Igra u Njemackoj, za SC Fürstenfeldbruck.skelar je napisao/la:Sta se dogodilo sa Dzafom jeli zna ko ? Gdje sad igra ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sigurno najbolji napadac koji je ikada zaigrao za zeleno crne od kada igramo Premijer Ligu!

Igra u Njemackoj, za SC Fürstenfeldbruck.skelar je napisao/la:Sta se dogodilo sa Dzafom jeli zna ko ? Gdje sad igra ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prijedor je napisao/la:
Igra u Njemackoj, za SC Fürstenfeldbruck.
Sigurno najbolji napadac koji je ikada zaigrao za zeleno crne od kada igramo Premijer Ligu!
Vastecija_GSE je napisao/la:Prijedor je napisao/la:
Igra u Njemackoj, za SC Fürstenfeldbruck.
Nemoj tako , kako ces zaboraviti mocnog Bedu...
Ja se nadam da ce ih dobiti.skelar je napisao/la:Jeli to Vedo napokon vidio pare od Borca ? ..bem ti ligu sta onda ocekivati od samih igraca kad cujes ovakve price..
Zaboravio si LeoK0MT je napisao/la:Pa najlošija ekipa lige smo definitivno.
Pouzdani izvor Rudar dvica. Uze li ti cifru danastopa99 je napisao/la:Slavija ima baš težak raspored,jedino Leotara dobijaju sigurno ,ostalo bi trebali izgubiti,ali oet mi moramo pobjediti 2,3 a sad teško ,ali moramo vjerovati do kraja ,sviđa mi se što je Nestorović dao priliku junioru danas u Vrapčićima
Raspored do kraja sezone:topa99 je napisao/la:Slavija ima baš težak raspored,jedino Leotara dobijaju sigurno ,ostalo bi trebali izgubiti,ali oet mi moramo pobjediti 2,3 a sad teško ,ali moramo vjerovati do kraja ,sviđa mi se što je Nestorović dao priliku junioru danas u Vrapčićima
Treba istini pogledati u oči i biti krajnje objektivan...Šanse RP da ostane u Premijer ligi i iduće sezone na minimum.Nije nemoguće,ali teško do bola.Na prvu kad bacim oko,na tih 6 kola,realno je da Rudar ne uzme više od 4 boda,a to svakako nije dovoljno.Dočekujemo želju i sarajevo,koji se bore za titulu,gostujemo Borcu,Zvjezdi,Vitezu...gore nije moglo....Bojim se da smo mi svoje šanse prokockali protiv Obarske,pa Leotara kući,Slavije kući itd....Velike promjene su potrebne ovom klubu,od administracije pa do igračkog kadra.Prijedor je napisao/la:Raspored do kraja sezone:topa99 je napisao/la:Slavija ima baš težak raspored,jedino Leotara dobijaju sigurno ,ostalo bi trebali izgubiti,ali oet mi moramo pobjediti 2,3 a sad teško ,ali moramo vjerovati do kraja ,sviđa mi se što je Nestorović dao priliku junioru danas u Vrapčićima
Rudar - Sarajevo
Slavija - Borac
Travnik - Mladost
Borac - Rudar
Siroki - Slavija
Velez - Travnik
Zvijezda - Rudar
Slavija - Leotar
Travnik - Sarajevo
Rudar - Travnik
Celik - Slavija
Vitez - Rudar
Slavija - Olimpik
Travnik - Zvijezda
Rudar - Zeljeznicar
Mladost VO - Slavija
Borac - Travnik
Po ovome, Rudar je sigurni putnik za prvu ligu RS-a... Mora se desiti neko cudo odnosno mora se pobjediti Borac u Banja Luci i barem uzeti bod na strani i dobiti jedna kuci... Ili ako bi se dobilo Sarajevo kuci, Travnik kuci i Zeljo kuci onda bi vjer. ostali ali je to naprosto nemoguce, ubjedljivo zicer sl. kola je Rudar - Sarajevo 2...
Trenutno korisnika/ca: Mostarska, Objektivac, Pact1921 i 28 gostiju.