Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bosnas_ » 30 mar 2014, 15:26

drummer je napisao/la:Zagovaram da igraci jasno postave ultimatum ili oni ili selektor.Svaki drugi scenario nas vodi u propast.
Dusmani orgijaju i to svaki dan sve vise,unijeli su pometnju,dodatno zatrovali odnose na najjace i tu vise nema ispravke.
Jedini izlaz je da igraci urade ono sto su vec rekli ali ovaj put sa jasnim rjesenjem,da objave da selektor nema njihovu podrsku i da ode.
Tek tada ce se i neprijatelji umiriti kad patriotske snage opet preuzmu kontrolu nad reprezentacijom.
ohladi bolan malo! koji ti je!? zasto si toliko frustriran? najveci si negativac od svih ljudi koji daju svoje komentare na temu reprezentativaca BIH,taman ko da nisi sav svoj!.. Selektor Susic eto ne zna nista,a ti znas sve! jel ti sad malo lakse? ti si genije,selektor je taraba,eto jesi li sad zadovoljan? ne ulazim u to koliko imas godina i zuba u glavi,ali tvoji komentari su zaista melo je reci debilski... mislim da vrijedjas inteligenciju ljudi koji s vremena an vrijeme nalete na neke tvoje postove,ja ih sirokim lukom iskreno zaobilazim,vec nakon prve recenice mi se povraca.... zato ti i kazem,popusti jadan!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 mar 2014, 15:27

drummer je napisao/la:Zagovaram da igraci jasno postave ultimatum ili oni ili selektor.Svaki drugi scenario nas vodi u propast.
Dusmani orgijaju i to svaki dan sve vise,unijeli su pometnju,dodatno zatrovali odnose na najjace i tu vise nema ispravke.
Jedini izlaz je da igraci urade ono sto su vec rekli ali ovaj put sa jasnim rjesenjem,da objave da selektor nema njihovu podrsku i da ode.
Tek tada ce se i neprijatelji umiriti kad patriotske snage opet preuzmu kontrolu nad reprezentacijom.
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Pa ne mogu da vjerujem.... covjek sanja totalno rasulo. Odajes se polako.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2014, 15:28

Davno se on odao svakome ko ima i trunku mozga ;) poziv na linč selektora je sakriven u svakom postu 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 mar 2014, 15:30

Sta nam je ovo sa Tanksonom. :D
1946

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 mar 2014, 15:31

Goalgetter je napisao/la:
Batko je napisao/la:Super sto je ovaj Drmic napredovao. Sada je Sefer jos dalje od švicarske repke..
Jos + sto i Mehmedi iz Freiburga odlicno igra.
Da.

Sefer će se teško ugurati na spisak...

Sent from my iPhone using Tapatalk

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 mar 2014, 15:31

Ne,ne,pogresno ja sanjam harmoniju i rezultate a vi i slicni vama aktivno radite na potpunom rasulu.Davno ste se odali.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 mar 2014, 15:33

Ljudi koji svakodnevno udaraju po stubovima reprezentacije rade na potpunom rasulu,to je prava istina.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 mar 2014, 15:42

drummer je napisao/la:Ljudi koji svakodnevno udaraju po stubovima reprezentacije rade na potpunom rasulu,to je prava istina.
Rece covjek koji je za 2 mjeseca napucao preko 1300 pljuvackih postova. :wave:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 mar 2014, 15:44

bosnas_ je napisao/la:
ohladi bolan malo! koji ti je!? zasto si toliko frustriran? najveci si negativac od svih ljudi koji daju svoje komentare na temu reprezentativaca BIH,taman ko da nisi sav svoj!.. Selektor Susic eto ne zna nista,a ti znas sve! jel ti sad malo lakse? ti si genije,selektor je taraba,eto jesi li sad zadovoljan? ne ulazim u to koliko imas godina i zuba u glavi,ali tvoji komentari su zaista melo je reci debilski... mislim da vrijedjas inteligenciju ljudi koji s vremena an vrijeme nalete na neke tvoje postove,ja ih sirokim lukom iskreno zaobilazim,vec nakon prve recenice mi se povraca.... zato ti i kazem,popusti jadan!
Evo zbog tebe cu izbrisat profil,samo da ti ne budes razocaran.Moji prijedlozi su vrlo konstruktivni i potpuno razrijesavaju tesku situaciju u koju su nas na zalost dusmani uspjeli gurnuti.
Ako ovako ostane propast je zagarantovana.
Kako ti gledas na sve to vjeruj da mi je potpuno svejedno.
Reprezentacija je nasa svetinja i branit cemo je svim sredstvima,u svim uslovima i od svakoga na svijetu ovom.

dino_velez
Kontakt:

Post Postao/la dino_velez » 30 mar 2014, 15:49

Jahić i Salatić po 90minuta u pjobedi Grasshoppersa

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 mar 2014, 16:02

drummer je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
Evo zbog tebe cu izbrisat profil,samo da ti ne budes razocaran.Moji prijedlozi su vrlo konstruktivni i potpuno razrijesavaju tesku situaciju u koju su nas na zalost dusmani uspjeli gurnuti.
Ako ovako ostane propast je zagarantovana.
Kako ti gledas na sve to vjeruj da mi je potpuno svejedno.
Reprezentacija je nasa svetinja i branit cemo je svim sredstvima,u svim uslovima i od svakoga na svijetu ovom.
Hejt na Papeta si podigao na potpuno drugi i visi nivo, aferim momce. De nam otkrij, sta ti je Pape uradio? Je li te ostavio u sirotistu? Je li te izbacio iz sastava pionira kad ste pocinjali fudbalske karijere? Je li ti oteo zenu i oplodio je, pa je bacio? Je li te nekada prebio pred rajom i osramotio te?

Takodjer je moguc razlog i to da ti je poslodavac dao malo vecu dnevnicu, pa tako i tvoji postovi postaju zesci ovih dana da zadovoljis poslodavca?

Otkrij nam svoju tajnu, jer citajuci tvoje postove moglo bi se zakljuciti da te je snasao neki tezi i neistrazen oblik sizofrenije.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2014, 16:08

adriano_leite je napisao/la: Je li ti oteo zenu i oplodio je, pa je bacio?
ovo nije sigurno :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 mar 2014, 16:19

Moje je misljenje da je taj Pape izazvao ovu krizu i da je on uzrok ovih problema.Da ne nabrajamo sad razloge ponovo,znamo ih svi.
Zato bi bilo,po mome misljenju,najbolje,najbezbolnije i najlakse da on ode,tada bi se stvari vratile na svoje mjesto i mi bi u Brazilu jurisali na cetvrtfinale.U protivnom cemo strahovati da ne dozivimo debakl.
Naravno,ja sam jedan od ljudi kojima reprezentacija svetinja i ne bi dozvolio da rezultati ispastaju ni zbog svog rahmetli oca a kamo li zbog nekog Papeta.

PS:Zamolio bih moderatore da ne dozvoljavaju nekim frustriranim likovima,vjerovatno djeci,da vrijedjaju forumase,pogotovo one uljudjene koji nikad ne vrijedjaju.Hvala.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 mar 2014, 16:24

Kako ce se stvari vratiti na svoje mjesto ako Pape ode do pocetka SP ? Hoce li to automatski igraci sami od sebe dolazit ? Hajde jos samo reci ko ce nas to preuzeti pred samo SP i sta ce taj napraviti pa cemo imati cetvrtfinale ?

Kako vam se da lupati ? :crazy:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 mar 2014, 16:34

Elegant je napisao/la:Kako ce se stvari vratiti na svoje mjesto ako Pape ode do pocetka SP ? Hoce li to automatski igraci sami od sebe dolazit ? Hajde jos samo reci ko ce nas to preuzeti pred samo SP i sta ce taj napraviti pa cemo imati cetvrtfinale ?

Kako vam se da lupati ? :crazy:
Vidi,stari su kulminirale i to vidimo svi.Javnost je podjeljenja na one koji podrzavaju selektora i na one koji podrzavaju igrace(mislim da je neko i htio takvu podjelu).Znaci nismo jedinstveni i necemo biti,nece biti ni selektror ni igraci a to nas neminovno vodi ka debaklu.Dodatno,svaki dan iznova se stvara jos veci razdor i stvari se samo pogorsavaju(i ovo mislim da se radi namjerno).
Dva su rijesenja,prvo je da se otpusti selektor a drugo je da se otjeraju Spahic,Dzeko a to vjerovatno znaci i jos dosta igraca jer igraci su klapa i prijatelji,ne bi oni tek tako to dozvolili.
Saberi oduzmi,najbolje rijesenje da selektor da ostavku ili dobije otkaz.

PS:Rijesenje je i da svi sjednu,izglade nesporazume i da nam kazu da je sve uredu i da su jedinstveni.
Medjutim za to je vec kasno,neprijatelji su vec preuzeli kontrolu i to ne dozvoljavaju,stavise svaki dan produbljuju krizu.
To ti je to.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 30 mar 2014, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 mar 2014, 16:39

Naravno nekim novinarima,da ne kazem vecini,to odgovara jer njima je bitan samo njihov trenutak slave.Sad su na svom i jašu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 mar 2014, 16:40

drummer je napisao/la:Moje je misljenje da je taj Pape izazvao ovu krizu i da je on uzrok ovih problema.Da ne nabrajamo sad razloge ponovo,znamo ih svi.
Zato bi bilo,po mome misljenju,najbolje,najbezbolnije i najlakse da on ode,tada bi se stvari vratile na svoje mjesto i mi bi u Brazilu jurisali na cetvrtfinale.U protivnom cemo strahovati da ne dozivimo debakl.
Naravno,ja sam jedan od ljudi kojima reprezentacija svetinja i ne bi dozvolio da rezultati ispastaju ni zbog svog rahmetli oca a kamo li zbog nekog Papeta.

PS:Zamolio bih moderatore da ne dozvoljavaju nekim frustriranim likovima,vjerovatno djeci,da vrijedjaju forumase,pogotovo one uljudjene koji nikad ne vrijedjaju.Hvala.
Gdje si ti "uljudjeni forumasu" :lol: :lol: :lol:

Mes Que Un Club!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 mar 2014, 16:43

Za tebe zivot izmislio.Pa to se moze i vidjeti,nemam ja sta tu pricati,postoje postovi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 30 mar 2014, 16:45

drummer je napisao/la:Za tebe zivot izmislio.Pa to se moze i vidjeti,nemam ja sta tu pricati,postoje postovi.
Naravno da postoje postovi, ti si uljudjeni forumas koji sve zna, nikoga ne vrijedja, samo malo Selektora i odredjene igrace pljuje :lol: .

Mes Que Un Club!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 30 mar 2014, 16:50

Kak vidim mi cemo pobijedit sami sebe na tom SP
Nevjerovatno sta nam uradi utakmica s Egiptom,umjesto da smo nabili formu i samopouzdanje mi se sad prepiremo zbog nekih sitnica,bojim se tog pritiska sad igraca u naredne 2 prijateljske protiv objektivno jakih ekipa .Nesmijem ni zamisliti sta cemo o njima govoriti ak izgube ta dva meca a realno gledajuci sramota nije izgubiti od jake ekipee(obje po mn najjace na svojim kontinentima).

I traziti ostavku selektora je velika glupost to bi vise odmoglo neg pomoglo,treba sacekat kraj Sp pa vidjat sta i kako.
Ak sa papetom nebude islo dalje najbolje je dovesti Vahu il Petrovica a ne nekog ko bi se ucio na nasoj svetinji(Barbarez)

ZIVIO TI NAMA PAPE,DZEKO,SPAHA....ZIVJELA NASA BOSNA
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 27 gostiju.