FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Podsjecam one koji bi da gledaju, upravo pocinje snimak utakmice 

Ko nije upucen, na TV TK upravo ( 11:50 ) poceo snimak danasnje utakmice, pa ko nije gledao, il ko je bio na stadionu a hoce da pogleda, bujrum braco

Zadnja izmjena: batva035, dana/u 29 mar 2014, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Srcem do pobjede Fukare Batva
igrači su bili borbeni i dali su sve od sebe, a ja sam lijepo rekao, ako na terenu ne budemo kvalitetniji, uzet' ćemo ih na publiku/navijače
pa njihovi igrači kad su izašli na zagrijavanje i gledali u sjever, k'o da su Boga vidjeli
1 pol je bilo tako, nije bilo neke kvalitete na obje strane da je odskakala, ali u 2 pol smo bili dosta bolji i trebali smo ubjedljivije slaviti, bez ikakve dileme
moram izdvojiti dva igrača, Krpić i Oma .. znači, ljudi se toliko troše, bore, da je to nevjerovatno, Krpić je jak k'o zemlja, znači, odbijaju se od njega
drago mi je da je zabio dva gola i nadam se da će nastaviti zabijati, mada, bilo me strah kad sam vidio da će pucati penal, u sebi govorim, ode ovo preko gola
očekivao sam da doktor Redžepi to odradi
Oma je prekucao, kud ćeš dalje kad momak izađe iz igre, koliko se potrošio
onda znaš da je dao čitavog sebe, svaka mu čast
a tek kako je poveo napad iz kojeg je pao prvi gol
što se atmosfere tiče, otkad dolazim na Tušanj, a to je od malih nogu, nikad ispunjeniji Tušanj i bolji atmosferu nisam doživio, to sam znači siguran
po meni, Fukare nisu imale bolje izdanje, kako u brojnosti, tako i u navijanju
vrhunski, svaka im čast, a košpicati opet ispoštovali, ludl'o brateuuuu
znači, očekivao sam pun stadion, ali ipak ne ovako pun i sigurno ne ovakvu atmosferu i za mene je ovo najdraža tekma Slobode kojoj sam prisutstvovao i sigurno meč koji ću pamtiti dok sam živ, a i poslije toga ako se može
vrhunski, nezaboravno, ne znam, oduševljen sam ..
na kraju, kao što kaže @ultrasstyle, halalio bih i PL, samo nek' sam ovo doživio, nek' se ide naprijed, nek' se živi Sloboda, neka vlada pozitiva, neka se vraća vjera u klub, navijače, itd, sve je to važnije od PL koji če doći sama po sebi
#SlobodaDoGroba!!!

moram izdvojiti dva igrača, Krpić i Oma .. znači, ljudi se toliko troše, bore, da je to nevjerovatno, Krpić je jak k'o zemlja, znači, odbijaju se od njega

Oma je prekucao, kud ćeš dalje kad momak izađe iz igre, koliko se potrošio

što se atmosfere tiče, otkad dolazim na Tušanj, a to je od malih nogu, nikad ispunjeniji Tušanj i bolji atmosferu nisam doživio, to sam znači siguran

znači, očekivao sam pun stadion, ali ipak ne ovako pun i sigurno ne ovakvu atmosferu i za mene je ovo najdraža tekma Slobode kojoj sam prisutstvovao i sigurno meč koji ću pamtiti dok sam živ, a i poslije toga ako se može

na kraju, kao što kaže @ultrasstyle, halalio bih i PL, samo nek' sam ovo doživio, nek' se ide naprijed, nek' se živi Sloboda, neka vlada pozitiva, neka se vraća vjera u klub, navijače, itd, sve je to važnije od PL koji če doći sama po sebi
#SlobodaDoGroba!!!
I nnekad zagrmimo sa zapada kad nas ovi prozovu, octiamo i lekciju
. Ko god ide na zapad, zene, djeca, stariji i svi ostali, jedu kospe, piju pive i gledaju tekmu dobili su kolektivini naziv kospicari. A ovi ultra momci koji aktivno navijaju su Fukare

-
- Moderator
- Kontakt:
I ja istoChinaglia je napisao/la:drago mi je da je zabio dva gola i nadam se da će nastaviti zabijati, mada, bilo me strah kad sam vidio da će pucati penal, u sebi govorim, ode ovo preko golaočekivao sam da doktor Redžepi to odradi
![]()

ebo ja sve svoje ako sam vidio danas 2 minute utakmice
kad sam cuo danas da ima snimak obradovao sam se ko dado kad je cuo da ce biti prijenos

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa eto, samo tu sa mnom je bilo 5 momaka koji nikad nisu bili na utakmici Slobode. A bilo ih je i još par koje sam prvi put vidio na Tušnju, a da znam da su iz mog kraja. Iznenadio se pravo kad sam ih vidio.Tuzlak04 je napisao/la:Uffff sjoo. Kako moćno. Mogu reci da su me Fukare oduševile. Kapa do poda.L'Avvocato je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas na sjevernoj![]()
Dobre Fukare, standardno, samo što je i brojnost danas bila fantastična.
Da samo znate odakle su ljudi dolazili na Tušanj da kao neutralni gledaju utakmicu. Ne bi vjerovali. U prici sa njima, bilo je par ljudi iz RS, kao i iz druge države . . .Neki su prevalili i do 200 km u jednom pravcu samo da bi pogledali utakmicu.
Što se tiče toga baš, dolazaka sa strane. Malo su mi zasmetali komentari na tribini tipa "ne treba nama niko ko nije tuzlak" ... ali su to ionako izolovani slučajevi, tako da nije neki srklet.
@Chinaglia jarane sjever ko Curva Nord na Olimpicu aaa

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
BHTelecom i Rudnici uglja Kreka novi sponzori ?
lijepo grmimo
Prema riječima Sabahudina Vugdalića prodato je 7.500 ulaznica:
"Sve karte koje su puštene u prodaju su kupljenje. Uprava Kluba je na kraju izašla u susret publici koja je ostala van stadiona. Ljudi su htjeli kupiti ulaznice, ali njih više nije bilo. Na kraju smo tih 500 do 1.000 ljudi pustili na tribinu Sjever.".
Uprava je takođe izašla u susret i gostujućim navijačima koji su doputovali iz Bihaća.
"Iako se nisu najavili da dolaze na Tušanj i policija ih je planirala poslati nazad za Bihać, mi smo njih oko stotinu smjestili na tribinu Zapad, sektor A. Moram naglasiti da je njihov boravak na Tušnju prošao u najboljem redu bez ijednog incidenta. Takođe, organizacija utakmice je ocjenjena najvišom ocjenom i to od strane delegata i supervizora Saveza.".

lijepo grmimo

Prema riječima Sabahudina Vugdalića prodato je 7.500 ulaznica:
"Sve karte koje su puštene u prodaju su kupljenje. Uprava Kluba je na kraju izašla u susret publici koja je ostala van stadiona. Ljudi su htjeli kupiti ulaznice, ali njih više nije bilo. Na kraju smo tih 500 do 1.000 ljudi pustili na tribinu Sjever.".
Uprava je takođe izašla u susret i gostujućim navijačima koji su doputovali iz Bihaća.
"Iako se nisu najavili da dolaze na Tušanj i policija ih je planirala poslati nazad za Bihać, mi smo njih oko stotinu smjestili na tribinu Zapad, sektor A. Moram naglasiti da je njihov boravak na Tušnju prošao u najboljem redu bez ijednog incidenta. Takođe, organizacija utakmice je ocjenjena najvišom ocjenom i to od strane delegata i supervizora Saveza.".
@Advokat brate, jašta radi
a to za komentare, ako Bog da, iskorijeniti će se to, samo neka raja s kantona dolazi, niko nikome ne može zabraniti da voli Slobodu 

Krči li ovaj komentator i kod vas?
nervira me što smanje ton, ne gleda mi se tekma
zaboravio sam napisati da ni jedan video i ni jedna slika ne mogu dočarati kako je to bilo na Tušnju, oni koji su bili tu znaju kako je G-R-M-I-L-O i kakva je atmosfera bila

-
- Kontakt:
ma kontam furku heheNikakvog raskola. Mi kospicari nismo aktivni ko Fukare osim što udaramo po košpama

i za kraj, da citiram ovog jednog vaseg momka, nije mogo bolje ovo rec :
Kod mene neSheyi je napisao/la:Krči li ovaj komentator i kod vas?

Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
-
- Kontakt:
Kakva ostrina slike ....RetRo style
-
- Moderator
- Kontakt:
Kontam do mog TV-a (plazma, ironično) al haj šta znamHerLutwoII je napisao/la:Kakva ostrina slike ....RetRo style

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- L'Avvocato
- Kontakt:
HerLutwoII je napisao/la:Kakva ostrina slike ....RetRo style

★★★
Bolja je rezolucija bila odlazak na Mjesec.HerLutwoII je napisao/la:Kakva ostrina slike ....RetRo style
🔴⚫️
Sve se nemaBenjo_AFC86 je napisao/la:Kontam do mog TV-a (plazma, ironično) al haj šta znamHerLutwoII je napisao/la:Kakva ostrina slike ....RetRo style

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
- Kontakt:
Na tavan pa podesi antenuBenjo_AFC86 je napisao/la:Kontam do mog TV-a (plazma, ironično) al haj šta znamHerLutwoII je napisao/la:Kakva ostrina slike ....RetRo style

Trenutno korisnika/ca: klasik, legendarnadruga i 12 gostiju.