FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 01:21

hahaah Hamzabegovica zaletio se na Jahu konta veci sam od ovog, dodje Suljo killer zastade nesto ko Dzejms protiv Mirze hahaha

ps ovog sam se bojao Omi treci zuti auu za njega nemamo zamjene...falit ce Oma strasno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 01:21

NKJ je napisao/la:Ma ne mislim na govorenje, to jesu sigurno, ali to su sitnice kako se gadjaju, bacaju na nas, psovke i te stvari. Ipak su tu bili svi stariji ljudi, i mislim da je bilo bespotrebno jer ih nismo ni gledali, ali pokazali su se fino.
Ja sam rako nekom juce od vasih ako ste kod A tribine gore vam je tu nego doci na sjever I navijat za svoju ekipu..tu su stari navijaci KPD zenica majka ima ih vecina su uglavnlm takozvana Mosnik tribina :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 mar 2014, 01:28

Hamzabegović ih je danas izvukao većeg poraza, al ga ovako ponašanje sputava, i na igrače se trza i belaj napravi poslije utakmice :mrgreen:
Nego, Halilović danas k'o da je igrao svaku do sad, a najviše me brinuo on. Sigurno će šef naći zamjenu i za Omu, napravit kakvu zamjenu u formaciji.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5501_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

nema labavoo

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 01:30

ma nadam se da ce savez da ga adekvatno suspenduje..a bez njeg su slabiji dosta...rekao sam vec koliko dobar golman toliki ljakse od cojka

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 30 mar 2014, 01:34

Ma Mujka igrac utakmice danas 100 :%,kako je on usao u drugom poluvremenu sve je krenulo nabolje,samo steta sto ne zabi gol,al skide mu onoo zuto **** tri sanse,SLBODA DO GROBA!
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 30 mar 2014, 01:39

Da znam da nece Jedinstvo navalit is'o bi spavat'! :!: :D

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 30 mar 2014, 01:40

Puuuuuuuuuuuuu :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 30 mar 2014, 01:57

haver je napisao/la: Kako li je bilo momku iz Tb da gelda zastavu Albanije na zapadu ahhhahha
hahahahah i zemunci su s nama :twisted:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 30 mar 2014, 03:16

Ciro je Bog! sa 80 godina on skace,pjeva s igracima pred publikom :mrgreen: najbolji trener :clap:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 mar 2014, 03:19

slika
halalite ako je bila, uhaka me ovo pomjeranje sata :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 03:45

Chinaglia je napisao/la:Frenkoza 8-)

slika
Thranduil je napisao/la:
Skver je napisao/la:Sad opusteno gledamo :D.
Čekaj da damo i drugi pa ćemo opušteno gledat :!:
:lol:

Dolazi nam Frenkoza u Chicago 3 Juna kad bude tekma BIH repke moj mu rodjak organizuje ovdje koncert..uglavnom bice dobrog derneka prije I poslije tekme :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 06:11

ja gledam ovaj video od 8-9 minuta sto se tice Fukara i jednostavno dodjem do zakljucka da smo mi grupa koja je prije rata pa nakon rata bila veoma uspjesna, ali poslije dolazi taj period kad je svako prestao vjerovati u klub zbog politike u klubu i raznih lopovluka koja su se desavala, a ujedno bili smo grupa bez uslova da nesto vise napravi na tribini za razliku od drugih vodecih skupina...cesto su nam govorili kako dolaze tmao gdje cesto smrdi a nismo mogli nikome bolje udovoljit jer i mi smo se patili na tribini koja nije davala uslove da se razvijamo kao grupa...sad smo dobili sve dobili covjeka u klubu, dobili tribinu i ponovo smo eksplodirali..sad ce ovi mladi koji su dosli mozda neki i prvi put ili neki koji nisu dolazili zbog ovoga svega nabrojanog ponovo imati volju za dolaskom na stadion..kako video pokazuje pa sigurno 70% sjevera navij odnosno u transu grle se :).mozda cak u nekim trenutcima i citav sjever je pratio tih 70% u ovj utkamici onih najvatrenih najludjih :)....ja sam prijatno iznenadjen nisma ocekivao ovakvu brojku .

zanima me kako su se osjeclai ovi momci iz Puracica ,Kalesije.Srebrenika,Gracanice,Banovica,Zivinica i td i td ..svakako uvjek im je bujrum dobro dosli i vjeurjem da je ovo jedna ljepa prilika dkanton ponovoi pocne podrzavat Slobodu i da Fukare dostignu brojku koja nam je vjerovanto prije dvije godine bila nezamisljiva sto zbog mentaliteta sto zbog svih problema kroz koje je klub prolazio

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 30 mar 2014, 07:36

Prelijepe slike dolaska citavih porodica na tribine , uzitak ! Fukare 10, kospicari 10 +

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 mar 2014, 07:49

rukfash je napisao/la:Prelijepe slike dolaska citavih porodica na tribine , uzitak ! Fukare 10, kospicari 10 +

pa sto gardi Probisvjetovih vilenjaka uvali taj plus majketi ? :) ... sad ce Kospicari biti jos i jaci vidjet ces kad slijedecu tekmu i trans okace na zapadu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 30 mar 2014, 10:06

terabajt je napisao/la:
najjacajezenica je napisao/la:
U cijelom postu samo bih se složio sa ovim boldanim.Niko nas ne snima? :crazy: Kume na yt imaš bruku naših klipova od 2008 pa na ovamo,posebno ove iz druge lige.Nemamo pjesama? Biti će ovdje official klip fukara pa ćeš vidjet ;) Ja garantujem da nijedna grupa u BiH nema bolje i melodičnije pjesme od naše "Slobodo ti si moja ljubav..."
I u prošlom postu si naglasio kako nam je na drugim tekmama posjeta slaba ito,pa bolan protivb Mladosti iz Doboja kod Kaknja je bilo 4hiljade ljudi na tribinama.Informiši se prije nego napišeš šta jbm
Zar nije vas klub sluzbeno izasao sa cifrom da je prodano oko 1700 ulaznica nesto malo manje.
Otprilike toliko i jeste prodato, ali imaš sezonske ulaznice + oni koji rade, treniraju u slobodi + cure, žene su mogle ući besplatno jer je bio 8. mart + oni koji su ušli bez karte, a kako, to samo oni znaju.

Hadžić Kemal
Hodžić Emir
Ribić Edin
Hadžić Adnan
Mujkić Jasmin
Mehanović Mirhad
Mujkić Adnan
Mehidić Damir
Musić Mirza
Nezić Muamer
Selamović Mirnes
Smajlović Mirnes
Salihović Adnan
Pršeš Omar
Omerović Emir
Omić Muhamed
Ljubas Dino
Kadić Adi
Kuduzović Elmir
Čejvanović Kenan
Jusufbašić Sabahudin
Kapić Semir
Moranjkić Jasmin
Huseinbašić Ermin
Brčkalić Enes
Efendić Samir
Jaganjac Maid
Kasumović Almis
Hasanović Sadik
Galin Miloš
Fejzić Edin
Korajčević Mirza
Trener: Sadiković Denis

Trebalo bi nekad uraditi update sastava slobode, i još je trener Denis Sadiković.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 mar 2014, 10:23

kolika bi trebala bit zarada od ulaznica..mislim da nebi smjelo bit manje od 30 000 maraka :? ..ako bi uspjeli dobit gracanicu na Tusnju bi uslijedio dar mar :lol: :lol: ...dolazi gosk i tu nebi trebalo bit ispod 5000 milja 8-)
misljenja sam da ako bi uspjeli pregrmit gracanicu i dobit je dole da nas vise nista nece zaustavit mada imaju jos 2 teska gostovanja i to kakanj i onaj rodoc nesretni al to bi trebalo zavrsit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 mar 2014, 10:46

staragarda je napisao/la:kolika bi trebala bit zarada od ulaznica..mislim da nebi smjelo bit manje od 30 000 maraka :? ..ako bi uspjeli dobit gracanicu na Tusnju bi uslijedio dar mar :lol: :lol: ...dolazi gosk i tu nebi trebalo bit ispod 5000 milja 8-)
misljenja sam da ako bi uspjeli pregrmit gracanicu i dobit je dole da nas vise nista nece zaustavit mada imaju jos 2 teska gostovanja i to kakanj i onaj rodoc nesretni al to bi trebalo zavrsit
Ma ne brini se nista, Gracanici odgovara da mi sada udjemo. Vec smo na 4 boda, od Rudara na 6. Nije to ni puno ali vidis da smo i mi 5 kola ganjali 5 bodova od Jedinstva..Zato mislim da ce Gracanica naredne godine eventualno da se bori za PL. Uzmi u obzir i to da sada Jedinstvo ima Radnickog, Capljinu i Bratstvo u narednim kolima i onda dodje da nismo u tako losoj situaciji jer mi imamo domacu protiv Goska koju sam uvjeren da uzimamo, gostujucu protiv Banovica gdje isto vjerujem u pobjedu, a u Gracanici sta bude..

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 30 mar 2014, 11:04

Treba tražiti od RTV TK da postave utakmicu na Youtube :D
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 mar 2014, 11:05

apach1986 je napisao/la:Treba tražiti od RTV TK da postave utakmicu na Youtube :D
+1
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 30 mar 2014, 11:20

Ako Ome nema zbog kartona tu uskace vjerovatno Music ili Husic zavsino kako ce Ciro postaviti taktiku, al mislimm da ce ici na siguricu u prvom poluvremenu tako da vjerovatno starat Husic, dosao je ko veliko pojacanje i vjerujem da ce dati sve od sebe da se tu dokaze i Jahi uzme poziciju za naredne tekme, Music ce sigurno biti u nekim kominacijama, al zbog cvrstine Bratstva mislim da krece Husic. Strahovo sam za Halila, al je super odigrao u svom prvom mecu u polusezoni, tako da mislim i da Husic ili Music ko god bude igrao odigrat ce super. Efendic se vraca i mislim Mujka ide na desno krilo, i to je to.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 7 gostiju.