FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa ne bi jer smo završili sa borcem... 

ChWilla je napisao/la:pa ne bi jer smo završili sa borcem...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Osim se nebi naguzio, on naguzi druge 

Kako bi bilo dobro sutra slavija da odigra nerijeseno i velez da uzme rudar. Da siroki kiksa vec nam treba pomoc svih vjerskih ustanova u BiH.
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
[youtube][/youtube]
Danas lagana 3 boda,al' veoma vazna.Ono sto je najbitnije je da su Tomic i Jamak koji su nasa pokretacka snaga danas odmorili a i Zeljkovic koji je odigrao sve minute u prethodnim duelim.Dakle dobit ce na svjezini do narednog meca.Celik ce sve baciti na kup, tako da ce biti umorni i mi to moramo max iskoristiti.Takodjer Dedic ce imati pravo nastupa tako da ako on bude igrao na lijevom beku,Stanic moze na krilo konacno.Da ne govorim kako ce im nasa podrska trebati i da ce im mnogo znaciti u tom mecu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Na derbiju da i nije bio ofsajd studija bi poništio gol. Pošteni Dino je to davno sredio.
Danas nemas koga izdvojiti, protivnik preslab.
Danas nemas koga izdvojiti, protivnik preslab.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 29 mar 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
@tarapana
drug mislim da bi najbolje bilo da Velez-Rudar bude X, za titulu nam je dovoljno da Zrinjski-Siroki isto tako bude X.Od danas sam jos ponosniji na nase igrace(ne mislim zbog danasnje tekme vec opcenito), gledao sam komsije protiv Borca i bezvoljnost njihovih igraca (komsije nije provociranje), toliko euforije, price o extra ekipi,super platama i uslovima, velikim igracima iz liga takozvane petice a Boga mi tanko djeluju.Ovi nasi kokuzi sto "prodaju naocale" ce uzeti titulu, zivi bili pa vidjeli.
drug mislim da bi najbolje bilo da Velez-Rudar bude X, za titulu nam je dovoljno da Zrinjski-Siroki isto tako bude X.Od danas sam jos ponosniji na nase igrace(ne mislim zbog danasnje tekme vec opcenito), gledao sam komsije protiv Borca i bezvoljnost njihovih igraca (komsije nije provociranje), toliko euforije, price o extra ekipi,super platama i uslovima, velikim igracima iz liga takozvane petice a Boga mi tanko djeluju.Ovi nasi kokuzi sto "prodaju naocale" ce uzeti titulu, zivi bili pa vidjeli.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
tako su i meni rekli.Schwarz je napisao/la:Danas lagana 3 boda,al' veoma vazna.Ono sto je najbitnije je da su Tomic i Jamak koji su nasa pokretacka snaga danas odmorili a i Zeljkovic koji je odigrao sve minute u prethodnim duelim.Dakle dobit ce na svjezini do narednog meca.Celik ce sve baciti na kup, tako da ce biti umorni i mi to moramo max iskoristiti.Takodjer Dedic ce imati pravo nastupa tako da ako on bude igrao na lijevom beku,Stanic moze na krilo konacno.Da ne govorim kako ce im nasa podrska trebati i da ce im mnogo znaciti u tom mecu.
- corleone87
- Kontakt:
Kad bi se kako omaklo pa da sutra Siroki kiksa leglo bi nam ko budali samar.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Je li palo kakvo druženje danas ? Roštilj ? 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Kako nije, oprostili smo se fino sa njima, kako i da se ne oprostimo gospodski sa klubom koji je nekad bio šampion u našoj državi.VolimTz je napisao/la:Je li palo kakvo druženje danas ? Roštilj ?
A vidim, kod vas bilo opet veselo, opet kompleksi radili

Ja te volim, volim Željo..
Bilo je naravno kakvo i dolikuje sportskim prijateljima,uz mnogo smijehapri prepricavanju nekih dogadjaja iz pretprosle sezoneVolimTz je napisao/la:Je li palo kakvo druženje danas ? Roštilj ?

SLOBODA NAVIJAČIMA
Neka, imate vi o čemu pričat. Jesu li vam pričali njihove dogodovštine sa Grbavice početkom devedesetih ? To morate čut. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
ovdje svakako sve osim tri boda je ravno katastrofi, ali svakako da su tri boda i tri gola u mrezi protivnik vjetar u ledja ka dalje... ponovo tamo gdje i pripadamo, na vrh tabele 

Jesu, pričali su nam da ste i vi učestvovali u njima, sa trobojkama u rukamaVolimTz je napisao/la:Neka, imate vi o čemu pričat. Jesu li vam pričali njihove dogodovštine sa Grbavice početkom devedesetih ? To morate čut.
Ja te volim, volim Željo..
- corleone87
- Kontakt:
Nemoj sad debilu pocinjati o nekim drugim temama.Uzivaj u svojoj pobjedi a mi cemo u nasoj.Sta sad treba 20 strana da se prepucavamo s tobom.VolimTz je napisao/la:Neka, imate vi o čemu pričat. Jesu li vam pričali njihove dogodovštine sa Grbavice početkom devedesetih ? To morate čut.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Da malo podbodem. Srest ćemo se još na jesen, bit će svega. Uzdravlje.
- corleone87
- Kontakt:
Haj zdra'oVolimTz je napisao/la:Da malo podbodem. Srest ćemo se još na jesen, bit će svega. Uzdravlje.

samo procitaj sopstveni potpisVolimTz je napisao/la:Da malo podbodem. Srest ćemo se još na jesen, bit će svega. Uzdravlje.