hvalaDukeOfWellington je napisao/la:Profil/postavke -> postavke -> Ljetno računanje vremena: da -> Pošalji.johnnyyK je napisao/la:kako mogu pomaknut sat na ovome forumu, ili ce se sam pomaknuti ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
haj Žapocalyps je napisao/la:Na pretek.hodža je napisao/la:selam alejk Emire, imal pivi ?
FORZA MARŠAL !!!
Protesti građana i građanki Sarajeva, koji su se i danas u 12 sati okupili ispred zgrade Predsjedništva BiH, završeni su oko 17 sati.
Građani su kao i predhodnih dana nosili transparente na kojima izražavaju svoje nezadovoljstvo radom političara i situacijom u BiH.
Okupljeni građani na današnjim protestima izrazili su i mišljenje da treba, kako kažu, "legalizovati marihuanu, jer od pšenice, zobi, ječma i kukuruza hajra nema", javlja agencija Fena.
Plenum građana i građanki Sarajeva najavio je za sutra u 9.30 proteste ispred zgrade Gradske uprave, gdje je planirano zasjedanje Skupštine Kantona Sarajevo.
Građani su kao i predhodnih dana nosili transparente na kojima izražavaju svoje nezadovoljstvo radom političara i situacijom u BiH.
Okupljeni građani na današnjim protestima izrazili su i mišljenje da treba, kako kažu, "legalizovati marihuanu, jer od pšenice, zobi, ječma i kukuruza hajra nema", javlja agencija Fena.
Plenum građana i građanki Sarajeva najavio je za sutra u 9.30 proteste ispred zgrade Gradske uprave, gdje je planirano zasjedanje Skupštine Kantona Sarajevo.
How could this happen to me,I made my mistakes,I've got no where to run,the night goes on,as I'm fading awayyyyy 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hebo vas te strane pjesme, daj nesto da pogodi u srce i da popijes litar rakije odma 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nosim kofer ljubavi, veliki crveni.
Pogodi u srce, izazove plac ali od smijeha

Pogodi u srce, izazove plac ali od smijeha
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Cuvaj se drugova zmije su drugari
Cuvaj se drugova zmije su drugari
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Koliki je moj yebeni greh, ako na šalteru za sreću ne pomera se red
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Nosis modru haljinuSarajlijc@ je napisao/la:Hebo vas te strane pjesme, daj nesto da pogodi u srce i da popijes litar rakije odma
Onu meni najdrazu
A znam to,
to nije zbog mene
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Trebalo bi uzet "filipa" na foru s obzirom da se približava 1 april, a svi znamo koliko je dotični rječit.
Laganini ga citiramo u nekom upisu i postavimo neko malo teže pitanje na koje (mi unaprijed znamo) da on zna odgovor a koji će onda sačinjavati makar 2 reda slova. Mislim da bi se rolo po podu cijeli dan i cijelu noć kad bi vidio to 8 svjetsko čudo
Laganini ga citiramo u nekom upisu i postavimo neko malo teže pitanje na koje (mi unaprijed znamo) da on zna odgovor a koji će onda sačinjavati makar 2 reda slova. Mislim da bi se rolo po podu cijeli dan i cijelu noć kad bi vidio to 8 svjetsko čudo
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Trebalo bi uzet "filipa" na foru s obzirom da se približava 1 april, a svi znamo koliko je dotični rječit.
bujrum
- Titova-Juga
- Kontakt:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne zajebaji se s organima gonjenja 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Evolution87
- Kontakt:
nidje veze
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ma meni je najcudnije sto filip, nikad, ama bas nikad nije osjetio potrebu da napisem vise od 3 recenice.
Jedino kad nesto copy/paste bude ali to nisu njegove rijeci
Otelo je napisao/la:Ma meni je najcudnije sto filip, nikad, ama bas nikad nije osjetio potrebu da napisem vise od 3 recenice.
hm,nije baš tako,na nba history ima mojih dužih postova,bar koliko se sjećam,a sad žurim praviti bebi flašicu
- Titova-Juga
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 43 gosta.