da imamo nase pjesme mnogo lijepe IMAMO i samo polako sve ce doci na svoje....... Zivio
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Al jazeera u kavezu bila, snimali nas i snimali zagrijavanjeGorki je napisao/la:Jesu li bili iz RTL,Nove TV,al jazeera-e,kako je najavljeno?
već su ovo manijaci ukrali jbgkrmpotich je napisao/la:Obraditi ovu stvarčugu. Predobra, melodicna, upecatljiva. Naravno neki nas text. Ajmo neki Tonci Huljic iz Fukara![]()
[youtube][/youtube]
Uffff sjoo. Kako moćno. Mogu reci da su me Fukare oduševile. Kapa do poda.L'Avvocato je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas na sjevernoj![]()
Dobre Fukare, standardno, samo što je i brojnost danas bila fantastična.
Laziali, West Ham ICF i milion drugih grupa u EvropiLiverpool. YNWA je napisao/la:već su ovo manijaci ukrali jbgkrmpotich je napisao/la:Obraditi ovu stvarčugu. Predobra, melodicna, upecatljiva. Naravno neki nas text. Ajmo neki Tonci Huljic iz Fukara![]()
[youtube][/youtube]
Baš su Vam govorili nešto ?NKJ je napisao/la:Fukare, hvala na svemu i svaka vam čast danas. Stadion ispunjen, jedno na drugom. Rezultat, tu nisam zadovoljan, ali šta je tu je.
Jedino što mi se nije svidjelo, oni vaši ljudi na zapadu, ponašali su se prema nama kao da smo došli iz Beograda, fuj. Ne znam šta reći na to. Ali bilo prošlo.. Sretno vam u nastavku.
buraz e nisam doso ovde da provociram ni da se svadjam s tuzlacima uopste... naprotiv, yebote zivot napisa 5 puta da vas gotivim samo tako i navijam za vas i da se vratite, pa vjerovo il ne kad sam ove klipove poceo gledat srce mi ko rusija ono ponosan sam na tuzlu za ovo danas samo tako . neznam to za mladost kod kaknja i 4000, nisam upucen uopste sto jest jest. zato i kazem, il sam ja neupucen, il niko nesnima, il vas nije bilo... vidio sam zadnje 2 3 domace utakmice samo od kako je polusezona krenula i tu je brojnost bila mi slaba skroz.. mada ipak igrate drugu ligu itd znaci neomalazavam nista, eto jedva cekam da vidim i de druge klipove s drugim pjesmama, dobro znaci ipak ja grijesim jer sam neinformisanU cijelom postu samo bih se složio sa ovim boldanim.Niko nas ne snima?Kume na yt imaš bruku naših klipova od 2008 pa na ovamo,posebno ove iz druge lige.Nemamo pjesama? Biti će ovdje official klip fukara pa ćeš vidjet
Ja garantujem da nijedna grupa u BiH nema bolje i melodičnije pjesme od naše "Slobodo ti si moja ljubav..."
I u prošlom postu si naglasio kako nam je na drugim tekmama posjeta slaba ito,pa bolan protivb Mladosti iz Doboja kod Kaknja je bilo 4hiljade ljudi na tribinama.Informiši se prije nego napišeš šta jbm
Brate ne traži dlaku u jajetu jbm.NKJ je napisao/la:Ma ne mislim na govorenje, to jesu sigurno, ali to su sitnice kako se gadjaju, bacaju na nas, psovke i te stvari. Ipak su tu bili svi stariji ljudi, i mislim da je bilo bespotrebno jer ih nismo ni gledali, ali pokazali su se fino.
Zar nije vas klub sluzbeno izasao sa cifrom da je prodano oko 1700 ulaznica nesto malo manje.najjacajezenica je napisao/la:U cijelom postu samo bih se složio sa ovim boldanim.Niko nas ne snima?Kume na yt imaš bruku naših klipova od 2008 pa na ovamo,posebno ove iz druge lige.Nemamo pjesama? Biti će ovdje official klip fukara pa ćeš vidjet
Ja garantujem da nijedna grupa u BiH nema bolje i melodičnije pjesme od naše "Slobodo ti si moja ljubav..."
I u prošlom postu si naglasio kako nam je na drugim tekmama posjeta slaba ito,pa bolan protivb Mladosti iz Doboja kod Kaknja je bilo 4hiljade ljudi na tribinama.Informiši se prije nego napišeš šta jbm
ma svakakvi ljudi među simpatizerima ima, to je na svakom stadionu tako, al et steta sto su bacili mrlju na docek SN. Mnogo je ljudi dans isftrustriano u drustvu i stadion im dođe za oslobađanje lose energije, drago mi je da ste stigli kuci u BIhac lijepo i vidimo se drugi put u PL da ovaj derbi se ponoviNKJ je napisao/la:Ma ne mislim na govorenje, to jesu sigurno, ali to su sitnice kako se gadjaju, bacaju na nas, psovke i te stvari. Ipak su tu bili svi stariji ljudi, i mislim da je bilo bespotrebno jer ih nismo ni gledali, ali pokazali su se fino.
Nikakvog raskolanajjacajezenica je napisao/la:buraz e nisam doso ovde da provociram ni da se svadjam s tuzlacima uopste... naprotiv, yebote zivot napisa 5 puta da vas gotivim samo tako i navijam za vas i da se vratite, pa vjerovo il ne kad sam ove klipove poceo gledat srce mi ko rusija ono ponosan sam na tuzlu za ovo danas samo tako . neznam to za mladost kod kaknja i 4000, nisam upucen uopste sto jest jest. zato i kazem, il sam ja neupucen, il niko nesnima, il vas nije bilo... vidio sam zadnje 2 3 domace utakmice samo od kako je polusezona krenula i tu je brojnost bila mi slaba skroz.. mada ipak igrate drugu ligu itd znaci neomalazavam nista, eto jedva cekam da vidim i de druge klipove s drugim pjesmama, dobro znaci ipak ja grijesim jer sam neinformisanU cijelom postu samo bih se složio sa ovim boldanim.Niko nas ne snima?Kume na yt imaš bruku naših klipova od 2008 pa na ovamo,posebno ove iz druge lige.Nemamo pjesama? Biti će ovdje official klip fukara pa ćeš vidjet
I u prošlom postu si naglasio kako nam je na drugim tekmama posjeta slaba ito,pa bolan protivb Mladosti iz Doboja kod Kaknja je bilo 4hiljade ljudi na tribinama.Informiši se prije nego napišeš šta jbmmislio sam da je onaj balkan ultras na fb pokriva sve moguce grupe i dogadjaje sa balkana, pa tako i vas, al eto izgleda da nisam upravu... al evo danas su citavu stranicu okitili klipovima i slikama bas vas sa danasnje utakmice. nego mozel mi ko objasnit sta je ovo sad "KOSPICARI i fukare"... to neka nova furka? il neka podgrupa? il bas grupa grupa ono? koji je razlog, jel doslo do konflikta nekog medju vama il sta? jesu to stariji, mladji sta? nista nekontam
znachi imamo sad fukare i kospicare?
![]()
![]()
bem vas lude
![]()
![]()
Žene nisu plaćale,djeca nisu plaćala,ljudi imaju godišnje itd itd i dodješ na brojku između 3 i 4 hiljade.Pisano je o tome ovdje većterabajt je napisao/la:Zar nije vas klub sluzbeno izasao sa cifrom da je prodano oko 1700 ulaznica nesto malo manje.najjacajezenica je napisao/la:U cijelom postu samo bih se složio sa ovim boldanim.Niko nas ne snima?Kume na yt imaš bruku naših klipova od 2008 pa na ovamo,posebno ove iz druge lige.Nemamo pjesama? Biti će ovdje official klip fukara pa ćeš vidjet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.