FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 29 mar 2014, 22:22

Ako je danas ovako bila na mecu prve lige federacije,kako ce biti kada udjemo abd u premijer ligu :crazy:

Sad rahat pogled mec u snimku na rtvtk..samo me zanima koliko su morali smanjit ton da se ne cuje grmljavina sa sjevera... 8-)

u 23:40 repriza na rtvtk
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 mar 2014, 22:33

harry_90 je napisao/la:Ako je danas ovako bila na mecu prve lige federacije,kako ce biti kada udjemo abd u premijer ligu :crazy:

Sad rahat pogled mec u snimku na rtvtk..samo me zanima koliko su morali smanjit ton da se ne cuje grmljavina sa sjevera... 8-)

Pa kako ce se cuti onda komentator ? :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 29 mar 2014, 22:36

Susjednim klubovima treba pomoć a ne odmoć, zbog toga se nadam da će Radnički igrat punom snagom protiv Jedinstva :angel:
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 29 mar 2014, 22:36

Ako je danas ovako bila na mecu prve lige federacije,kako ce biti kada udjemo abd u premijer ligu
buraz sve pohvale vama, znas da vas ako iko gotivi u bih to smo mi zenicani... crno crveni "rodjaci" ;) :lol:
al daj nevolim kad neko nije realan, eto ako je danas bilo ovako na mecu prve lige, kako ce tek bit kad se vi vratite u premier ligu... eto sad svaka utakmice u pl ce bit znaci u najmanju ruku bar ovako, a ne gledas cinjenicu da je ovo prva veca (dakle daleko najveca) utakmica u tuzli zadnjih 5 godina... sto nisi uzeo bilo koju drugu utakmicu od kako ste u prvoj ligi i to reko, nego bas ovu sa jedinstvom si naso da to kazes :lol: :lol: aj dosta sam srao...

sad cu vas i pohvalit... ovo sto ste uradili u tuzli je za SVAKU SVAKU pohvalu... ona akcija "budi sloboda" il tako nesto, nije to sad nista krupno ali se radi nesto pozetivno uglavnom, i to je za svaku pohvalu... te ovaj amerikanac sto vam je doso, te dovodjenje velikog chire, pa cak iako je covjek 80 i kusur godina, nema veze, te izgradnja tushnja, i tu jedan veliki respekt i jos veca pohvala, nije mala stvar napravit ovakvu trbinu u ovakvoj drzavi ko nasa bih u ovakvom sranju u kojem se nalazi trenutno... znaci sve pohvale za sve sto ste uradili, da nastavite ovako, da za god dvi napravite i tu cetvrtu trbinu da imaju dje i gosti doc, ko normalni ljudi i navijaci, a ne stado ovaca. godinama mi je ona "trbina" u tuzli bila daleko najmrza, ono sramota, pa utakmice nisi u stanju bio gledat ako nisi medju prvim uso i zauzeo mjesto... svaka cast fukare, samo nastavite ovako, i vidimo se na godinu opet na crno crvenom derbiju starih rivala ;) CHIRO **** !!! :mrgreen:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 29 mar 2014, 22:43

Kospicari objasnili neke stvari, kad zargmi Sloboda sampion potrese se cijela Slatina, mislim da smo Fukaram par puta zadali domaci zadatak, :D Danas je nesto neopisivo lijepo bilo, i ponosan sam sto sam bio dio toga

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 29 mar 2014, 22:44

apach1986 je napisao/la:Susjednim klubovima treba pomoć a ne odmoć, zbog toga se nadam da će Radnički igrat punom snagom protiv Jedinstva :angel:
Doduse, prosle godine se svi ti komsijski klubovi pretrgli nama da pomognu. Nisu gledali kako se sami borimo sa mafijom iz Saveza, Jakupovicem iz Bihaca, Vitezom...

Mi igramoo fudbal a ne "ne ljuti se covjece".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 29 mar 2014, 22:52

HerLutwoII je napisao/la:
Ja mislim da ce bas njih dvojica uz Redzepija biti glavni sutra.
Krpic je inace odlican,ali sutra ce jos i prokinuti s golovima.
Vidovit sam bio sto se Krpica tice ;) Inace ovog momka pratim od kako je dosao kod nas i moram reci da tek ocekujem od njega da se pokaze u pravom svjetlu jer je nevjerovatan talenat.
Morao bi ostati s nama u PL.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 29 mar 2014, 22:56

Zoom088 je napisao/la:
apach1986 je napisao/la:Susjednim klubovima treba pomoć a ne odmoć, zbog toga se nadam da će Radnički igrat punom snagom protiv Jedinstva :angel:
Doduse, prosle godine se svi ti komsijski klubovi pretrgli nama da pomognu. Nisu gledali kako se sami borimo sa mafijom iz Saveza, Jakupovicem iz Bihaca, Vitezom...

Ma takva ti je Sloboda kad njima treba ulizuju se da nije normalno, hoce dobre odnose..., a kad treba npr. Radnickom sve ce uciniti da vam odmognu i evo Buducnos je pri dnu pokazite koliko vam je stalo do komsija dajte im 3 boda da ostanu u 1 ligi fbih...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 mar 2014, 22:57

Jos sam pod dojmom svega i bicu haman narednih mjesec dana :mrgreen: .

Narod malo po malo vraca povjerenje u Slobodu i sve oko Slobode,sve ono sto su paraziti zadnjih 10g narusili i syebali Azmir Gigant skupa sa Udruzenjem popravlja ,rezultat dosadasnjeg rada je posjeta od oko 10 000.

Citam tamo komentare neka kao igrali ste PL pa vas je bilo puno manje i kospicara :mrgreen: i Fukara ,da igrali smo ali dugo se u klubu radilo u magli ,puhalo je milion vjetrova nije se znalo ko kosi a ko vodi nosi,kako je gosp. Husic dosao pocelo se radit transparentno i ljudi to prepoznaju i naravno da ce u takvoj situaciji doci podrzati klub ,bilo je prelijepo vidjeti i staro i mlado i cure i zene i curice i starce itd.

Vidio sam neke likove za koje sam mislio da nikad nece doci na fudbalsku utakmicu i u razgovoru s njima skontas sto se nije dolazilo,zbog lopova koji su krali klub i ostetili ga i doveli u situaciju od milionskog duga ali ce se i to korak po korak regulisati 8-) ,a o potencijalu koji Sloboda ima je suvisno govoriti Tuzla i kanton vole Slobodu i to se danas vidilo i ako se nastavi ovako raditi ... uh :) .

Imao je uticaja i Ciro i Jedinstvo itd ali ljude vole i prepoznaju kada neko radi u korist kluba i to je sva mudrolija.

Sto se tice utakmice moze se reci pravi fight za svaku loptu i bilo je nerealno ocekivati nekakvu ljepotu ,Sloboda fizicki superiornija i kako je utakmica odmicala to je sve vise dolazilo do izrazaja,idemo dalje tekmu po tekmu ,vratili smo se potpuno u borbu za PL ali bice ovdje jos borbe i znoja.

Krpic=Tenk :ugeek: .
Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 29 mar 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 29 mar 2014, 22:57

Gorki je napisao/la:Jesu li bili iz RTL,Nove TV,al jazeera-e,kako je najavljeno?
Svi redom bili tj HRT,RTL,NovaTv....takav je bio redoslijed :D

najjacajezenica
Kontakt:

Post Postao/la najjacajezenica » 29 mar 2014, 22:58

......da dodam. evo bas sam pregledo ovaj klip od 8 minuta mislim da se na njemu dovoljno vidi kakva je atmosefera danas bila na tusnju da se moze dat jedan realan komentar... ovo je navijacki gledano skroz... posto fukare odavno nisam imo priliku da vidim (neznam jel vas nije bilo uopste il niko nesnima :lol: ) ovaj klip mi je dao malo bolji pogled na situaciju. prvo, trbina vam je extra. sto se tice visine,sirine, sve to, extra extra za jednu ozbiljnu navijacku skupinu. volio bi da vam je kop na sredini, iza gola, izgledalo bi jos mocnije, pogotovo do izrazaja bi to doslo kad su slabije utakmice i naravno ova trbina nije ispunjena do posljednjeg mjesta, puno ljepse bi to sve izgledalo da je najvatreniji kop u sredini... mada, i mi u zenici smo isti takvi, pa nam je kop vise uz istocnu trbinu, nekad bude da je kop pola juga ga istoku, i trecina istoka prema jugu :crazy: haha nidje veze kad sve to moze fino da popuni juznu i da to ljepse i "simetricnije" izgleda. al dobro to je najmanja briga, kad ti klub igra kako bog zapovjeda i imas popunjen stadion onda to nema nikakve veze, bas kao u vas danas sa jedinstvom, nema to nikakve veze kad je stadion pun i svi su nalozeni, svi navijaju itd... druga stvar, opet navijacki, vidim imate ko dvi ograde za transove, steta sto danas niste i ostatak trbine okacili transovima, jos bi mocnije izgledalo... isto velika pohvala je sto je ova druga trbina bila okachena u transovima sva, podsjeca me na ze bas, jer mi smo jedini u bih da okruzimo citav stadion transovima svojim, a ne samo svoju trbinu. al kazem opet kako bi to ljepse izgledalo da je i ostatak ove sjeverne trbine okacen transovima bio. i jedna stvar sto mi se NIKAKO nesvidja je pjesme sto furate... ono "ko ne skache tuzlak nije hej hej hej", bas djecija pjesma skroz i isfurano do yaaaaayaaa.... jos tuzlak nije niste mogli nista bolje nac nego to :lol: i ova pjesma, ti si nasa svetinja, i to je to sto se tice pjesama da sam uvidio :lol: znaci mogli bi ste na tome poradit vidi se da niste podmazani jos uvjek ipak par godina nikakve aktivnosti na trbini ured sta drugo i ocekivat... ovo je i ovako kako je EXTRA EXTRA. pa ono citava trbina kad se zagrli i ledja okrenu, trese se sve, ono 3 4 hiljade ljudi u isto vrijeme skace okrenutim ledjima, licili ste mi na torcidu il nesto tako a ne fukare :lol: i naravno svi ovi vasi komentari sad kao sto koristite ovu danasnju utakmicu da dokazete sebi ili drugima (neznam kome jer nema se to kome sta dokazivat) da vam je mjesto u premier ligi je bezpotrebno jer to i ptice na grani znaju, pogotovo onakav grad ko tuzla medju najvecim u bih moze imat i dva premierligasa komotno.... al da, bar jedan mora, a to ce se na godinu i ostvarit, 100%. eto toliko od mene, veliki poz, svaka vam casa za danas prikazano, nastavite tako, ovu euforiju samo nastavit sirit i jacat, nezaustavljivi ce te bit!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 mar 2014, 23:00

" onclick="window.open(this.href);return false;

Danas na sjevernoj :)

Dobre Fukare, standardno, samo što je i brojnost danas bila fantastična.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 29 mar 2014, 23:03

Iceplayer je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Ma takva ti je Sloboda kad njima treba ulizuju se da nije normalno, hoce dobre odnose..., a kad treba npr. Radnickom sve ce uciniti da vam odmognu i evo Buducnos je pri dnu pokazite koliko vam je stalo do komsija dajte im 3 boda da ostanu u 1 ligi fbih...

Dali smo prosle godine i to je dovoljno da sad odemo u banovice na izlet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 mar 2014, 23:03

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ako je danas ovako bila na mecu prve lige federacije,kako ce biti kada udjemo abd u premijer ligu :crazy:

Pa kako ce se cuti onda komentator ? :lol:
Mislio sam da smanje ton sa dijela gdje je najveca buka,da bi se mogao cuti komentator :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2014, 23:04

[youtube]pp[/youtube]
Iceplayer je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Idi mali sisaj dosadan si....mi znamo da mi nemamo podrsku nikog nikad nismo ni imali ..hande sad uzivaj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 mar 2014, 23:04

Iceplayer je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Sutra nedjelja, kupanje u 19:00, ponedjeljak škola itd. itd.
Kad budeš u stanju da sastaviš makar jednu prostu rečenicu onda se javi da prokomentarišeš nešto. Uostalom u ponedjeljak ti je škola pa se malo potrudi ;)
075

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 29 mar 2014, 23:06

fukara87 je napisao/la:Ma danas je bilo 10.000 sigurnoo na Tusnju, takvu cifru mogu mnogi sanjati u Premijer ligi a da ne govorim za ovu jadnu ligu, idemo po pobjedu u Gracanicu pa kud puklo da puklo. Svaka cast za kospicare na Zapada :mrgreen: :clap: :clap:
Oko 10.000 ljudi sigurno,ne znam sto neki portali minimiziraju pa vele oko 7.000 kad je prodato 7.500 karti,oko 500 pretplatnickih,250 gostiju ukljucujuci navijace Jedinstva bez ulaznica,mladje selekcije Slobode sa trenerima,oko 700 ljudi koji su ostali pred stadionom bez ulaznica pusteni na sjever pocetkom utakmice.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 mar 2014, 23:07

@najjacajezenica, druze moj mozemo se mi smijati njihovim pjesmama, kad su i nase pola jad i čemer.
Zaostajemo za Hordama sto se toga tice bas puno.

A i ja ovom prilikom cestitam Tuzlacima na prelijepoj atmosferi, i da jos jedan crveno-crni tim se vrati u "elitu" gdje i pripada.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 29 mar 2014, 23:08

najjacajezenica je napisao/la:......da dodam. evo bas sam pregledo ovaj klip od 8 minuta mislim da se na njemu dovoljno vidi kakva je atmosefera danas bila na tusnju da se moze dat jedan realan komentar... ovo je navijacki gledano skroz... posto fukare odavno nisam imo priliku da vidim (neznam jel vas nije bilo uopste il niko nesnima :lol: ) ovaj klip mi je dao malo bolji pogled na situaciju. prvo, trbina vam je extra. sto se tice visine,sirine, sve to, extra extra za jednu ozbiljnu navijacku skupinu. volio bi da vam je kop na sredini, iza gola, izgledalo bi jos mocnije, pogotovo do izrazaja bi to doslo kad su slabije utakmice i naravno ova trbina nije ispunjena do posljednjeg mjesta, puno ljepse bi to sve izgledalo da je najvatreniji kop u sredini... mada, i mi u zenici smo isti takvi, pa nam je kop vise uz istocnu trbinu, nekad bude da je kop pola juga ga istoku, i trecina istoka prema jugu :crazy: haha nidje veze kad sve to moze fino da popuni juznu i da to ljepse i "simetricnije" izgleda. al dobro to je najmanja briga, kad ti klub igra kako bog zapovjeda i imas popunjen stadion onda to nema nikakve veze, bas kao u vas danas sa jedinstvom, nema to nikakve veze kad je stadion pun i svi su nalozeni, svi navijaju itd... druga stvar, opet navijacki, vidim imate ko dvi ograde za transove, steta sto danas niste i ostatak trbine okacili transovima, jos bi mocnije izgledalo... isto velika pohvala je sto je ova druga trbina bila okachena u transovima sva, podsjeca me na ze bas, jer mi smo jedini u bih da okruzimo citav stadion transovima svojim, a ne samo svoju trbinu. al kazem opet kako bi to ljepse izgledalo da je i ostatak ove sjeverne trbine okacen transovima bio. i jedna stvar sto mi se NIKAKO nesvidja je pjesme sto furate... ono "ko ne skache tuzlak nije hej hej hej", bas djecija pjesma skroz i isfurano do yaaaaayaaa.... jos tuzlak nije niste mogli nista bolje nac nego to :lol: i ova pjesma, ti si nasa svetinja, i to je to sto se tice pjesama da sam uvidio :lol: znaci mogli bi ste na tome poradit vidi se da niste podmazani jos uvjek ipak par godina nikakve aktivnosti na trbini ured sta drugo i ocekivat... ovo je i ovako kako je EXTRA EXTRA. pa ono citava trbina kad se zagrli i ledja okrenu, trese se sve, ono 3 4 hiljade ljudi u isto vrijeme skace okrenutim ledjima, licili ste mi na torcidu il nesto tako a ne fukare :lol: i naravno svi ovi vasi komentari sad kao sto koristite ovu danasnju utakmicu da dokazete sebi ili drugima (neznam kome jer nema se to kome sta dokazivat) da vam je mjesto u premier ligi je bezpotrebno jer to i ptice na grani znaju, pogotovo onakav grad ko tuzla medju najvecim u bih moze imat i dva premierligasa komotno.... al da, bar jedan mora, a to ce se na godinu i ostvarit, 100%. eto toliko od mene, veliki poz, svaka vam casa za danas prikazano, nastavite tako, ovu euforiju samo nastavit sirit i jacat, nezaustavljivi ce te bit!
U cijelom postu samo bih se složio sa ovim boldanim.Niko nas ne snima? :crazy: Kume na yt imaš bruku naših klipova od 2008 pa na ovamo,posebno ove iz druge lige.Nemamo pjesama? Biti će ovdje official klip fukara pa ćeš vidjet ;) Ja garantujem da nijedna grupa u BiH nema bolje i melodičnije pjesme od naše "Slobodo ti si moja ljubav..."
I u prošlom postu si naglasio kako nam je na drugim tekmama posjeta slaba ito,pa bolan protivb Mladosti iz Doboja kod Kaknja je bilo 4hiljade ljudi na tribinama.Informiši se prije nego napišeš šta jbm :D

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 29 mar 2014, 23:10

@najjacajezenica Vjerujem druze da nisi zlonamjeran ali sve i jednu stvar koju si naveo vidi se da nisi upucen.
Hvala u svakom slucaju, dugo se grupa svodila na 200-300 ljudi iz raznoraznih razloga, a najvazniji da grupa nije imala svoju tribinu :!: sad su se stvari pocele poklapati i na sjeveru se stvara jedna nova prica sto ste danas mogli vidjeti, a sitnice se daju u hodu rjesavati.

U svakom slucaju ponosan na ovaj grad i na danasnje predstavljanje od pocetka do kraja, jer ljudi budimo realni ovo je druga liga 101. lige na svijetu :lol:

SVETINJA :clap:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.