Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
Napokon. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma sta ce Lulic,njemu je Lazio plafon.Jasta je.
Iz ovog gola se jasno moze vidjeti kako se sve Lulic moze pravilno iskoristiti,munjevito se ubacio iz drugog plana.Ko zeli vidjeti,ovaj igrac ima nevjerovatne sposobnosti,treba ga samo pravilno koristiti.
Bez sumnje igrac utakmice iako je prema Whoscoredu Keita maalo bolje ocijenjen igrac od njega.
Iz ovog gola se jasno moze vidjeti kako se sve Lulic moze pravilno iskoristiti,munjevito se ubacio iz drugog plana.Ko zeli vidjeti,ovaj igrac ima nevjerovatne sposobnosti,treba ga samo pravilno koristiti.
Bez sumnje igrac utakmice iako je prema Whoscoredu Keita maalo bolje ocijenjen igrac od njega.
Lule izgleda napušta Lazio na kraju sezone, mislim da je to najbolje riješenje i za nas i za njega .. izgleda da je Juve najkonkretniji (ako je vjerovati medijima u Italiji), pa eto, ako pređe tamo, drago mi je zbog njega i volio bih da uspije tamo, naravno 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Cijena mu je porasla na 10 miliona.
Juve je dobra opcija, jer bi u buducnosti mogao uzeti neki trofej ali je pitnaje koliko bi dobijao sansu, no Juve je uporan evo vec duze vrijeme i ne vjerujem da bi ga tako lako zapostavili.

Juve je dobra opcija, jer bi u buducnosti mogao uzeti neki trofej ali je pitnaje koliko bi dobijao sansu, no Juve je uporan evo vec duze vrijeme i ne vjerujem da bi ga tako lako zapostavili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[quote="Omerbavarac"]Cijena mu je porasla na 10 miliona.
Da si živ i zdrav ali ovih 10 miliončića je od juna 2013!

Da si živ i zdrav ali ovih 10 miliončića je od juna 2013!

vamossssss Barsa,naprijed Bosna
- Omerbavarac
- Kontakt:
Negdje naletih na ovu informaciju tako su onda oni mene slagali a ja forumase.barsa77 je napisao/la: Da si živ i zdrav ali ovih 10 miliončića je od juna 2013!

Lulic ne igra,nije ni klupi?
Povreda,kartoni,transfer?
- crvenocrni
- Kontakt:
Vjerovatno kartoni posto je protiv Milana dobio zuti u zadnjem kolu...drummer je napisao/la:Lulic ne igra,nije ni klupi?
Zuti kartoni, suspenzija 

Dobro je onda,neka malo odmori nas Lula,nije to lose.
zabi Lule na prazan gol, ali gol je gol 

Ovaj ne propusta priliku da minimizira Lulica,cak i kad da gol.Nevjerovatno.
Zmaju cestitke na golu.
Zmaju cestitke na golu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
velika prilika za Lulica i Lazio 3 na 2 ali Lulic ide sam i izblokiran je. Šteta. Idemo dalje Lula
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Cudi me da više ljudi ne gledaju tekmu.,nije loša i vrlo važna za Lazio i parmu koji se bore za zadnje evropsko mjesto u italiji. Ako Lazio nekako stigne do pobjede samo ce 2 boda biti od evrope.
Evo ga 2 1 lazio. Klose
Evo ga 2 1 lazio. Klose
Evo i asistencije 
@JTS jel i ovo frljoka :p

Lula poslije gola i asistencija.
Zmaju bosanski.
Bez sumnje igrac utakmice.
Zmaju bosanski.
Bez sumnje igrac utakmice.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kakav gol sad Lazio sebi zabi. Ovo je nemoguce 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Vrlo zanimljiva utakmica. 3-2 Lazio. Lulic MOTM.
slučajno jebga, ja bih isto ovako dodaoSheyi je napisao/la:Evo i asistencije
Treba se znati naći na pravom mjestu u pravo vrijeme.. 
Lule je dobar igrač, jedina boljka su mu centaršutevi ali to poprilično nadoknađuje borbom i trkom..

Lule je dobar igrač, jedina boljka su mu centaršutevi ali to poprilično nadoknađuje borbom i trkom..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.