Sad rahat pogled mec u snimku na rtvtk..samo me zanima koliko su morali smanjit ton da se ne cuje grmljavina sa sjevera...

u 23:40 repriza na rtvtk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa kako ce se cuti onda komentator ?harry_90 je napisao/la:Ako je danas ovako bila na mecu prve lige federacije,kako ce biti kada udjemo abd u premijer ligu![]()
Sad rahat pogled mec u snimku na rtvtk..samo me zanima koliko su morali smanjit ton da se ne cuje grmljavina sa sjevera...
buraz sve pohvale vama, znas da vas ako iko gotivi u bih to smo mi zenicani... crno crveni "rodjaci"Ako je danas ovako bila na mecu prve lige federacije,kako ce biti kada udjemo abd u premijer ligu
Doduse, prosle godine se svi ti komsijski klubovi pretrgli nama da pomognu. Nisu gledali kako se sami borimo sa mafijom iz Saveza, Jakupovicem iz Bihaca, Vitezom...apach1986 je napisao/la:Susjednim klubovima treba pomoć a ne odmoć, zbog toga se nadam da će Radnički igrat punom snagom protiv Jedinstva
Vidovit sam bio sto se Krpica ticeHerLutwoII je napisao/la:
Ja mislim da ce bas njih dvojica uz Redzepija biti glavni sutra.
Krpic je inace odlican,ali sutra ce jos i prokinuti s golovima.
Ma takva ti je Sloboda kad njima treba ulizuju se da nije normalno, hoce dobre odnose..., a kad treba npr. Radnickom sve ce uciniti da vam odmognu i evo Buducnos je pri dnu pokazite koliko vam je stalo do komsija dajte im 3 boda da ostanu u 1 ligi fbih...Zoom088 je napisao/la:Doduse, prosle godine se svi ti komsijski klubovi pretrgli nama da pomognu. Nisu gledali kako se sami borimo sa mafijom iz Saveza, Jakupovicem iz Bihaca, Vitezom...apach1986 je napisao/la:Susjednim klubovima treba pomoć a ne odmoć, zbog toga se nadam da će Radnički igrat punom snagom protiv Jedinstva
Mi igramoo fudbal a ne "ne ljuti se covjece".
Svi redom bili tj HRT,RTL,NovaTv....takav je bio redoslijedGorki je napisao/la:Jesu li bili iz RTL,Nove TV,al jazeera-e,kako je najavljeno?
Iceplayer je napisao/la:Ma takva ti je Sloboda kad njima treba ulizuju se da nije normalno, hoce dobre odnose..., a kad treba npr. Radnickom sve ce uciniti da vam odmognu i evo Buducnos je pri dnu pokazite koliko vam je stalo do komsija dajte im 3 boda da ostanu u 1 ligi fbih...Zoom088 je napisao/la:Doduse, prosle godine se svi ti komsijski klubovi pretrgli nama da pomognu. Nisu gledali kako se sami borimo sa mafijom iz Saveza, Jakupovicem iz Bihaca, Vitezom...apach1986 je napisao/la:Susjednim klubovima treba pomoć a ne odmoć, zbog toga se nadam da će Radnički igrat punom snagom protiv Jedinstva
Mislio sam da smanje ton sa dijela gdje je najveca buka,da bi se mogao cuti komentatorfukara87 je napisao/la:Pa kako ce se cuti onda komentator ?harry_90 je napisao/la:Ako je danas ovako bila na mecu prve lige federacije,kako ce biti kada udjemo abd u premijer ligu![]()
Idi mali sisaj dosadan si....mi znamo da mi nemamo podrsku nikog nikad nismo ni imali ..hande sad uzivajIceplayer je napisao/la:Ma takva ti je Sloboda kad njima treba ulizuju se da nije normalno, hoce dobre odnose..., a kad treba npr. Radnickom sve ce uciniti da vam odmognu i evo Buducnos je pri dnu pokazite koliko vam je stalo do komsija dajte im 3 boda da ostanu u 1 ligi fbih...Zoom088 je napisao/la:Doduse, prosle godine se svi ti komsijski klubovi pretrgli nama da pomognu. Nisu gledali kako se sami borimo sa mafijom iz Saveza, Jakupovicem iz Bihaca, Vitezom...apach1986 je napisao/la:Susjednim klubovima treba pomoć a ne odmoć, zbog toga se nadam da će Radnički igrat punom snagom protiv Jedinstva
Sutra nedjelja, kupanje u 19:00, ponedjeljak škola itd. itd.Iceplayer je napisao/la:Ma takva ti je Sloboda kad njima treba ulizuju se da nije normalno, hoce dobre odnose..., a kad treba npr. Radnickom sve ce uciniti da vam odmognu i evo Buducnos je pri dnu pokazite koliko vam je stalo do komsija dajte im 3 boda da ostanu u 1 ligi fbih...Zoom088 je napisao/la:Doduse, prosle godine se svi ti komsijski klubovi pretrgli nama da pomognu. Nisu gledali kako se sami borimo sa mafijom iz Saveza, Jakupovicem iz Bihaca, Vitezom...apach1986 je napisao/la:Susjednim klubovima treba pomoć a ne odmoć, zbog toga se nadam da će Radnički igrat punom snagom protiv Jedinstva
Oko 10.000 ljudi sigurno,ne znam sto neki portali minimiziraju pa vele oko 7.000 kad je prodato 7.500 karti,oko 500 pretplatnickih,250 gostiju ukljucujuci navijace Jedinstva bez ulaznica,mladje selekcije Slobode sa trenerima,oko 700 ljudi koji su ostali pred stadionom bez ulaznica pusteni na sjever pocetkom utakmice.fukara87 je napisao/la:Ma danas je bilo 10.000 sigurnoo na Tusnju, takvu cifru mogu mnogi sanjati u Premijer ligi a da ne govorim za ovu jadnu ligu, idemo po pobjedu u Gracanicu pa kud puklo da puklo. Svaka cast za kospicare na Zapada![]()
![]()
U cijelom postu samo bih se složio sa ovim boldanim.Niko nas ne snima?najjacajezenica je napisao/la:......da dodam. evo bas sam pregledo ovaj klip od 8 minuta mislim da se na njemu dovoljno vidi kakva je atmosefera danas bila na tusnju da se moze dat jedan realan komentar... ovo je navijacki gledano skroz... posto fukare odavno nisam imo priliku da vidim (neznam jel vas nije bilo uopste il niko nesnima) ovaj klip mi je dao malo bolji pogled na situaciju. prvo, trbina vam je extra. sto se tice visine,sirine, sve to, extra extra za jednu ozbiljnu navijacku skupinu. volio bi da vam je kop na sredini, iza gola, izgledalo bi jos mocnije, pogotovo do izrazaja bi to doslo kad su slabije utakmice i naravno ova trbina nije ispunjena do posljednjeg mjesta, puno ljepse bi to sve izgledalo da je najvatreniji kop u sredini... mada, i mi u zenici smo isti takvi, pa nam je kop vise uz istocnu trbinu, nekad bude da je kop pola juga ga istoku, i trecina istoka prema jugu
haha nidje veze kad sve to moze fino da popuni juznu i da to ljepse i "simetricnije" izgleda. al dobro to je najmanja briga, kad ti klub igra kako bog zapovjeda i imas popunjen stadion onda to nema nikakve veze, bas kao u vas danas sa jedinstvom, nema to nikakve veze kad je stadion pun i svi su nalozeni, svi navijaju itd... druga stvar, opet navijacki, vidim imate ko dvi ograde za transove, steta sto danas niste i ostatak trbine okacili transovima, jos bi mocnije izgledalo... isto velika pohvala je sto je ova druga trbina bila okachena u transovima sva, podsjeca me na ze bas, jer mi smo jedini u bih da okruzimo citav stadion transovima svojim, a ne samo svoju trbinu. al kazem opet kako bi to ljepse izgledalo da je i ostatak ove sjeverne trbine okacen transovima bio. i jedna stvar sto mi se NIKAKO nesvidja je pjesme sto furate... ono "ko ne skache tuzlak nije hej hej hej", bas djecija pjesma skroz i isfurano do yaaaaayaaa.... jos tuzlak nije niste mogli nista bolje nac nego to
i ova pjesma, ti si nasa svetinja, i to je to sto se tice pjesama da sam uvidio
znaci mogli bi ste na tome poradit vidi se da niste podmazani jos uvjek ipak par godina nikakve aktivnosti na trbini ured sta drugo i ocekivat... ovo je i ovako kako je EXTRA EXTRA. pa ono citava trbina kad se zagrli i ledja okrenu, trese se sve, ono 3 4 hiljade ljudi u isto vrijeme skace okrenutim ledjima, licili ste mi na torcidu il nesto tako a ne fukare
i naravno svi ovi vasi komentari sad kao sto koristite ovu danasnju utakmicu da dokazete sebi ili drugima (neznam kome jer nema se to kome sta dokazivat) da vam je mjesto u premier ligi je bezpotrebno jer to i ptice na grani znaju, pogotovo onakav grad ko tuzla medju najvecim u bih moze imat i dva premierligasa komotno.... al da, bar jedan mora, a to ce se na godinu i ostvarit, 100%. eto toliko od mene, veliki poz, svaka vam casa za danas prikazano, nastavite tako, ovu euforiju samo nastavit sirit i jacat, nezaustavljivi ce te bit!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.