FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Iskreno se nadam da neće posjećenost utakmica Slobode na Tušnju ostati samo na ovome,nego da će biti ako ništa 4000 gledalaca i na ajde da kažem slabijim tekmama tipa gošk,podgrmeč i sl.Jer Slobodi trebaju pune tribine i kad su u pitanju male utakmice,o derbijima da ne pričam.
Pobjeda je bolja od orgazma!
treba pravit istok da se ljudi ne gurajuGorki je napisao/la:Iskreno se nadam da neće posjećenost utakmica Slobode na Tušnju ostati samo na ovome,nego da će biti ako ništa 4000 gledalaca i na ajde da kažem slabijim tekmama tipa gošk,podgrmeč i sl.Jer Slobodi trebaju pune tribine i kad su u pitanju male utakmice,o derbijima da ne pričam.

ako pobijedimo u gracanici (a vjerujem da hocemo ) bice isto ovako kao i protiv jedinstva smijem se kladit u gajbu piva

samo me brine gdje ce ljudi u gracanici uci stadion je mali i treba ici dole 3-4 h prije utakmice da bi dosli do ulaznica i za domacu tribinu.......
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Tek sam ušao na Forum i nisam čitao predhodne komentare.Kasnije ću.Nego,nervira me što je novinar RTVTK rekao da je bilo 7 000 gledatelja na Tušnju,a novinar FTV-a veli pred preko 5 000 gledalaca
Koliko znam samo na zapadu ima od 4 000-4 500 stolica,a zapad je imao više ljudi juče nego li stolica jer su neki stajali i na stepenicama.Dalje,na sjeveru koji većim dijelom i nema stolice može stati i bilo je sigurno oko 5 000 ljudi.Dakle,tvrdim da je juče bilo između 9 000-9 500 gledatelja.Ne znam čemu umanjivanje,nemoguće da je na sjeveru juče bilo 2 500 po logici novinara RTVTK ili svega 500 kako zamišlja sarajevski novinar na FTV.

ma ko ih ****Realist je napisao/la:Tek sam ušao na Forum i nisam čitao predhodne komentare.Kasnije ću.Nego,nervira me što je novinar RTVTK rekao da je bilo 7 000 gledatelja na Tušnju,a novinar FTV-a veli pred preko 5 000 gledalacaKoliko znam samo na zapadu ima od 4 000-4 500 stolica,a zapad je imao više ljudi juče nego li stolica jer su neki stajali i na stepenicama.Dalje,na sjeveru koji većim dijelom i nema stolice može stati i bilo je sigurno oko 5 000 ljudi.Dakle,tvrdim da je juče bilo između 9 000-9 500 gledatelja.Ne znam čemu umanjivanje,nemoguće da je na sjeveru juče bilo 2 500 po logici novinara RTVTK ili svega 500 kako zamišlja sarajevski novinar na FTV.

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
-
- Moderator
- Kontakt:
8500, naaajmanje je znači bilo. Sjever stajanje, dosta više primi nego da su stolice tako da..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Broj gledaoca se gleda po broju prodanih ulaznica,tako da to sto oni kazu da je bilo oko 7 hiljada je sasvim ok,a svima je jasno da je bilo najmanje 9 hiljada,tako da se nemate sta oko toga zamarati 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Novinar i mediji su dužni prenijeti koliko je ljudi na tribinama a ne koliko je prodanih ulaznica.Znači po toj logici ako se ne proda ni jedna ulaznica a na tribinama je 1 000 ljudi novinar treba reći da na tribinama nema nikog,da su prazne
Juče je bilo preko 9 000,to je jasno k'o dan.

Sasa Vugdalic je rekao da je prodato 7.500 ulaznica + 1000 ih uslo djabe jer je uprava tako odlucila zbog toga jer nije bilo vise ulaznica, kad saberes one sto imaju godisnju ulaznicu bilo je sigurnoo 9000 + al ne treba vise o tome pricati jer se pokazalo kad se hoce onda se moze.
Ne znam jel neko napisao ovdje da ne listam bezveze tek sam stigao na forum, Azmir je pocastio igrace sa 10 000 KM jer im je obecao da ce za svaki gol dati 5000 KM tako da su i sto se tice toga fino prosli e sad da je bio onaj 3 gol bili bi punih djepova bonusa
Ne znam jel neko napisao ovdje da ne listam bezveze tek sam stigao na forum, Azmir je pocastio igrace sa 10 000 KM jer im je obecao da ce za svaki gol dati 5000 KM tako da su i sto se tice toga fino prosli e sad da je bio onaj 3 gol bili bi punih djepova bonusa

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Aj ko je bio na zapadu da kaže jel bio onaj momak sa štandom suvenira, majice upaljači i to ? jučer se moglo zaraditi pravo.
Bio je.Coraco je napisao/la:Aj ko je bio na zapadu da kaže jel bio onaj momak sa štandom suvenira, majice upaljači i to ? jučer se moglo zaraditi pravo.
-
- Kontakt:
Sta je rec trener, kako nabija pouzdanje igracima. Jucer trebao Redzepi da puca penal i Ciro promijeni tu odluku i pokaze na Krpica da puca. Skonto Ciro odma da bi mnogo znacilo da Krpic procepi 

Sinoc se kasno stiglo pa nisam stigao nista napisati.Prvo bi da se zahvalim domacinu na doceku, a posebno fukarama, svaka cast.Od doceka, do navjanja, koreografije, ispracaja....Utakmica po meni losa, mi ocajni, gore nas nisam gledao ove sezone, Sloboda nesto bolja sto joj je bilo dovoljno za 3 boda.O sudjenju apsolutno nema potrebe pricati, jer je za ovu ligu i ovaj stepen takmicenja bilo odlicno.Vidim da se puno ulozilo u promociju Slobode, i na tome vam takodjer svaka cast, sto je naravno rezultiralo ogromno posjetom.Po meni onako od oka 8-9 hiljada dusa mozda i vise.Jer na pol. kad sam krenuo po koji pilsner van( jos jedna odlicna stvar, ne znam da li su i ranije ti standovi bili postavljeni?) jedva sam prosao jer je narod i po stepenicama sjedio.Uglavnom cestitam na zasluzenoj pobjedi, a ona bacanja kamenja od par kretena sto su bili do nas nema potrebe kometirati.
LP
LP
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Uprava je takođe izašla u susret i gostujućim navijačima koji su doputovali iz Bihaća.unavita je napisao/la:Sinoc se kasno stiglo pa nisam stigao nista napisati.Prvo bi da se zahvalim domacinu na doceku, a posebno fukarama, svaka cast.Od doceka, do navjanja, koreografije, ispracaja....Utakmica po meni losa, mi ocajni, gore nas nisam gledao ove sezone, Sloboda nesto bolja sto joj je bilo dovoljno za 3 boda.O sudjenju apsolutno nema potrebe pricati, jer je za ovu ligu i ovaj stepen takmicenja bilo odlicno.Vidim da se puno ulozilo u promociju Slobode, i na tome vam takodjer svaka cast, sto je naravno rezultiralo ogromno posjetom.Po meni onako od oka 8-9 hiljada dusa mozda i vise.Jer na pol. kad sam krenuo po koji pilsner van( jos jedna odlicna stvar, ne znam da li su i ranije ti standovi bili postavljeni?) jedva sam prosao jer je narod i po stepenicama sjedio.Uglavnom cestitam na zasluzenoj pobjedi, a ona bacanja kamenja od par kretena sto su bili do nas nema potrebe kometirati.
LP
"Iako se nisu najavili da dolaze na Tušanj i policija ih je planirala poslati nazad za Bihać, mi smo njih oko stotinu smjestili na tribinu Zapad, sektor A. Moram naglasiti da je njihov boravak na Tušnju prošao u najboljem redu bez ijednog incidenta. Takođe, organizacija utakmice je ocjenjena najvišom ocjenom i to od strane delegata i supervizora Saveza.".
Ne znam stvarno o cemu se radi sto se tice toga oko bacanja kamena.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Gdje su vas gađali?Uvijek neko se nađe da baci makar malu mrlju na sve učinjeno 

joj @Gorkog što se pravi budala, kao ne zna, a bio jedan od onih što je gađao 

Zna li iko kada bi mogla početi izgradnja istočne tribine ?Vugdalić je doveden s namjerom da se taj proces ubrza.Imati još jednu modernu,natkrivenu tribinu i kapacitet stadiona od nekih 15-ak hiljada 

Chinaglia je napisao/la:joj @Gorkog što se pravi budala, kao ne zna, a bio jedan od onih što je gađao
Vazda ja kriv

Vjerovatno u glavuGorki je napisao/la:Gdje su vas gađali?

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 30 mar 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Sjedio sam (nažalost) na tom dijelu tribine sa kojeg su "gađali" navijače Jedinstva, i mogu da tvrdim sa stopostotnom sigurnošću da kamenja nije bilo. Poletilo je nešto košpa prema navijačima Jedinstva. Mene su polili pivom nakon drugog pogotka, ali nema veze, pojedince je malo previše ponijela atmosfera. Na utakmici smo, kome se ne sviđa neka ide u pozorište ili kino.Gorki je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:joj @Gorkog što se pravi budala, kao ne zna, a bio jedan od onih što je gađao
Vazda ja kriv

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 30 mar 2014, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjedničko druženje (foto)
Odmah po okončanju derbija na Tušnju, Uprava našeg Kluba je fudbalerima, stručnom štabu i gostima priredila druženje u restoranu Royal.

Pobjedničkoj večeri, kao specijalni gosti, prisustvovali su Elvedin Begić, predsjednik Nogometnog/fudbalskog saveza BiH i Jasmin Imamović, načelnik općine Tuzla.

Takođe među gostima su bili i Muhamed Avdić, predsjednik Nogometnog saveza TK, poznati estradni umjetnik Nazif Gljiva, članovi Uprave našeg Kluba...

"Fudbalerima i stručnom štabu čestitam na rezultatu i zalaganju koje su danas pokazali na terenu Tušnja! Zahvalan sam vam i što ste obradovali našu vjernu publiku, sve Tuzlake i ljude koji su iz okoline došli na Tušanj da vas prate", poručio je Azmir Husić, predsjednik našeg Kluba.
fksloboda.ba
Odmah po okončanju derbija na Tušnju, Uprava našeg Kluba je fudbalerima, stručnom štabu i gostima priredila druženje u restoranu Royal.

Pobjedničkoj večeri, kao specijalni gosti, prisustvovali su Elvedin Begić, predsjednik Nogometnog/fudbalskog saveza BiH i Jasmin Imamović, načelnik općine Tuzla.

Takođe među gostima su bili i Muhamed Avdić, predsjednik Nogometnog saveza TK, poznati estradni umjetnik Nazif Gljiva, članovi Uprave našeg Kluba...

"Fudbalerima i stručnom štabu čestitam na rezultatu i zalaganju koje su danas pokazali na terenu Tušnja! Zahvalan sam vam i što ste obradovali našu vjernu publiku, sve Tuzlake i ljude koji su iz okoline došli na Tušanj da vas prate", poručio je Azmir Husić, predsjednik našeg Kluba.
fksloboda.ba
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, mirza24 i 12 gostiju.