FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je normalna i dobra diskusija. Logicno je da ljudi misle drugačije. Logicno je ds na različite načine percipiraju pojedine igrače. Logicno je da se o tome i izjašnjavamo.
Sve mi je ok, osim isključivosti, radikalizma, nekih teorija zavjera, iluminata i sl.
Jasno mi je da većina onih koji kritikuju, rade to iz najbolje namjere, iz želje da stvari budu bolje nego što jesu.
Protiv sam onih koji kritikuju samo da bi malo zatomili svoju frustraciju, svoj ego. Takve cemo prepoznati po tome sto uvijek kritikuju, uglavnom ne obrazlažu svoju kritiku, uglabmom je ktitika upucena istim ljudima, neće nikad priznati svoju grešku, presutice pozitivne stvari kod osobe koju kritikuju...E protiv ovakvih kritičara sam.
Zašto? Zato sto od te vrste kritike niko, osim tog kritičara, nema nikakve koristi. Dapače!
Treba kritikovati, ali treba u tome biti i realan i odgovoran i pošten, i znati bar malo materiju na koju se kritika odnosi.
Sve mi je ok, osim isključivosti, radikalizma, nekih teorija zavjera, iluminata i sl.
Jasno mi je da većina onih koji kritikuju, rade to iz najbolje namjere, iz želje da stvari budu bolje nego što jesu.
Protiv sam onih koji kritikuju samo da bi malo zatomili svoju frustraciju, svoj ego. Takve cemo prepoznati po tome sto uvijek kritikuju, uglavnom ne obrazlažu svoju kritiku, uglabmom je ktitika upucena istim ljudima, neće nikad priznati svoju grešku, presutice pozitivne stvari kod osobe koju kritikuju...E protiv ovakvih kritičara sam.
Zašto? Zato sto od te vrste kritike niko, osim tog kritičara, nema nikakve koristi. Dapače!
Treba kritikovati, ali treba u tome biti i realan i odgovoran i pošten, i znati bar malo materiju na koju se kritika odnosi.
- bistrikboy
- Kontakt:
Normalno da jeste ali haman mu ljudi vise zamjeraju pojavljivanje u Glam Blamu nego bilo sta drugo,bas cudna raja ovih dana.Ovo je nasa najslabija i najtanja ekipa od Amarovog povratka,uz to sve brko nije vise trener vec je to prepustio Dini koji je malo meksi od njega,i to se sve desilo skroz konfuzno i realno neprofesionalno,ali eto opet se trude i igraju.A najgore od svega,manje je para tu nego prije...FCS je napisao/la:Svraka je zasluzniji za vase trofeje zadnjih godina nego ijedan drugi igrač.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- corleone87
- Kontakt:
Idemo Radnik i Slavija otkinite makar po bod Hercegovcima.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Najvise nade u slaviju polazem kuci igraju jos im treba za opstanak
.

Svraka će odlučiti i ovu ligu. Zabit će on još jednom, dva puta za pobjedu od 1:0 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
I pored svega što si nabrojao, momci su prvi na tabeli. Ponovo im je podrška potrebnija nego ikad, ponajviše Muameru.bistrikboy je napisao/la:ali eto opet se trude i igraju.A najgore od svega,manje je para tu nego prije...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I kako da se ne voli ovaj klub, kako da se ne poštuje ono sve što je u njemu? Mislim, iznerviraju oni nas, ali koliko su nas samo puta obradovali, popravili naše živote.Virtu4l je napisao/la:I pored svega što si nabrojao, momci su prvi na tabeli. Ponovo im je podrška potrebnija nego ikad, ponajviše Muameru.bistrikboy je napisao/la:ali eto opet se trude i igraju.A najgore od svega,manje je para tu nego prije...
Evo, godina je krize, tranzicije rekli bi, ali prije da je kriza jer je tranzicija period u fudbalu koji se veže za mijenjanje ekipe uz finansijsku pomoć, koju mi nemamo, tako da je ovo jedna godina u kojoj kriziramo, i opet se momci drže u vrhu, sa galaktikosima koji su toliko novca uložili u svoj igrački kadar, abnormalno za naše uslove, sa Širokim koji nikad nije imao finansijskih problema u kojem su uvijek igrali top igrači ove naše lige i sa jednim manje konstantnim ali itekako atraktivnim i zeznutim protivnikom, Zrinjskim. Naš Željo, naši drugovi, djeca, opet prvi na tabeli.
Zato, svi u Dolinu Ćupova za vikend da podržimo našu svetinju jer uz našu podršku mogućnost za osvajanje titule je velika.
VOLIM TE ŽELJO!
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
Ispred sjevera treba izliti betonski zid da se ne čuju oni pljuvači, dvije iste tribine pitarsi istok i naš sjevertu i tamo je napisao/la:reks je napisao/la:Manite se šupljaka,svaka tekma do kraj prvenstva biće kvalifikaciona,Tu mislim na evropu u uvom ili onom obliku.Biće zajebano i na Grbavici i u Vrapčićima ,na Otoci.Zar je toliko teško skontati da nam ne treba negativna energija i to u trenutcima kad se lomi prvenstvo.Eto našli se pa se pametuje te kapiten ovo ,te Jamak ono.Da ne spominjem komentare prije par kola Zola ovakav,Sadiković onakav itd.Djaba pričati,dokazivati da iz prazne ne puca,Zar je toliko teško shvatiti da ti momci u onom blatu daju najviše što mogu REALNO.Ako hoćeš više onda istresi stotinjak milja eura sedmično po igraču pa pametuj..<u komšiluku i lijevo i desno imate ulaganja koja su za respekt za ove naše uslove pa danas jedva zajedno osvojiše dva boda od šest mogućih a ovdje se našli znalci da omalovažavaju našu djecu koja realno igraju za klikere ,Stani iza kluba za koji navodno navijaš a kritiku od koje ne treba bježati ostavi za vrijeme kad to može biti produktivno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
treba ovo na sjevernu tribinu iznad mreze okaciti.
a i ovdje nebi bilo lose ponekad ponoviti.

Grbavica naš je Hram!!!
Re: Odg: FK Željezničar
+1gio10 je napisao/la:I kako da se ne voli ovaj klub, kako da se ne poštuje ono sve što je u njemu? Mislim, iznerviraju oni nas, ali koliko su nas samo puta obradovali, popravili naše živote.Virtu4l je napisao/la:I pored svega što si nabrojao, momci su prvi na tabeli. Ponovo im je podrška potrebnija nego ikad, ponajviše Muameru.bistrikboy je napisao/la:ali eto opet se trude i igraju.A najgore od svega,manje je para tu nego prije...
Evo, godina je krize, tranzicije rekli bi, ali prije da je kriza jer je tranzicija period u fudbalu koji se veže za mijenjanje ekipe uz finansijsku pomoć, koju mi nemamo, tako da je ovo jedna godina u kojoj kriziramo, i opet se momci drže u vrhu, sa galaktikosima koji su toliko novca uložili u svoj igrački kadar, abnormalno za naše uslove, sa Širokim koji nikad nije imao finansijskih problema u kojem su uvijek igrali top igrači ove naše lige i sa jednim manje konstantnim ali itekako atraktivnim i zeznutim protivnikom, Zrinjskim. Naš Željo, naši drugovi, djeca, opet prvi na tabeli.
Zato, svi u Dolinu Ćupova za vikend da podržimo našu svetinju jer uz našu podršku mogućnost za osvajanje titule je velika.
VOLIM TE ŽELJO!
- Consigliere
- Kontakt:
Ima li iko video sa Stilicevim potezima i golovima iz Zelje? Bio je prije na YT, ali sad ne mogu da ga nadjem... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Ima li iko video sa Stilicevim potezima i golovima iz Zelje? Bio je prije na YT, ali sad ne mogu da ga nadjem...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Ovo je iz Poznana, ja mislim da covjke trazi nesto iz vremena dok je bio tu.PlaviSaJUGA je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Ima li iko video sa Stilicevim potezima i golovima iz Zelje? Bio je prije na YT, ali sad ne mogu da ga nadjem...
A jel' hoces nekog uporediti neciji potencijal iz ove ekipe s njim pa zato trazis

Re: Odg: FK Željezničar
Kakva mašinerijaPlaviSaJUGA je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Ima li iko video sa Stilicevim potezima i golovima iz Zelje? Bio je prije na YT, ali sad ne mogu da ga nadjem...
po meni niko iza rata nije igrao ljepše za oko na grbavici, ni zeba ni bekrić ne mogu da priprde. zaista je šteta što tada nije bila bolja finansijska i organizacijska situacija, ta ekipa je u dosta aspekata bila bolja od ove sad...
ali kad nema plata i poretka, ni ronaldo ne pomaže.

Semir Stilic je sramota svih selektora BIH
..nmg da vjerujem da momak nije napravio neku strasnu karijeru...
stvarno se bruka stvari mora poklopiti da covjek bas uspije..

stvarno se bruka stvari mora poklopiti da covjek bas uspije..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ma i do njega je. nema desnu nogu, ne voli se vraćati u odbranu, za vrhunski fudbal danas nema ni neku fiziku...
Ma brate vjerujem da bi to dostigao da je otisao u neki veci klub..neki od klubova petice..tu se do kraja brusi igrac...ChWilla je napisao/la:ma i do njega je. nema desnu nogu, ne voli se vraćati u odbranu, za vrhunski fudbal danas nema ni neku fiziku...
isto kao i Dzeko postepeno..
FK SARAJEVO.
Mamić je jednom prilikom izjavio,da su mu dva najveća promašaja ne dovođenje Štilića i Dialibe svojevremeno.I prije prelaska u Wislu bio je nadomak Dinama.
Einigkeit und Recht und Freiheit
E to,to njega bi onaj ludjak samo tako probio..domorocki je napisao/la:Mamić je jednom prilikom izjavio,da su mu dva najveća promašaja ne dovođenje Štilića i Dialibe svojevremeno.I prije prelaska u Wislu bio je nadomak Dinama.

FK SARAJEVO.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sretko Vuksanovic,Huljev i Agic pa onda StilaChWilla je napisao/la:po meni niko iza rata nije igrao ljepše za oko na grbavici, ni zeba ni bekrić ne mogu da priprde. zaista je šteta što tada nije bila bolja finansijska i organizacijska situacija, ta ekipa je u dosta aspekata bila bolja od ove sad...ali kad nema plata i poretka, ni ronaldo ne pomaže.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.