FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nusmir
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nusmir » 29 mar 2014, 23:15

Posto je momak fin potrudit cu se i ja da odg :D vidis druze nije mnogo derbija ovakvih bilo (treba biti realan) mnogo ljudi je u kop doslo vjerovatno i prvi put.....e sad treba ostaviti lijep dojam da momci dodju opet a isto tako treba ljude postepeno nauciti pjesme.....ovo sto se pjevalo pjevalo se zato sto svi znaju ovo..... izbacili smo sve sto ima ikakve veze sa nekim drugim (one pjesme sto se pjevaju na repki pa pjevaju svi redom u bih)
da imamo nase pjesme mnogo lijepe IMAMO i samo polako sve ce doci na svoje....... Zivio
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 29 mar 2014, 23:22

Obraditi ovu stvarčugu. Predobra, melodicna, upecatljiva. Naravno neki nas text. Ajmo neki Tonci Huljic iz Fukara :D

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 29 mar 2014, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

batva035
Kontakt:

Post Postao/la batva035 » 29 mar 2014, 23:22

Gorki je napisao/la:Jesu li bili iz RTL,Nove TV,al jazeera-e,kako je najavljeno?
Al jazeera u kavezu bila, snimali nas i snimali zagrijavanje :thumbup:
Srcem do pobjede Fukare Batva

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 29 mar 2014, 23:24

krmpotich je napisao/la:Obraditi ovu stvarčugu. Predobra, melodicna, upecatljiva. Naravno neki nas text. Ajmo neki Tonci Huljic iz Fukara :D

[youtube][/youtube]
već su ovo manijaci ukrali jbg :D
#Ynwa

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 mar 2014, 23:26

L'Avvocato je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Danas na sjevernoj :)

Dobre Fukare, standardno, samo što je i brojnost danas bila fantastična.
Uffff sjoo. Kako moćno. Mogu reci da su me Fukare oduševile. Kapa do poda.
Da samo znate odakle su ljudi dolazili na Tušanj da kao neutralni gledaju utakmicu. Ne bi vjerovali. U prici sa njima, bilo je par ljudi iz RS, kao i iz druge države . . .Neki su prevalili i do 200 km u jednom pravcu samo da bi pogledali utakmicu.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 mar 2014, 23:27

Recite mi Tuzlaci, jel vam u gradu zastupljen onaj ultras fazon ?
Da se teenageri furaju na huligane i to ? :)
Zanima me dokle se to prosirilo u BiH
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 29 mar 2014, 23:28

Liverpool. YNWA je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:Obraditi ovu stvarčugu. Predobra, melodicna, upecatljiva. Naravno neki nas text. Ajmo neki Tonci Huljic iz Fukara :D

[youtube][/youtube]
već su ovo manijaci ukrali jbg :D
Laziali, West Ham ICF i milion drugih grupa u Evropi :D

sarajevo1234
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo1234 » 29 mar 2014, 23:28

Dobra Vam je bila koreografija, samo mi nije jasno sto niste pravili preko cijele tribine, bilo bi jos mocnije...

Sretno u nastavku i da se vratite...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 29 mar 2014, 23:32

Svaka cast Tuzlaci i za razultat i za atmosferu na tribinama, valjda ce te se vratiti tamo gdje pripadate...
FKŽ !

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 29 mar 2014, 23:35

Fukare, hvala na svemu i svaka vam čast danas. Stadion ispunjen, jedno na drugom. Rezultat, tu nisam zadovoljan, ali šta je tu je.
Jedino što mi se nije svidjelo, oni vaši ljudi na zapadu, ponašali su se prema nama kao da smo došli iz Beograda, fuj. Ne znam šta reći na to. Ali bilo prošlo.. Sretno vam u nastavku.

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 29 mar 2014, 23:38

NKJ je napisao/la:Fukare, hvala na svemu i svaka vam čast danas. Stadion ispunjen, jedno na drugom. Rezultat, tu nisam zadovoljan, ali šta je tu je.
Jedino što mi se nije svidjelo, oni vaši ljudi na zapadu, ponašali su se prema nama kao da smo došli iz Beograda, fuj. Ne znam šta reći na to. Ali bilo prošlo.. Sretno vam u nastavku.
Baš su Vam govorili nešto ?
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 29 mar 2014, 23:39

Ma ne mislim na govorenje, to jesu sigurno, ali to su sitnice kako se gadjaju, bacaju na nas, psovke i te stvari. Ipak su tu bili svi stariji ljudi, i mislim da je bilo bespotrebno jer ih nismo ni gledali, ali pokazali su se fino.

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 29 mar 2014, 23:42

U cijelom postu samo bih se složio sa ovim boldanim.Niko nas ne snima? :crazy: Kume na yt imaš bruku naših klipova od 2008 pa na ovamo,posebno ove iz druge lige.Nemamo pjesama? Biti će ovdje official klip fukara pa ćeš vidjet ;) Ja garantujem da nijedna grupa u BiH nema bolje i melodičnije pjesme od naše "Slobodo ti si moja ljubav..."
I u prošlom postu si naglasio kako nam je na drugim tekmama posjeta slaba ito,pa bolan protivb Mladosti iz Doboja kod Kaknja je bilo 4hiljade ljudi na tribinama.Informiši se prije nego napišeš šta jbm
buraz e nisam doso ovde da provociram ni da se svadjam s tuzlacima uopste... naprotiv, yebote zivot napisa 5 puta da vas gotivim samo tako i navijam za vas i da se vratite, pa vjerovo il ne kad sam ove klipove poceo gledat srce mi ko rusija ono ponosan sam na tuzlu za ovo danas samo tako . neznam to za mladost kod kaknja i 4000, nisam upucen uopste sto jest jest. zato i kazem, il sam ja neupucen, il niko nesnima, il vas nije bilo... vidio sam zadnje 2 3 domace utakmice samo od kako je polusezona krenula i tu je brojnost bila mi slaba skroz.. mada ipak igrate drugu ligu itd znaci neomalazavam nista, eto jedva cekam da vidim i de druge klipove s drugim pjesmama, dobro znaci ipak ja grijesim jer sam neinformisan ;) mislio sam da je onaj balkan ultras na fb pokriva sve moguce grupe i dogadjaje sa balkana, pa tako i vas, al eto izgleda da nisam upravu... al evo danas su citavu stranicu okitili klipovima i slikama bas vas sa danasnje utakmice. nego mozel mi ko objasnit sta je ovo sad "KOSPICARI i fukare"... to neka nova furka? il neka podgrupa? il bas grupa grupa ono? koji je razlog, jel doslo do konflikta nekog medju vama il sta? jesu to stariji, mladji sta? nista nekontam :) znachi imamo sad fukare i kospicare? :lol: :lol: :lol: bem vas lude :lol: :lol: :lol:

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 29 mar 2014, 23:43

NKJ je napisao/la:Ma ne mislim na govorenje, to jesu sigurno, ali to su sitnice kako se gadjaju, bacaju na nas, psovke i te stvari. Ipak su tu bili svi stariji ljudi, i mislim da je bilo bespotrebno jer ih nismo ni gledali, ali pokazali su se fino.
Brate ne traži dlaku u jajetu jbm.
Vi kad ste izlazili neko od vas govori mi smo došli iz Pariza u ovo selo ili tako nešto, onda pljuvanje iz jednog kombija ( mislim da je onaj una rafting nešto) i kroz otvoren prozor isti lik govori "marš" nama koji smo vas pozdravili dok ste izlazili sa stadiona.
U svakoj grupi postoje likovi koji će sve zaje.b.at.i i izvinjavamo se u njihovo ime :)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 29 mar 2014, 23:45

Sve u redu. Ponovo Fukarama svaka čast, jer velik broj, bolji ste bili, ali pred onoliko domaće publike i morali ste biti. :D Sretno u nastavku, pa šta bude.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 mar 2014, 23:45

najjacajezenica je napisao/la:
U cijelom postu samo bih se složio sa ovim boldanim.Niko nas ne snima? :crazy: Kume na yt imaš bruku naših klipova od 2008 pa na ovamo,posebno ove iz druge lige.Nemamo pjesama? Biti će ovdje official klip fukara pa ćeš vidjet ;) Ja garantujem da nijedna grupa u BiH nema bolje i melodičnije pjesme od naše "Slobodo ti si moja ljubav..."
I u prošlom postu si naglasio kako nam je na drugim tekmama posjeta slaba ito,pa bolan protivb Mladosti iz Doboja kod Kaknja je bilo 4hiljade ljudi na tribinama.Informiši se prije nego napišeš šta jbm
Zar nije vas klub sluzbeno izasao sa cifrom da je prodano oko 1700 ulaznica nesto malo manje.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 29 mar 2014, 23:46

NKJ je napisao/la:Ma ne mislim na govorenje, to jesu sigurno, ali to su sitnice kako se gadjaju, bacaju na nas, psovke i te stvari. Ipak su tu bili svi stariji ljudi, i mislim da je bilo bespotrebno jer ih nismo ni gledali, ali pokazali su se fino.
ma svakakvi ljudi među simpatizerima ima, to je na svakom stadionu tako, al et steta sto su bacili mrlju na docek SN. Mnogo je ljudi dans isftrustriano u drustvu i stadion im dođe za oslobađanje lose energije, drago mi je da ste stigli kuci u BIhac lijepo i vidimo se drugi put u PL da ovaj derbi se ponovi

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 mar 2014, 23:48

buraz e nisam doso ovde da provociram ni da se svadjam s tuzlacima uopste... naprotiv, yebote zivot napisa 5 puta da vas gotivim samo tako i navijam za vas i da se vratite, pa vjerovo il ne kad sam ove klipove poceo gledat srce mi ko rusija ono ponosan sam na tuzlu za ovo danas samo tako . neznam to za mladost kod kaknja i 4000, nisam upucen uopste sto jest jest. zato i kazem, il sam ja neupucen, il niko nesnima, il vas nije bilo... vidio sam zadnje 2 3 domace utakmice samo od kako je polusezona krenula i tu je brojnost bila mi slaba skroz.. mada ipak igrate drugu ligu itd znaci neomalazavam nista, eto jedva cekam da vidim i de druge klipove s drugim pjesmama, dobro znaci ipak ja grijesim jer sam neinformisan ;) mislio sam da je onaj balkan ultras na fb pokriva sve moguce grupe i dogadjaje sa balkana, pa tako i vas, al eto izgleda da nisam upravu... al evo danas su citavu stranicu okitili klipovima i slikama bas vas sa danasnje utakmice. nego mozel mi ko objasnit sta je ovo sad "KOSPICARI i fukare"... to neka nova furka? il neka podgrupa? il bas grupa grupa ono? koji je razlog, jel doslo do konflikta nekog medju vama il sta? jesu to stariji, mladji sta? nista nekontam :) znachi imamo sad fukare i kospicare? :lol: :lol: :lol: bem vas lude :lol: :lol: :lol:
Nikakvog raskola :D . Mi kospicari nismo aktivni ko Fukare osim što udaramo po košpama :lol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 mar 2014, 23:48

I pivi :mrgreen: .

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 29 mar 2014, 23:49

terabajt je napisao/la:
Zar nije vas klub sluzbeno izasao sa cifrom da je prodano oko 1700 ulaznica nesto malo manje.
Žene nisu plaćale,djeca nisu plaćala,ljudi imaju godišnje itd itd i dodješ na brojku između 3 i 4 hiljade.Pisano je o tome ovdje već :)
A sad živio idem na miru pogledat utakmicu :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.