hvalaDukeOfWellington je napisao/la:Profil/postavke -> postavke -> Ljetno računanje vremena: da -> Pošalji.johnnyyK je napisao/la:kako mogu pomaknut sat na ovome forumu, ili ce se sam pomaknuti ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hvalaDukeOfWellington je napisao/la:Profil/postavke -> postavke -> Ljetno računanje vremena: da -> Pošalji.johnnyyK je napisao/la:kako mogu pomaknut sat na ovome forumu, ili ce se sam pomaknuti ?
haj Žapocalyps je napisao/la:Na pretek.hodža je napisao/la:selam alejk Emire, imal pivi ?
Nosis modru haljinuSarajlijc@ je napisao/la:Hebo vas te strane pjesme, daj nesto da pogodi u srce i da popijes litar rakije odma
Titova-Juga je napisao/la:Trebalo bi uzet "filipa" na foru s obzirom da se približava 1 april, a svi znamo koliko je dotični rječit.
Laganini ga citiramo u nekom upisu i postavimo neko malo teže pitanje na koje (mi unaprijed znamo) da on zna odgovor a koji će onda sačinjavati makar 2 reda slova. Mislim da bi se rolo po podu cijeli dan i cijelu noć kad bi vidio to 8 svjetsko čudo
Otelo je napisao/la:Ma meni je najcudnije sto filip, nikad, ama bas nikad nije osjetio potrebu da napisem vise od 3 recenice.
Jedino kad nesto copy/paste bude ali to nisu njegove rijeci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.