FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Suosjećamo atmosferu, sami smo je iskusili. Prava ljubav prema klubu se pokaže kad je najteže, upravo smo tad za vrijeme igranja u Prvoj Ligi Federacije punili stadione, (sela) kao i vi ove sezone. Respekt!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Mislim da nije baš fino ono što momke niste pustili da odu kupiti vodu, burek, sok, pivo ...matijash je napisao/la:Zelim svima da se zahvalim koji su dosli danas na tušanj sa čitavog kantona.Ja se osjećam fenomenalno idem na utakmice 25 godina i nikad mi nije ovako bilo.Još da naglasim da sam bio obezbjeđenje i da nije tačno da je neko ostao napolju bar na sjeveru jer smo mi pustili sve kad su nam rekli da su karte rasprodate,znači nije niko ostao 100%.Još jednom hvala svima što ste mi uljepšali dan.I još nešto prodato je 8000 karti plus je uslo jos 1000 bez karti +karte prijatelja+preplatničke+djeca što treniraju+novinari=10000+ sigurno
Kažu ovako, citiram: "Ko izađe više neće ući "
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
tako je druze naređeno od policije da nesmije niko izaći i da nesmije ni jedna flašica ući zato smo sve pive i sokove sipali u čaše koje smo uzimali od momaka iz tz pivareapach1986 je napisao/la:Mislim da nije baš fino ono što momke niste pustili da odu kupiti vodu, burek, sok, pivo ...matijash je napisao/la:Zelim svima da se zahvalim koji su dosli danas na tušanj sa čitavog kantona.Ja se osjećam fenomenalno idem na utakmice 25 godina i nikad mi nije ovako bilo.Još da naglasim da sam bio obezbjeđenje i da nije tačno da je neko ostao napolju bar na sjeveru jer smo mi pustili sve kad su nam rekli da su karte rasprodate,znači nije niko ostao 100%.Još jednom hvala svima što ste mi uljepšali dan.I još nešto prodato je 8000 karti plus je uslo jos 1000 bez karti +karte prijatelja+preplatničke+djeca što treniraju+novinari=10000+ sigurno
Kažu ovako, citiram: "Ko izađe više neće ući "
Ništa ne bi od ovoga bilo pa ni ovo danas,da nije ovog čovjeka

Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:ne ulazim u to da l' je @ultrasstyle, hetero, homo ili bi, ali hvala mu kad ga je osjetioThranduil je napisao/la:@ultrasstyle ga je imao pravoChinaglia je napisao/la:bravo @ultrasstyle, osjetio si Krpića
eee samo se vi zaje.bajite, sreca pa ja njega dobro osjeti

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- nesvrstani
- Kontakt:
de nek neko postavi onu sliku krpica u kupacim pored neke rijeke 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
....da osjetiš Mujku i Redžepija u Gračaniciultrasstyle_tz je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ne ulazim u to da l' je @ultrasstyle, hetero, homo ili bi, ali hvala mu kad ga je osjetioThranduil je napisao/la: @ultrasstyle ga je imao pravo
eee samo se vi zaje.bajite, sreca pa ja njega dobro osjeti

Atmosfera za 10, totalna dominacija i sto je najbitnije 3 boda.
NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA, SAMO SLOBODA]!
NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA, SAMO SLOBODA]!
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 29 mar 2014, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedan grad, jedna ljubav!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ha sta kazes?fukara87 je napisao/la:Ma danas je bilo 10.000 sigurnoo na Tusnju, takvu cifru mogu mnogi sanjati u Premijer ligi a da ne govorim za ovu jadnu ligu, idemo po pobjedu u Gracanicu pa kud puklo da puklo. Svaka cast za kospicare na Zapada![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zašto je danas na tribini bila samo zastava Albanije, šta je sa trobojkom, jestel' to promijenili državljanstvo?
Ja te volim, volim Željo..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:Zašto je danas na tribini bila samo zastava Albanije, šta je sa trobojkom, jestel' to promijenili državljanstvo?
sisaj

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 29 mar 2014, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jesmo, kako nisi primjetio dosad ?gio10 je napisao/la:Zašto je danas na tribini bila samo zastava Albanije, šta je sa trobojkom, jestel' to promijenili državljanstvo?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Dosli ljudi sa Kosova da navijaju i pozdrave Ciru (bio je trener Pristine i oni mu to ne mogu zaboraviti).gio10 je napisao/la:Zašto je danas na tribini bila samo zastava Albanije, šta je sa trobojkom, jestel' to promijenili državljanstvo?
Plus ima lijepe boje na sebi.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 29 mar 2014, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- nesvrstani
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:Zašto je danas na tribini bila samo zastava Albanije, šta je sa trobojkom, jestel' to promijenili državljanstvo?
glup si

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
@gio Ako imas oci, a vjerovatno imas, kako si vidio zastavu Albanije, a nisi nekoliko zastava ljiljana
Kalesija, Srebrenik, Banovići, Živinice, Gračanica , Doboj Istok, Gradačac, Puračić, Brčko i mnogi drugi danas na tribini.Gdje je sad onaj ultrahell ili kako već da napiše kako hz imaju veću podršku na tk nego Sloboda 
Davno sam napisao Kanton voli Slobodu i ako se ovako ispravno nastavi raditi u klubu armija Slobodinih navijača na Tk-a će stalno rasti.
Danas sve perfekcija osim jedne stvari; Postaje debilno psovanje Sarajeva i Želje na tekmama.Na onakvu današnju izvedbu sjever je pljunuo time što se psovalo Sarajevo.Tu smo da bi podržavali Slobodu a ne pljuvali navedene.
Ne mora se niko složit sa mnom ali ja mislim da s tim ne dobijamo ništa osim što nam se raja smije i dajemo drugima povod za prozivanje.
Zastava Albanije jer imamo bruku Šiptara u ekipi
Kako li je bilo momku iz Tb da gelda zastavu Albanije na zapadu ahhhahha

Davno sam napisao Kanton voli Slobodu i ako se ovako ispravno nastavi raditi u klubu armija Slobodinih navijača na Tk-a će stalno rasti.
Danas sve perfekcija osim jedne stvari; Postaje debilno psovanje Sarajeva i Želje na tekmama.Na onakvu današnju izvedbu sjever je pljunuo time što se psovalo Sarajevo.Tu smo da bi podržavali Slobodu a ne pljuvali navedene.
Ne mora se niko složit sa mnom ali ja mislim da s tim ne dobijamo ništa osim što nam se raja smije i dajemo drugima povod za prozivanje.
Zastava Albanije jer imamo bruku Šiptara u ekipi

Kako li je bilo momku iz Tb da gelda zastavu Albanije na zapadu ahhhahha
Državljanstvo i vjera se mogu promijeniti, nacija se ne mijenja
sisaj ga gnjido

sisaj ga gnjido
Jedino u Tuzli je moguće aplaudirati Bože pravde sa zastavom Albanije na ogradi 
a ljiljane nisi vidio

a ljiljane nisi vidio

Pobjeda je bolja od orgazma!
Svakako da sam vidio, ali imam i uši hvala Dragom Bogu, pa sam čuo šta ste pjevali tj. šta ste psovaliSheyi je napisao/la:@gio Ako imas oci, a vjerovatno imas, kako si vidio zastavu Albanije, a nisi nekoliko zastava ljiljana

Nema veze, što bi rekao vaš kolega @VolimTz Vidjećemo se još na jesen, biće svega

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.