FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja to nisam doveo u vezu jedno s drugim.
-
- Kontakt:
Ma vidio sam sve OK kralju samo onako pitam, šta se odmah ljutiš 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma ne ljutim se...ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma vidio sam sve OK kralju samo onako pitam, šta se odmah ljutiš

Siroki, pobijedite ili odigrajte x, a poraz necu ni da racunam...

Nikada neću zaboraviti akciju njega i Bube. Kada se gleda sa juga, desna korner zastavica ispred južne tribine. Štila na sebe navukao dvojicu, prebaci loptu preko obojice do Dialibe, on je primi, čini mi se mahnu jednog protivničkog igrača i zabi gol. Više se ne sjećam ko je bio protivnik, ali akcija mi je urezana u sjećanju. Ta je ekipa imala žestoki potencijal, ali lošu upravu..Buu je napisao/la:[youtube][/youtube]
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni su ostala u sjecanju dva gola iz slobodnih udaraca na jednoj tekmi protiv Slavije, ali i to ne mogu naci sad na YT. Steta sto tad Amar nije bio tu, imao je Zeljo strasno talentiranih igraca tad. Na njima se nije zaradilo i cetvrtina od onog koliko se trebalo. O Stilica sam ocekivao poslije Dzeke najveci priliv sredstava od naknade za treniranje, ali do sad nista 

-
- Kontakt:
To su ti naše redovne mušterije,no sikirikiDzoleZeljo je napisao/la:Ma ne ljutim se...ZrinjskiMostar je napisao/la:Ma vidio sam sve OK kralju samo onako pitam, šta se odmah ljutiš![]()
Siroki, pobijedite ili odigrajte x, a poraz necu ni da racunam...

Samo nam jedan scenarij ove sezone moze donijeti titulu. Sljedece kolo Zrinjski-Siroki da odigraju nerijeseno, Sarajevo takoder da odigra nerijeseno ili da izgubi, a da mi uzmemo Celika i do kraja prvenstva da bude perfektni.
Sad mi je još više krivo što nismo pobijedili ovu Slaviju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I to u dvije utakmice, a onda zali i domace protiv Olimpika i Radinika. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zivinaajkula
- Kontakt:
Evo nadao sam se da ce barem danas jedan hercegovacki klub kiksati ali nista od toga ,idemo dalje,nama iduce kolo dolazi umorni Celik koji ce se potrositi do daske protiv Sirokog jer im je Kup jedina sansa za neki trofej i mozda europu ako su platili dugovanja,dok se Zrinjski i Siroki sastaju u derbiju kola!
najbolje bi bilo kao sto netko vec spomenu da ti klubovi odigraju nerjeseno,ako Zrinjski pobjedi ima iduce kolo nakon Sirokog gostovanje slabasnom Leotaru a Siroki takodjer ima povoljan raspored od jaci im samo Borac dolazi!
Od ovih kalkulacija me samo glava zaboli,ma smislit ce nas sef neku caku da opet osvojimo kantu!
najbolje bi bilo kao sto netko vec spomenu da ti klubovi odigraju nerjeseno,ako Zrinjski pobjedi ima iduce kolo nakon Sirokog gostovanje slabasnom Leotaru a Siroki takodjer ima povoljan raspored od jaci im samo Borac dolazi!
Od ovih kalkulacija me samo glava zaboli,ma smislit ce nas sef neku caku da opet osvojimo kantu!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- corleone87
- Kontakt:
Naredna sedmica kljucna.Celik,Zrinjski,Siroki i Sarajevo igraju kup utakmice.Bice umorni za naredno kolo tako da..moramo ovo iskoristiti 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Protiv Leotara prosjek starosti 22 godine
http://fkzeljeznicar.ba/protiv-leotara- ... dine/8404/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/protiv-leotara- ... dine/8404/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisi samo promašio gol nego i tribinumonsen je napisao/la:Samo nam jedan scenarij ove sezone moze donijeti titulu. Sljedece kolo Zrinjski-Siroki da odigraju nerijeseno, Sarajevo takoder da odigra nerijeseno ili da izgubi, a da mi uzmemo Celika i do kraja prvenstva da bude perfektni.

Ne furaj se da si Željovac, bekićuzivinaajkula je napisao/la:Evo nadao sam se da ce barem danas jedan hercegovacki klub kiksati ali nista od toga ,idemo dalje,nama iduce kolo dolazi umorni Celik koji ce se potrositi do daske protiv Sirokog jer im je Kup jedina sansa za neki trofej i mozda europu ako su platili dugovanja,dok se Zrinjski i Siroki sastaju u derbiju kola!

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zivinaajkula
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Ne furaj se da si Željovac, bekićuzivinaajkula je napisao/la:Evo nadao sam se da ce barem danas jedan hercegovacki klub kiksati ali nista od toga ,idemo dalje,nama iduce kolo dolazi umorni Celik koji ce se potrositi do daske protiv Sirokog jer im je Kup jedina sansa za neki trofej i mozda europu ako su platili dugovanja,dok se Zrinjski i Siroki sastaju u derbiju kola!

sloboda govora i pravda za sve!
Kakvo je sad stanje sa povredama? Jesu li sada Čolić, Jamak, Tomić 100% spremni?
Za Kvesića se pisalo da još nije spreman?
Za Kvesića se pisalo da još nije spreman?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo dobili papire Antolovic i Dedic,o Antolovicu sve znamo,neka nam neko opise malo Dedica neko ko je pratio treninqe i ako je nastupio u prijateljskim(Pofalicki)?
Kakvu golcinu iz volea je adilovic dao hah.
Čitam mišljenja forumaša o mogućem raspletu prvenstva i nikako ne mogu da još jednom ne izrazim čuđenje kako ova Željina mladost ravnopravno konkuriše u borbi za titulu.Kone se pojačale,pala lova.Široki nikad nije bio bez love,uvjek dobri.Zrinjski se dobro pjačao pred evropu i sad uz dobrog trenera i logistiku ubire plodove.Nit smo se pojačali,povrede i loše pripreme donijele svoje a opet bez nas nema raspleta i u svim smo kombinacijama.Možda smo fulili sa vremenskom prognozom u Istri ali naša struka i pobjednički mentalitet,uvjerenje kako god hoćete nas dobo drže i još pride smo u uzlaznoj putanji.Djeco Svaka Čast.Respekt.Nisam pristalica nekakvih teorija zavjere ali mi osim međusobnih duela nekako upada u oči i činjenica da sem kona svi igramo do kraja sa Olimpikom i da njihovi rezultati mogu odrediti krajnji poredak.Njegov gazda definitivno neće vratiti uložene pare kroz evropu..Pitanje je koliki biznismen je njihov gazda i kakvu loptu će odigrati.Oni mogu svakog pobjediti,bar po imenima.Elem biće zanimljivo.Ja se prije svega uzdam u našu mladost a ovo sa mogućom kuhinjom je samo jedan od mogućih pogleda na kraj prvenstva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.