Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
rutinski, ovim sto kritikuju ronalda bi preporucio da kupaju ribe
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Cudni su mi i oni navijaci i na stadionu..zvizdati svom najboljem igracu?! Smijesno...al hajd...ne znam jel neko cuo u prvom poluvremenu zvizduke upucene D.Lopezu..jest da je imao u prethodnim tekmama par losih intervencija al to je nista u odnosu na ono sta je sve branio..mislim momak to nije zasluzioLenBias je napisao/la:rutinski, ovim sto kritikuju ronalda bi preporucio da kupaju ribe
Ovaj Bale je stvarno smeće. Gledam ovaj četvrti gol sad i ko je on da zabija dok sa desne strane ima samog Ronalda?
Upravu si, izgleda da je gladan golova.Cap17an je napisao/la:Ovaj Bale je stvarno smeće. Gledam ovaj četvrti gol sad i ko je on da zabija dok sa desne strane ima samog Ronalda?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
U Madridu su svi gladni golova osim Benzeme kojeg boli kuki.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ronaldo je najbolji igrac danasnjice i jedan je od najboljih igraca svih vremena. Bio bih sretan kad bi okoncao karijeru u Realu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Harrison je napisao/la:Upravu si, izgleda da je gladan golova.Cap17an je napisao/la:Ovaj Bale je stvarno smeće. Gledam ovaj četvrti gol sad i ko je on da zabija dok sa desne strane ima samog Ronalda?
to sam ja govorio u par postova prije .. Bale mora da shvati da on ima iznad sebe veceg igraca a i da je doveden kao pomoć trenutno najboljem igracu na svijetu ,Ronaldu .. ali opet zna se ko nosi ovaj tim u vecim utakmicama iako je ovo bila trening utakmica ,morao je i Bale da pogodi nesto makar protiv Ray-a.. iskreno se nadam da ce igraci pomoći Ronaldu da zadrzi status prvog strijelca lige jer ima dvojicu na ledjima koje pitaju loptama u njihovim klubovima

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kawhi je napisao/la:U Madridu su svi gladni golova osim Benzeme kojeg boli kuki.

Fakat.let3 je napisao/la:jedino Benzema trut, kao pravi fudbaler, odustao na 50 metara

Al' stvarno, svaka čast Baleu što nije dodao ovu loptu Ronaldu il' nekom trećem, zaslužio je čo'ek ovdje gol, ispala mu duša dok je došao do česme i onda da se ne napije vode, da pusti tamo nekom kopitaru prije, pih. Ne bi je ja starom dod'o u ovoj situaciji.

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 30 mar 2014, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
i ne reci da nije kopitarrio_Ferdy88 je napisao/la:

- schweinsteiger
- Kontakt:
Piči Bale,a ni rotaciju za njim ne upališe.rio_Ferdy88 je napisao/la:
#miasanmia
I onda u Klasiko ne mogu istrcati postenu kontru 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gledaj Ronalda što trči ko horoz al' ga Bale na kraju ispali momački.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Gledaj Ronalda što trči ko horoz al' ga Bale na kraju ispali momački.

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Podsjeti me Baletov gol na jedno Runaldovo trcanje iz njegove prve sezone ;
[youtube][/youtube]
krevelj
[youtube][/youtube]
krevelj
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.