FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kiksao je Siroki protiv ovih manjih ekipa Travnik, Rudar itd. ali sve u gostima. Jeste nerealno, ali treba se nadati da ce im sutra Radnik otkinuti bod. Ocigledno igraju bolje protiv jacih timova.
sedmi pokusaj...
To je od vašeg Nikšića.sonik24 je napisao/la:samo procitaj sopstveni potpisVolimTz je napisao/la:Da malo podbodem. Srest ćemo se još na jesen, bit će svega. Uzdravlje.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Odmorili igrace,dobili Dedica,vratli se bekovi,sve bolje i bolje,iduce kolo dobit aBd,dole se igra Hercegovacki derbi,najbolje X kad bi moglo,na kone i ne gledam,ne mogu oni nikod dobit .
Abd idemo po titulu,samo lagano
Abd idemo po titulu,samo lagano

Zeljeznicar! 1921 !
naravno, dobro covjek i kazeVolimTz je napisao/la:To je od vašeg Nikšića.sonik24 je napisao/la:samo procitaj sopstveni potpisVolimTz je napisao/la:Da malo podbodem. Srest ćemo se još na jesen, bit će svega. Uzdravlje.

-
- Kontakt:
Sta se ovi ugrozeni jadovi javljaju,pa opet da imamo istu situaciju pustili bi Leotaru...to je najveca stoka...ko god je bio u TZ dijeli isto misljenje,a sto se tice nase pobjede u Trebinju no koment stvarno,Leotar je u rangu Pofalickog,maneken dao gol sta ce to biti 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
- Kontakt:
Ne znam sto odgovarate ovim drugoligasima iz grada soli...
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Drago mi je za Kvesica.
Ja ne znam kako možete više sr.ati. Pa u zadnje dvije utakmice u kojima smo postizali golove MANEKEN je u obje bio strijelac.dimitrijevic je napisao/la:Sta se ovi ugrozeni jadovi javljaju,pa opet da imamo istu situaciju pustili bi Leotaru...to je najveca stoka...ko god je bio u TZ dijeli isto misljenje,a sto se tice nase pobjede u Trebinju no koment stvarno,Leotar je u rangu Pofalickog,maneken dao gol sta ce to biti
Je li vi zaista mislite da maneken (Svraka) zavrijeđuje toliko ponižavanja na ovom forumu? Mislite li da su DIno i Amar totalni levati pa forsiraju Svraku tek tako i uz put mu daju kapitensku traku. Mogli bi mi lako na krilima Svrake do titule. Od povratka Amara u Klub Svraka je naš najstandardniji i igrač koji je najviše pružio u ovih 4-5 godina. Mnogi su davali dosta, sezonu, dvije, pola sezone, ali je Muamer konstanta. Zaista smo nezahvalni.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Drug nisi upucen...maneken je nekim postupcima u zadnjih desetak dana i odnosom sa navijacima zavrsio sa ovim dresom vjeruj ti meni samo sto neke stvari nisu za forumaavlami97 je napisao/la:Ja ne znam kako možete više sr.ati. Pa u zadnje dvije utakmice u kojima smo postizali golove MANEKEN je u obje bio strijelac.dimitrijevic je napisao/la:Sta se ovi ugrozeni jadovi javljaju,pa opet da imamo istu situaciju pustili bi Leotaru...to je najveca stoka...ko god je bio u TZ dijeli isto misljenje,a sto se tice nase pobjede u Trebinju no koment stvarno,Leotar je u rangu Pofalickog,maneken dao gol sta ce to biti
Je li vi zaista mislite da maneken (Svraka) zavrijeđuje toliko ponižavanja na ovom forumu? Mislite li da su DIno i Amar totalni levati pa forsiraju Svraku tek tako i uz put mu daju kapitensku traku. Mogli bi mi lako na krilima Svrake do titule. Od povratka Amara u Klub Svraka je naš najstandardniji i igrač koji je najviše pružio u ovih 4-5 godina. Mnogi su davali dosta, sezonu, dvije, pola sezone, ali je Muamer konstanta. Zaista smo nezahvalni.

8.5.1947
šta te treeeseeeeeVolimTz je napisao/la:Neka, imate vi o čemu pričat. Jesu li vam pričali njihove dogodovštine sa Grbavice početkom devedesetih ? To morate čut.
Bravo Željo titula opet ako Bog da

Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
ove sezone je jednostavno previše utakmica u kojima svraka nije pokazao ništa ili manje nego ništa. nadam se da će sa dedićem konačno na lijevoj strani igrati lijevak da se svraka može vratiti u sredinu i raditi ono što najbolje radi - loviti otpatke za golove. i ovako je već na pet golova od čega dva za pobjede od 1-0.
Jesam li upućen ili nisam, to je druga stvar. Muamer Svraka je evo već petu godinu u Želji i jedan od najboljih u svih tih pet godina.
Ukoliko dođemo u situaciju da je iko veći od Kluba, onda smo ga popusili, pa makar to bili i navijači u određenoj vremenskoj epohi.
Manite se šuplje i gluposti.
Ukoliko dođemo u situaciju da je iko veći od Kluba, onda smo ga popusili, pa makar to bili i navijači u određenoj vremenskoj epohi.
Manite se šuplje i gluposti.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Cuj odnosom s navijacima,ako je s onim sto su cupali stolice na Kosevu neka je..sa mnom nije zavrsiodimitrijevic je napisao/la:Drug nisi upucen...maneken je nekim postupcima u zadnjih desetak dana i odnosom sa navijacima zavrsio sa ovim dresom vjeruj ti meni samo sto neke stvari nisu za forumaavlami97 je napisao/la:Ja ne znam kako možete više sr.ati. Pa u zadnje dvije utakmice u kojima smo postizali golove MANEKEN je u obje bio strijelac.dimitrijevic je napisao/la:Sta se ovi ugrozeni jadovi javljaju,pa opet da imamo istu situaciju pustili bi Leotaru...to je najveca stoka...ko god je bio u TZ dijeli isto misljenje,a sto se tice nase pobjede u Trebinju no koment stvarno,Leotar je u rangu Pofalickog,maneken dao gol sta ce to biti
Kako ne cijenimo svoje,ista stvar kao i s Adilovicem,tek kad ode vidis neke stvari.
Svraka je kapiten zelje,igra tolike godne u svetom dresu i sutra da ode hvala mu za sve,od mene ce uvije imati veliki respect
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Adilovic je gospodin za ova dva klosara(Jamak i Svraka) i to veliki,a njemu Zeljo ne znaci puno cak je i dijete ljutog rivala,ali hajde sve ce doci na svoje...
8.5.1947
Nećemo se sresti aBd, ne sekiraj se, živio!VolimTz je napisao/la:Da malo podbodem. Srest ćemo se još na jesen, bit će svega. Uzdravlje.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Muamer Svraka je, od povratka sa posudbe iz Travnika, naj standardniji igrac fkZ.
Muamer je igrač koji je u proteklih četiri godine ostavio najdublji trag u Želji. Kao takav je, u tom periodu, izborio status reprezentativca, ito potpuno zasluženo.I to sto je odigrao u reprezentaciji, odigrao je super korektno. Sticajem različitih okolnosti (povreda krajem prosle sezone, zbog koje nije prosao one pripreme pred Plzen i ubog koje jr dugo bio van forme).Osim toga, u jednom periodu je nesportskim životom jos dodatno pogoršao situaciju.
Međutim, Svraka je ponovo spreman, pošteno odrađuje svoje i nema razloga da se na njega vrsi pritisak.
On ce dobro odigrati ovo do kraja sezone i na ljeto konacno naci ino angažman.
Nema potrebe glumiti neke zajebane face koje nešto kao znaju i neko ce nekom nešto kao. ..Nidje veze, radi se o našem kapitenu.
Muamer je igrač koji je u proteklih četiri godine ostavio najdublji trag u Želji. Kao takav je, u tom periodu, izborio status reprezentativca, ito potpuno zasluženo.I to sto je odigrao u reprezentaciji, odigrao je super korektno. Sticajem različitih okolnosti (povreda krajem prosle sezone, zbog koje nije prosao one pripreme pred Plzen i ubog koje jr dugo bio van forme).Osim toga, u jednom periodu je nesportskim životom jos dodatno pogoršao situaciju.
Međutim, Svraka je ponovo spreman, pošteno odrađuje svoje i nema razloga da se na njega vrsi pritisak.
On ce dobro odigrati ovo do kraja sezone i na ljeto konacno naci ino angažman.
Nema potrebe glumiti neke zajebane face koje nešto kao znaju i neko ce nekom nešto kao. ..Nidje veze, radi se o našem kapitenu.
Nesto gledam ovaj raspored i samo sam se fokusirao na Sirokog, oni maltene do kraja realno mogu pobjediti sve domace + gostovanje Leotaru, jedino da kiksaju kod Zrinjskog i Olimpika.
Uz to sve mi moramo da pobjedimo sve domace utakmice, uz neko "racunjanje" pozitivnog rezultat kod Olimpika i Veleza.
A opet onda Zrinjski, Sarajevo ... i oni su u igri.

Uz to sve mi moramo da pobjedimo sve domace utakmice, uz neko "racunjanje" pozitivnog rezultat kod Olimpika i Veleza.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
rano je jos racunati, previse zavisi o ostalih ekipa, ako ostali budu kiksali jos bar po jednom mogu nam oni donijeti titulu, dok mi ako ne pobjedimo Olimpic i kone, mozemo zavrsiti 4.Elegant je napisao/la:Nesto gledam ovaj raspored i samo sam se fokusirao na Sirokog, oni maltene do kraja realno mogu pobjediti sve domace + gostovanje Leotaru, jedino da kiksaju kod Zrinjskog i Olimpika.
mnogo vazne utakmice dolaze, Celik i Olimpic... ako te dvije pobjedimo,do tad ce se bar jedna ekipa oprostiti o borbe za titulu, al i tad ce biti rano davati prognoze...
Gledao sam danas Ol-Tr na Otoci.Travnik je potpuno nadigrao Olimpika, imao jedno tri mrtve prilike da gs nakanta.I ksko obično bude, u 92.min Olimpik zabija za 1:2.
Ovo kako je Ol.odigrao je vrlo loše. Znam da ce protiv nas igrati bolje, da ce to biti drugacija utakmica, ali, ne mogu se oteti utisku da su nespremni, podosta njih izgleda prilicno debelo (Zeba, Bogi, Kokot, Rizvanovic,...).
Bogi je igrao zadnjeg veznog, spor, ne trči. Zeba kao na terminu, Smajic bez ikakvog ucinka.
M.Karic se bukvalno igrao sa Torlakom i Regojem.
Budemo li mi pravi, dobijamo na Otoci.
Ali o tom potom.Nasa tema treba da bude Čelik.Do subote ništa drugo osim toga.
Danas se konacno izdesavalo par finih stvari (lagana pobjeda, povratak dva vazna igraca i vrlo važna pauza za rekonvalescente i onr koji su stalno igrali).
Ovo kako je Ol.odigrao je vrlo loše. Znam da ce protiv nas igrati bolje, da ce to biti drugacija utakmica, ali, ne mogu se oteti utisku da su nespremni, podosta njih izgleda prilicno debelo (Zeba, Bogi, Kokot, Rizvanovic,...).
Bogi je igrao zadnjeg veznog, spor, ne trči. Zeba kao na terminu, Smajic bez ikakvog ucinka.
M.Karic se bukvalno igrao sa Torlakom i Regojem.
Budemo li mi pravi, dobijamo na Otoci.
Ali o tom potom.Nasa tema treba da bude Čelik.Do subote ništa drugo osim toga.
Danas se konacno izdesavalo par finih stvari (lagana pobjeda, povratak dva vazna igraca i vrlo važna pauza za rekonvalescente i onr koji su stalno igrali).
Za 1:1, naravno.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 30 gostiju.