Cudi me otkud Imamovic,nije valjda jucer bio i na tekmi

Sta ce nam Gljiva zbog cega je on tu da mi je znati..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Rafael30 je napisao/la:Prvo čestitke na zasluzenoj pobjedi. Naklon do poda za Fukare. Derbi je za*ebao i onaj sarajevski. 9-10 milja u cvajtiMi jednostavno nismo bili pravi. Igrači su podlegli atmosferi, nisu pruzili ni 50% mogućnosti prema naprijed. Odbrana koliko toliko odradila dobro. Mirza je odavno prekucao bh nogomet. Penal
nema veze, bilo proslo.(gledao sam snimku par puta, bilo je remplanje, malo odgurivanje, a on ko pokosen pao, za noge se drzi).
JEDINA ZAM JRKA zasto koreografiju niste pukli preko cijelog sjevera? Šalim se, znam da ni vi niste vjerovali da ce biti sjever ko šibica. Još jednom![]()
![]()
Fukare. Pozz iz Bihaća i nadam se derbia PL, sezona 15/16.
ja sam rekao davno jos i juce jos najgore ti je doci tu pored A tribine ..tu je visegodisnji staz KPD ZENICANKJ je napisao/la:Bio je vaš momak koji je nas uveo, koji je stojao blizu nas. I lično taj momak je dobio upaljač u glavu, znači stojao je kod nas da nas smiri, i dobio je i on upaljač.. Može vam sam potvrditi, i govorimo mu, evo tebe gadjaju tvoji, šta je onda sa nama. I on govori ljudi smirite se, i poletio je još koji upaljač i kamenčić, bilo ih je kod stolica na tribinama, pa su mogli bacati. Tih 30-40 ljudi je pokvarilo malo ono sve što ste napravili, ali to je sitnica skroz. Živi i zdravi smo se vratili. Svaka čast kako god.
pa imamo mi barjake bili su u PL samo treba ih skupiti...bilo je onih bar zastava ja mislim cak i 30tak kad smo pred kup 2008 sa Zeljom ih odradili ali narod je to zasteko sebi kuci napravio posteljinu ****ultrasstyle_tz je napisao/la:uh odlicna karta![]()
a koja gotiva su one velike zastave na sjeveru ..treba da ih uraditi ili sakupiti bar 5-6..ove manje se nekako gube u masi ali velika zastava bas daje ton onoj tribini
cuo covjek da Oma zna pjevat trazi zvijezduHeller je napisao/la:Oj Nazif Gljiva koji ce on q tu![]()
![]()
![]()
![]()
Treba te patokare i hijene maknut od klubaSaltCityAttack je napisao/la:cuo covjek da Oma zna pjevat trazi zvijezduHeller je napisao/la:Oj Nazif Gljiva koji ce on q tu![]()
![]()
![]()
![]()
Imal ga, jel ubio Santica i zakopo ga na deponijufukara87 je napisao/la:Cudi me da niko sa Zapadne tribine se nije oglasio i rekao da je bio prisutan Hamdija Tigar, nakon 2-0 je napustio Tusanj razocaran.
Pokazali smo Fukarama kako se navija.SaltCityAttack je napisao/la:rukfash je napisao/la:Prelijepe slike dolaska citavih porodica na tribine , uzitak ! Fukare 10, kospicari 10 +
pa sto gardi Probisvjetovih vilenjaka uvali taj plus majketi ?... sad ce Kospicari biti jos i jaci vidjet ces kad slijedecu tekmu i trans okace na zapadu
ako je prezivjelo i u posjedu grupe 7-8 zastava i 7-8 stendarda od tad evo moja glava...znam ja odlicno kad smo mi radili tu akciju, skupljali u kavezu pare svake sedmice, ti isto tako poslao znacajnu lovu...uradilo se 30-ak zastava i 15-ak stendarda (mozda i vise)..ali znamo i sta se desilo na toj tekmi...da smo se tad i raspali kao grupa u tom periodu..i do jucer se vise nikad nismo pojavili ni u priblizno tom broju..to je bila prva tekma proljetnog dijela prvenstva...a ove velike zastave na koje ja mislim su radjene kasnije.SaltCityAttack je napisao/la:pa imamo mi barjake bili su u PL samo treba ih skupiti...bilo je onih bar zastava ja mislim cak i 30tak kad smo pred kup 2008 sa Zeljom ih odradili ali narod je to zasteko sebi kuci napravio posteljinu ****ultrasstyle_tz je napisao/la:uh odlicna karta![]()
a koja gotiva su one velike zastave na sjeveru ..treba da ih uraditi ili sakupiti bar 5-6..ove manje se nekako gube u masi ali velika zastava bas daje ton onoj tribini
Skver je napisao/la:Biscani, to sto su vas malo gadjali, to je znak da vas gotive....ne bi valjalo da ste ih stvarno naljutili....to je jedna od najozlogasenijih tribina u ex YU...ti likovi su hodali sa Slobodom svugdje i marisali se i sa onom poznatom milicijom. Postoji i sajt koji se zove A tribina
http://a-tribinafkslobodatuzla.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Gdje su zvjezdice utipkati b.l.o.g.s.p.o.t tacka c.o.m
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.