalje ovisimo sami o sebi, titula nije upitna! Cestitke napoliu
Vucinic :thumbup:

Ne treba puno ocajavati, idemo dalje!
Juve!!
+1

Izgubili već unaprijed izgubljenu utakmicu. Mislim da je to svima bilo jasno. Sreća pa smo napravili bodovnu zalihu pred ovo večeras.

Idemo sad na Lyon. E tu treba odigrati kako znamo, muški i jako svih 90 minuta. Odraditi posao u prvoj utakmici i okrenuti se Livornu.

Arturo se pametno "očistio" od kartona, baš sam pogledao kad će ga dobiti. Trebaće nam za neke bitnije utakmice. Livorno se mora dobiti i sa rezervnom ekipom.

Što se tiče Osvalda, on komotno može sad da napusti klub. Kakvih ba 18 miliona za njega, hahaha duhoviti momci iz Engleske.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 30 mar 2014, 22:59

ovoj ekipi fali par igraca jer realno Bayern, Real, Barca, City i Psg su miljama ispred nas, dok smo sa ovim timom realno u rangu sa Dortmundom, Arsenalom, Chelsea i Atleticom. Conte mora proraditi i otvorit oci igracima da izadju na teren da se bore, a ne uci u utakmicu bojazljivo i sa bijelom zastavom.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

AmorJuve
Kontakt:

Post Postao/la AmorJuve » 30 mar 2014, 23:06

Pogba je napisao/la:
Ovaj sto ga kudi je imao avatar Gilardina pa ga treba razumjeti.

Mislio sam da je ova tema prevazisla djecije bolesti gdje poslije poraza krivnja ide na pojedinca i gdje poslije istog niko u ekipi ne valja, ali se prevarih.

Juventus igra slabo i to je problem.

Svima je jasno i pisali smo o tome, veze nema vise od mjesec i sam Tevez nas je vukao to vrijeme.

Strpiti se malo i forma ce doci.

Inace, onako razmisljam vec neko vrijeme, ovoj ekipi ozbiljno fali bar jedan igrac tipa Martens/ Callejon.
U ovakvoj formaciji Conte nema mjesta za njih... Ja sam veceras ocekivao pirlo out, i prelaz na 4 3 3 ali nista...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 mar 2014, 23:08

Loša igra, motiv nikakav, noge teške, forma za qraz, Conte na čardaku Keme Malovčića...

Buffon - Babuka i tata svih golmana, šta je sve skidao :clap: :o
Chiellini - solidno se borio ali nije mogao više
Bonucci - nit smrdio niti mirisao
Caceres - solidan bio
Asamoah - 'nako ali mislim da nije kriv za gol kao što je onaj hadalj od komentatora govorio jer je bio ofsajd
Licht - nesiguran i nekoncentrisan
Vidal - veliko ništa u ovom meču mada se primjeti da je već mjesec dana u očajnoj formi
Pirlo - večeras nula u duelu, mnogo griješio
Pogba- jel' igrao večeras...
Llorente - lopta se odbijala kao od direk
Osvaldo - ništa posebno

Vučko, Marchisio i Isla bili nešto razigraniji

Ekipa je u klincu. Djeluju istrošeno, očito je da se sve svodi na ovih pet veznjaka koji se krpe cijelu sezonu. Odlazak Giacherinnija nije bio pametan ali et'.

Odmoriti do četvrtka kada igramo sa Lyonom, nadam se da će se tim trznuti do tada.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 mar 2014, 23:11

Mijenjaj formaciju sunce ti ljubim!
Allegri je gospodin!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.