FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 30 mar 2014, 18:20

Ima se,moze se !

Cudi me otkud Imamovic,nije valjda jucer bio i na tekmi :o

Sta ce nam Gljiva zbog cega je on tu da mi je znati..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 mar 2014, 18:23

ma kakav Imamović i tekma, pročulo bi se to na tribinama :lol: al' ih Azmir gotivi, svaka čast :D

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 mar 2014, 18:29

Sto se tice komentara ovog momka iz bihaca mogu samo reci ono sto sam vidio,s obzirom da sam bio na A sektoru. One starkelje sto su redovne na toj tribini su stvarno tu haman samo da psuju,al nekako mi je to i normalno s obzirom na nase poimanje fudbala i tribine. Ljudi su fakat sto neko rece haman sve bivsi stanovnici Zenice :) ,sve krezavo i polomljeno al kad je svadja izbila oni su popi.zdili na jednog konkretnog momka koji ih je navodno provocirao,nisam obracao paznju kojeg tacno. To je prava istina. Bilo je i par psovki prema gostima,ali nista pretjerano.
I na kraju su oni security-ji nesto tupili racku kad su se igraci Jedinstva dosli pozdravit s navijacima pa je jedan haman udario golmana koji je onda popizdio. To je bilo bas supacki od cobana u uniformi,al eto.
Ovo za kamenjanje je laz. Cak je jedan momak iz fukara bio cijelo vrijeme pored Biscana da im ko ne i sta rekao i sl.
Nikom sigurno nije dlaka s glave falila.
I da,tu guzvu na kraju je i zakuhao onaj vas igrac sto je pljuvao prema tribinama i sl. pa kao iz inata dosao do navijaca da provocira.
Inace jedan fin dan u Tz, potanka utakmica,ali cilj je postignut. Volio bih dozivit Tusanj i sa natkrivenim istokom.
Haman ce ispadanje biti najbolje sto se Slobodi desilo u poratnoj istoriji...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 30 mar 2014, 18:40

Bio je vaš momak koji je nas uveo, koji je stojao blizu nas. I lično taj momak je dobio upaljač u glavu, znači stojao je kod nas da nas smiri, i dobio je i on upaljač.. Može vam sam potvrditi, i govorimo mu, evo tebe gadjaju tvoji, šta je onda sa nama. I on govori ljudi smirite se, i poletio je još koji upaljač i kamenčić, bilo ih je kod stolica na tribinama, pa su mogli bacati. Tih 30-40 ljudi je pokvarilo malo ono sve što ste napravili, ali to je sitnica skroz. Živi i zdravi smo se vratili. Svaka čast kako god.

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 30 mar 2014, 18:43

Vec sam i rekao nista vrijedno spomena sto se bacanja tice.A redar je poprskao sprejem jednog naseg i zato je guzva dole ispala.Znaci to su neke sitnice koje apsolutno nisu pokvarile dobrodoslicu fukara i tuzle opcenito, i mislim da ih ne treba uopste i spominjati.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

NoPasaran
Kontakt:

Post Postao/la NoPasaran » 30 mar 2014, 18:57

Momak sto je bio sa SN-om, brinuo oko organizacije je pogodjen kamenom, ako ne vjerujete pitajte ga.
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 19:06

Rafael30 je napisao/la:Prvo čestitke na zasluzenoj pobjedi. Naklon do poda za Fukare. Derbi je za*ebao i onaj sarajevski. 9-10 milja u cvajti :clap: Mi jednostavno nismo bili pravi. Igrači su podlegli atmosferi, nisu pruzili ni 50% mogućnosti prema naprijed. Odbrana koliko toliko odradila dobro. Mirza je odavno prekucao bh nogomet. Penal :o nema veze, bilo proslo.(gledao sam snimku par puta, bilo je remplanje, malo odgurivanje, a on ko pokosen pao, za noge se drzi).
JEDINA ZAM JRKA zasto koreografiju niste pukli preko cijelog sjevera? Šalim se, znam da ni vi niste vjerovali da ce biti sjever ko šibica. Još jednom :clap: :clap: :clap: Fukare. Pozz iz Bihaća i nadam se derbia PL, sezona 15/16.

ima i toga da nismo znali da ce biti bas ovako, ali sjever se radio radile su se neke stvari oko sjevera nije se moglo od njih ni raditi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 mar 2014, 19:07

Nadam se da neće ostati samo na ideji... 8-)
slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 19:25

uh odlicna karta :D

a koja gotiva su one velike zastave na sjeveru ..treba da ih uraditi ili sakupiti bar 5-6..ove manje se nekako gube u masi ali velika zastava bas daje ton onoj tribini
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 19:29

NKJ je napisao/la:Bio je vaš momak koji je nas uveo, koji je stojao blizu nas. I lično taj momak je dobio upaljač u glavu, znači stojao je kod nas da nas smiri, i dobio je i on upaljač.. Može vam sam potvrditi, i govorimo mu, evo tebe gadjaju tvoji, šta je onda sa nama. I on govori ljudi smirite se, i poletio je još koji upaljač i kamenčić, bilo ih je kod stolica na tribinama, pa su mogli bacati. Tih 30-40 ljudi je pokvarilo malo ono sve što ste napravili, ali to je sitnica skroz. Živi i zdravi smo se vratili. Svaka čast kako god.
ja sam rekao davno jos i juce jos najgore ti je doci tu pored A tribine ..tu je visegodisnji staz KPD ZENICA :)..ljudi tu imaju svoje stolice, jendu obiljezenu za mezu, jednu za flasu i hajmo :)..pa tu ljudi iz Tuzle ne ulaze a da neupitaju mozel se jeli slobodno...ja kazem vama bi bilo bolje da ste dosli mejdu najvatrenije Fukare nego do te grupe starih navijaca :)... hajde to ste bili vi ali zamisli kad nam dodje Zeljo i Sarajevo ako bog da do godine pa kad budu morali biti parkirani tu na A tribinu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 19:33

ultrasstyle_tz je napisao/la:uh odlicna karta :D

a koja gotiva su one velike zastave na sjeveru ..treba da ih uraditi ili sakupiti bar 5-6..ove manje se nekako gube u masi ali velika zastava bas daje ton onoj tribini
pa imamo mi barjake bili su u PL samo treba ih skupiti...bilo je onih bar zastava ja mislim cak i 30tak kad smo pred kup 2008 sa Zeljom ih odradili ali narod je to zasteko sebi kuci napravio posteljinu **** :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 30 mar 2014, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 mar 2014, 19:34

Oj Nazif Gljiva koji ce on q tu :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 19:36

Heller je napisao/la:Oj Nazif Gljiva koji ce on q tu :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
cuo covjek da Oma zna pjevat trazi zvijezdu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 mar 2014, 19:38

Cudi me da niko sa Zapadne tribine se nije oglasio i rekao da je bio prisutan Hamdija Tigar :mrgreen: , nakon 2-0 je napustio Tusanj razocaran.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 mar 2014, 19:39

Biscani, to sto su vas malo gadjali, to je znak da vas gotive....ne bi valjalo da ste ih stvarno naljutili....to je jedna od najozlogasenijih tribina u ex YU...ti likovi su hodali sa Slobodom svugdje i marisali se i sa onom poznatom milicijom :D. Postoji i sajt koji se zove A tribina
http://a-tribinafkslobodatuzla.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Gdje su zvjezdice utipkati b.l.o.g.s.p.o.t tacka c.o.m
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 30 mar 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 mar 2014, 19:41

SaltCityAttack je napisao/la:
Heller je napisao/la:Oj Nazif Gljiva koji ce on q tu :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
cuo covjek da Oma zna pjevat trazi zvijezdu :)
Treba te patokare i hijene maknut od kluba
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 mar 2014, 19:44

fukara87 je napisao/la:Cudi me da niko sa Zapadne tribine se nije oglasio i rekao da je bio prisutan Hamdija Tigar :mrgreen: , nakon 2-0 je napustio Tusanj razocaran.
Imal ga, jel ubio Santica i zakopo ga na deponiju :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2014, 19:44

rukfash je napisao/la:Prelijepe slike dolaska citavih porodica na tribine , uzitak ! Fukare 10, kospicari 10 +

pa sto gardi Probisvjetovih vilenjaka uvali taj plus majketi ? :) ... sad ce Kospicari biti jos i jaci vidjet ces kad slijedecu tekmu i trans okace na zapadu :)
Pokazali smo Fukarama kako se navija. :mrgreen: Nedo Bog da su nama dali onu zastavu veliku, ne bi je mi razmotali do poluvremena, plus bi je zapetljali. Mi smo prije imali dosta manje. :mrgreen:
Fukare vise sam gledao vas nego utakmicu. Svaka cast, disciplina, red, snaga, volja, vrh...
Vjerujete sa mojih pedesetak godina izgledao sam kao zaludjeni navijac. Ne samo ja, nego svi mi na zapadu.
Slijedecu utakmicu pravimo ZLO! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 19:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:uh odlicna karta :D

pa imamo mi barjake bili su u PL samo treba ih skupiti...bilo je onih bar zastava ja mislim cak i 30tak kad smo pred kup 2008 sa Zeljom ih odradili ali narod je to zasteko sebi kuci napravio posteljinu **** :)
ako je prezivjelo i u posjedu grupe 7-8 zastava i 7-8 stendarda od tad evo moja glava...znam ja odlicno kad smo mi radili tu akciju, skupljali u kavezu pare svake sedmice, ti isto tako poslao znacajnu lovu...uradilo se 30-ak zastava i 15-ak stendarda (mozda i vise)..ali znamo i sta se desilo na toj tekmi...da smo se tad i raspali kao grupa u tom periodu..i do jucer se vise nikad nismo pojavili ni u priblizno tom broju..to je bila prva tekma proljetnog dijela prvenstva...a ove velike zastave na koje ja mislim su radjene kasnije.

kako god momci sto su sad tu bi trebali iskoristiti ovaj momentum , skupiti pare, uraditi samo one velike zastave za sjever i jos stendarda...i naucit na nasim greskama pa biti pametniji kome dati da mase s njima na stadionu i kome ih dati kuci da nosi...ali je vrlo bitno iskoristiti ovaj trenutak da se odrade takve stvari koje ce trajati godinama i kad ekipa i grupa ne budu na ovom nivou.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 20:00

Skver je napisao/la:Biscani, to sto su vas malo gadjali, to je znak da vas gotive....ne bi valjalo da ste ih stvarno naljutili....to je jedna od najozlogasenijih tribina u ex YU...ti likovi su hodali sa Slobodom svugdje i marisali se i sa onom poznatom milicijom :D. Postoji i sajt koji se zove A tribina
http://a-tribinafkslobodatuzla.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Gdje su zvjezdice utipkati b.l.o.g.s.p.o.t tacka c.o.m

jasta je stair pa kod mene stari je recimo bio Delija nekad u to svoje vrijeme ali naravno i gotivio volio svoj klub iz svog grada..kazme svugjde je praito Zvezdu gdje god igrala , ali kaze stari nikad kaze u Tuzlu nismo nosili obiljezja kad Zvezda igra u Tuzli..kaze sta ti je da ti sidje citav Mosnik dole jesil kaze normalan..ali eto mislim i on kao Mosnicanin zna da se nije valjalo izlagat riziku nikad bez obzira sto sve te ljude poznajes :)

zato kazem SA tribina takozvana Mosnik Tribina je bas takva kakvu si je ti opisao jedna od najgorih u EX YU..tacno kazem svi bi bolje prosli kad bi dosli medju Fukare nego da su tu pored A tribine jer tu su sve KPD ZENICA, PIJACARI, MOZNICANI, CRVENJASI I TD I TD :)

recimo tu kad budu dolazili Manijaci i Horde ja se apsolutno nesikiram da oni mogu sta tu napravit..oni prvo ne mogu probit tu liniju A tribine uvjeren sm u to :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.