pa i džeko je prvo otišao u češku, pa odatle u njemačku. lech je mnogo veći klub od teplica i štila je tu jedno vrijeme imao odličnu ulogu, ali moje je mišljenje da jednostavno nije dovoljno vrijedno radio na svojim manama.mma_hz je napisao/la:Ma brate vjerujem da bi to dostigao da je otisao u neki veci klub..neki od klubova petice..tu se do kraja brusi igrac...ChWilla je napisao/la:ma i do njega je. nema desnu nogu, ne voli se vraćati u odbranu, za vrhunski fudbal danas nema ni neku fiziku...
isto kao i Dzeko postepeno..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sve sam gledao, ali se ne bih složio. ekipa sa njima je bila konkurentna, sa štilom nije, ali štila je meni bio kao pojedinac spektakularniji za gledati. huljev je meni jedan od najdražih igrača iza rata, možda i najdraži, ali sad govorim čisto o estetskom momentu.bistrikboy je napisao/la:Sretko Vuksanovic,Huljev i Agic pa onda StilaChWilla je napisao/la:po meni niko iza rata nije igrao ljepše za oko na grbavici, ni zeba ni bekrić ne mogu da priprde. zaista je šteta što tada nije bila bolja finansijska i organizacijska situacija, ta ekipa je u dosta aspekata bila bolja od ove sad...ali kad nema plata i poretka, ni ronaldo ne pomaže.
Momci koju poziciju igra Denis Zeric nas kadet sto je pozvan u U17? Cito sam da se radi o velikom talentu! 
P.s. Nemogu da vjerujem da Behram nije dobio poziv medju kadete

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 30 mar 2014, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Igrači koji su nastupili u pobjedi protiv Leotara i njihove godine starosti: Lončarić 27 (Kjosevski 18), Čolić 22, Kerla 26, Bogdanović 23, Stanić 24 (Kvesić 23), Zolotić 20, D. Sadiković 18, Bajić 19, Svraka 26 (Fejzić 22), Hodžić 19, Ramić 21.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Prosjek godina tima koji je istrčao od prve minute na teren je 22,27 godinaPlaviSaJUGA je napisao/la:Igrači koji su nastupili u pobjedi protiv Leotara i njihove godine starosti: Lončarić 27 (Kjosevski 18), Čolić 22, Kerla 26, Bogdanović 23, Stanić 24 (Kvesić 23), Zolotić 20, D. Sadiković 18, Bajić 19, Svraka 26 (Fejzić 22), Hodžić 19, Ramić 21.
Prosjek godina tima poslije izmjena je okruglo 21 godina.
I onda dođe neki znalac i kaže da mi nemamo specifičnu politiku kluba sa kojom želimo napraviti dobar plasman ove sezone kako bi imali što bolje postolje za nastavak dominacije već od iduće sezone
Ja te volim, volim Željo..
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, i napisao sam iz Zelje. Bio je video, 5-6 minuta sa golovima, izrezano najvise iz izvjestaja nase lige. Onaj mutavi period 2 000 ljudi na Grbavici, prejaki igraci na terenu, prevare na klupiAstren je napisao/la:Ovo je iz Poznana, ja mislim da covjke trazi nesto iz vremena dok je bio tu.PlaviSaJUGA je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Ima li iko video sa Stilicevim potezima i golovima iz Zelje? Bio je prije na YT, ali sad ne mogu da ga nadjem...
" onclick="window.open(this.href);return false;
A jel' hoces nekog uporediti neciji potencijal iz ove ekipe s njim pa zato trazis. Mozda Sadikovic

Ma, ne poredim ga ni s kim. Stila je jedinstven

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ofanzivni vezni, ali cini mi se da je jedno vrijeme igrao i po stranisajo10 je napisao/la:Momci koju poziciju igra Denis Zeric nas kadet sto je pozvan u U17? Cito sam da se radi o velikom talentu!
FKŽ !
- corleone87
- Kontakt:
Al trpa gol razliku ovaj Siroki 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sljedece kole nam je prva prilika da se vratimo na prvo mjesto sa bodovnom razlikom u odnosu na nase pratioce.
Rudar vs Sarajevo - 1, x ili 2
Zrinjski vs Siroki - 1, x ili 2
Zeljo vs Celik - 1
Tabela nakon sljedeceg kola bi trebala izgledati ovako: (Prvo sa dva x) Idealan scenario za nas gdje bi opet bili prepusteni sami sebi...
Zeljeznicar - 49
Siroki - 47
Zrinjski - 47
Sarajevo - 45
Tabela sa dvije pobjede domacina: (Sa ovim rezultatom Sarajevo bi ispalo iz igre za titulu, naravno ali ne jos matematicki)
Zrinjski - 49
Zeljeznicar - 49
Siroki - 46
Sarajevo - 44
Sa ovakvim stanjem, imali bi jos neke sanse, jer sam ubijeden da bi Zrinjski morao kiksati negdje. Pretendujem na Otoku. U slucaju da Siroki pobijedi u hercegovackom derbiju, mislim da je prvestvno sa tim bilo ujedno i zavrseno, jer sumljam da ce jedna takva ekipa dopustiti sebi neki amaterski kiks do kraja. Prije bih rekao da bi kup batalili, nego propustili priliku da prokocjaju privesti prvenstvo do kraja na prvom mjestu.
U slucaju da Siroki i Sarajevo pobijede, stanje bi izgledalo sljedece:
Siroki - 49
Zeljeznicar - 49
Sarajevo - 47
Zrinjski - 46
Kako god da se okrene, neko ce sljedece kolo ispasti iz trke za titulu...Ovaj treci scenario je najgori moguci za nas, i iskreno se nadam da se nece desiti, ali jbg... Siroki je uvijek znao uzeti Zrinjskog na njihovom terenu, tako da je sve moguce...
Rudar vs Sarajevo - 1, x ili 2
Zrinjski vs Siroki - 1, x ili 2
Zeljo vs Celik - 1
Tabela nakon sljedeceg kola bi trebala izgledati ovako: (Prvo sa dva x) Idealan scenario za nas gdje bi opet bili prepusteni sami sebi...
Zeljeznicar - 49
Siroki - 47
Zrinjski - 47
Sarajevo - 45
Tabela sa dvije pobjede domacina: (Sa ovim rezultatom Sarajevo bi ispalo iz igre za titulu, naravno ali ne jos matematicki)
Zrinjski - 49
Zeljeznicar - 49
Siroki - 46
Sarajevo - 44
Sa ovakvim stanjem, imali bi jos neke sanse, jer sam ubijeden da bi Zrinjski morao kiksati negdje. Pretendujem na Otoku. U slucaju da Siroki pobijedi u hercegovackom derbiju, mislim da je prvestvno sa tim bilo ujedno i zavrseno, jer sumljam da ce jedna takva ekipa dopustiti sebi neki amaterski kiks do kraja. Prije bih rekao da bi kup batalili, nego propustili priliku da prokocjaju privesti prvenstvo do kraja na prvom mjestu.
U slucaju da Siroki i Sarajevo pobijede, stanje bi izgledalo sljedece:
Siroki - 49
Zeljeznicar - 49
Sarajevo - 47
Zrinjski - 46
Kako god da se okrene, neko ce sljedece kolo ispasti iz trke za titulu...Ovaj treci scenario je najgori moguci za nas, i iskreno se nadam da se nece desiti, ali jbg... Siroki je uvijek znao uzeti Zrinjskog na njihovom terenu, tako da je sve moguce...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 30 mar 2014, 18:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Siroki ima ici i na otoku od teskih gostovanja. Do predzadnjeg kola ce biti neizvijesno, iskreno ja sam mislio da ce sarajevo juce dobiti borac koji je pred gasenjem plata nema mjesecima .. itd.
-
- Kontakt:
Naravno, mi vise ne igramo kup pa imamo odmornije igrace i samo jedan motiv. Dok Siroki se mozda zezne u utrci za oba trofeja.Elegant je napisao/la:Sve dok ima nade nema odustajanja.

a... pehari su tu
ma sve je to proizvoljno. šta bude biće, i dosad je bilo tona neočekivanih rezultata. na nama je da naše utakmice odigramo najbolje što možemo.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja bi licno volio da bude bare-bare sa Sirokim do zadnjeg kola, gdje bi oni bili u prednosti, a onda da izgube tu istu titulu. Cisto zbog 2003 (kad smo trebali uzeti trecu titulu u nizu i da im se dobro osvetimo.
Ali eto, sve ce se to jednom vratiti...
Videoton 1984 se vrati kroz Zuban dan 1999
Siroki 2003 ce se morati vratiti jednom....

Videoton 1984 se vrati kroz Zuban dan 1999
Siroki 2003 ce se morati vratiti jednom....
e ako se tebi finale kupa uefa vratilo kroz domaću titulu, pa makar i protiv pitara... 

-
- Kontakt:
A ima li Zrinjkog igdje???
Kada bi pobijedili sve do kraju, što po meni uz zdravu ekipi nije nemoguće, smijem ruku u vatru staviti da ćemo biti šampioni.
+ još ćemo biti odmorniji za minimalno dvije utakmice od konkurenata, od nekih i četiri..
Iduće kolo Zrinjski-Široki x bi nama leglo k'o budali šamar.
+ još ćemo biti odmorniji za minimalno dvije utakmice od konkurenata, od nekih i četiri..
Iduće kolo Zrinjski-Široki x bi nama leglo k'o budali šamar.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nismo ni vas otpisali ovo su samo kalkulacije kako bi moglo biti do krajaZrinjskiMostar je napisao/la:A ima li Zrinjkog igdje???

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa jeste, kako kod da okrenes.ChWilla je napisao/la:e ako se tebi finale kupa uefa vratilo kroz domaću titulu, pa makar i protiv pitara...
Mi smo onda bili **** i digli smo se iz pepela, a ono najbitnije zabili smo kada smo najmanje ocekivali.
84, Videoton je bio silovan na Grbavici, kao sto je nas Sarajevo silovalo na Zuban dan, ali odjednom, iz nicega, bum....
Ja ne znam sta se pravis budala pa poredis razinu takmicenje..

@ZrinjskiMostar - Pogledaj drugi scenaraio. CItas li sve do kraja ili povrsno gledas pa sta ti prvo padne za oko, pises!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.