U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 mar 2014, 22:29

sajo10 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne kontam ja ovaj spisak al eto, nema pola igraca kadetske repke.
Nije da nema pola vec nema nijednog osim kapitena Zinedina koji je jedini od kadeta sto su igrali u Skotskoj rodjen 1998 i ima pravo da nastupa i u predstojecim kvalifikacijama. Ovi momci su pozvani za iducu sedmicu su igraci rodjeni 1998. Nadam se da sad kuzis? :)
Uredu onda. Samo me zanima ko je Faris Handzic iz Belgije :P
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 mar 2014, 00:12

Bravo za momciluke. Treba i u A-reprezentaciji vratit ruku na srce za vrijeme himne. Pusti grljenje. Da se odma vidi sta je sta i ko je ko. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 mar 2014, 00:31

Opet dvojica buducih Hrvatskih reprezentativaca. E moj Malkocevicu sta ce ti jesi li vidio u Skotskoj da je bolje bez takvih. Zar opet Marice da prezivljavamo. Bravo.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 01:01

dubrovnik je napisao/la:Opet dvojica buducih Hrvatskih reprezentativaca. E moj Malkocevicu sta ce ti jesi li vidio u Skotskoj da je bolje bez takvih. Zar opet Marice da prezivljavamo. Bravo.
taman i ja gledam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wave: :wave:

bez zajebancije..koliko cujem ovaj mato stanić je odličan igrač :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 mar 2014, 11:30

Samo oštro se postavit otići u Hercegovinu popričati sa klubovima i igračima da li sam ja u savezu il bi bilo 10 Muja na terenu il bi bilo salata Srbin Hrvat Bosnjak al svi ko jedan kad bi im puko sakom od sto u Sirokom Brijegu nijednog vise reprezentativca ne bi imali pa neka igraju u izolaciji..
ne znam je li moguce potpisivati ugovore za reprezentacije jednom je to spominjala Svicarska da ce uraditi nakon sto su izgubili Hajrovica..

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 31 mar 2014, 11:42

Nije moguce.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 11:49

zgembo89 je napisao/la:Samo oštro se postavit otići u Hercegovinu popričati sa klubovima i igračima da li sam ja u savezu il bi bilo 10 Muja na terenu il bi bilo salata Srbin Hrvat Bosnjak al svi ko jedan kad bi im puko sakom od sto u Sirokom Brijegu nijednog vise reprezentativca ne bi imali pa neka igraju u izolaciji..
ne znam je li moguce potpisivati ugovore za reprezentacije jednom je to spominjala Svicarska da ce uraditi nakon sto su izgubili Hajrovica..
izolirat nego šta :lolno:

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 31 mar 2014, 11:58

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 13:37

PerryFred je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Samo oštro se postavit otići u Hercegovinu popričati sa klubovima i igračima da li sam ja u savezu il bi bilo 10 Muja na terenu il bi bilo salata Srbin Hrvat Bosnjak al svi ko jedan kad bi im puko sakom od sto u Sirokom Brijegu nijednog vise reprezentativca ne bi imali pa neka igraju u izolaciji..

Ugovor ili ebiOdj u skokovima :thumbup: ;)
ma **** ugovor...
izolirat..zabetonirat i cao bih njanjanja

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 mar 2014, 14:47

Kevin je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Opet dvojica buducih Hrvatskih reprezentativaca. E moj Malkocevicu sta ce ti jesi li vidio u Skotskoj da je bolje bez takvih. Zar opet Marice da prezivljavamo. Bravo.
taman i ja gledam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bez zajebancije..koliko cujem ovaj mato stanić je odličan igrač :thumbup:
Znam da je ovaj mali dobar ali nazalost sto je bolji manje su sanse da ce ostati.Ja bi za sada zvao samo Bunozu od vasih igraca a mislim da je on bio vas igrac.Ja ga pratim od vremena kad je u Karlovcu igrao ali Susicu ni Arslanagic ne treba a ne Bunoza. A vase omladince ja ne bi zvao iz poznatih razloga ali Malkocevic bi a on se pita :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 mar 2014, 15:08

Ma ograditi zicom i getoizirati. :lol: opaopa
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 15:10

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma ograditi zicom i getoizirati. :lol: opaopa
karantena zviz

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 mar 2014, 15:12

Segregacija. Dok se ne nauci stoka redu i kulturi i prestane lagati ovaj napaceni narod. bow
...Život za Široki...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 mar 2014, 15:28

Kakva getoizacija, segregacija isl. Ja sam pomorac obisao sam cijeli svijet koga da ja getoiziram. Vi ste bolesni ako mislite na taj nacin. Ja vam zelim sve najbolje porijeklom sam iz istog dijela kugle zemaljske kao i vas dvojica ali nisam glup. Ja bi vasem klubu na otvoreni i zdravi nacin omogucio da radi ono sto je i do sada tako dobro radio. Proizvodio sportase susjednoj drzavi a kad dodje dan da budemo isto volili nasu repku i sa istim je entuzijazmom gradili neka vas klub bude najpopularniji kolektiv u drzavi i onda cu mozda i ja navijat za njega ali do tada neka vasih juniora i kadeta Hrvatskoj i sta se ljutite kad vam to nije uopce krivo.Pozdrav od onog ko ne bi nikog getoiziro i kome su ljudi slicni vama najbolji prijatelji ali o sportu malo pricamo da nam prijateljstvo ne dolazi na kusnju :D :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 mar 2014, 15:33

Mi se malo, jel, salimo. ;) Posto bi nas svako malo netko iz svojih pobuda getoizirao. Bit ce to u redu.
...Život za Široki...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 mar 2014, 15:40

ŠB_Fidelis je napisao/la:Mi se malo, jel, salimo. ;) Posto bi nas svako malo netko iz svojih pobuda getoizirao. Bit ce to u redu.
Za ostale ne znam ali ja ne bi nikog getoiziro niti nikom nista nametao.A da reprezentaciji BIH zelim sve najbolje zelim i tu nista niti mogu a niti zelim mjenjati.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 31 mar 2014, 17:55

ŠB_Fidelis je napisao/la:Segregacija. Dok se ne nauci stoka redu i kulturi i prestane lagati ovaj napaceni narod. bow
:mrgreen: , ma ulazi se u jednu raspravu koja je više društveno-sociološko pitanje a manje sportsko. Ako ćemo već kod getoiziranja i segregacije, niko to ne radi bolje od same hrvatske politike koja svojim djelovanjem pretvara Hrvate u nacionalnu manjinu u spostvenoj zemlji.I to prevashodno načinom razmišljanja i odnosom prema bosni i hercegovini. Jer ponašanje sportaša koji pripadaju hrvtaskom nacionalnom korpusu je upravo slika i prilika ponašanja jedne manjine. Baš kao što se Turci ponašaju u Njemačkoj,ili Bošnjaci u dijaspori. Tako da pričati oovome a ne ući u polje politike i same sociologije neke drutšvene zajednice je nemoguće. A ovo je sportski portal pa je mislim nepotrebno.

A naravno da ne treba izostavljati igrače Širokog brijega iz selekcija, ali da će se stavovi slični ovome što piše Dubrovnik pojavljivati je i sasvim normalna pojava u trenutnoj situaciji.

Inače, ovih par forumaša iz širokog koji ovdje pišu zapravo su umnogočemu bolji dio ovog foruma :thumbup:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 18:52

gost je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Segregacija. Dok se ne nauci stoka redu i kulturi i prestane lagati ovaj napaceni narod. bow
:mrgreen: , ma ulazi se u jednu raspravu koja je više društveno-sociološko pitanje a manje sportsko. Ako ćemo već kod getoiziranja i segregacije, niko to ne radi bolje od same hrvatske politike koja svojim djelovanjem pretvara Hrvate u nacionalnu manjinu u spostvenoj zemlji.I to prevashodno načinom razmišljanja i odnosom prema bosni i hercegovini. Jer ponašanje sportaša koji pripadaju hrvtaskom nacionalnom korpusu je upravo slika i prilika ponašanja jedne manjine. Baš kao što se Turci ponašaju u Njemačkoj,ili Bošnjaci u dijaspori. Tako da pričati oovome a ne ući u polje politike i same sociologije neke drutšvene zajednice je nemoguće. A ovo je sportski portal pa je mislim nepotrebno.

A naravno da ne treba izostavljati igrače Širokog brijega iz selekcija, ali da će se stavovi slični ovome što piše Dubrovnik pojavljivati je i sasvim normalna pojava u trenutnoj situaciji.

Inače, ovih par forumaša iz širokog koji ovdje pišu zapravo su umnogočemu bolji dio ovog foruma :thumbup:
:clap:
godinama pišu :piva:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 mar 2014, 18:59

Imao si politički ekspoze a ja ne bi ulazio u to a da su ova 2 forumaša Ok slažem se u potpunosti.Ali da su bolji ili lošiji dio foruma pojma nemam svak ovdje piše sto želi ili misli pa ne znam po čemu možemo biti bolji ili lošiji. Samim dolaskom na ove teme pomenuti forumasi zaslužuju poštovanje jer ih ako ništa BIH repka ih interesira. A moje mišljenje na koje si se osvrnuo molim ne poistovjećuju sa nacijom nego sa klubom jer Papac je Hrvat i to vrlo častan. Mene samo ljuti da imamo neku djecu koja igraju za nas a u svakom momentu radi jednog telefonskog poziva gubimo ih. Koji je onda razlog da ne pozovemo onda neku drugu djecu iz inozemstva na primjer i učimo ih kako biti dio kolektiva koji zovemo BIh. Pocrtavam da bi ja bio najsretniji čovjek na svijetu da se za ovu djecu ne treba boriti već da su naši jer su jednostavno tu rodjeni i sto naši i jesu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.