11,2 poena u prosjeku, ali slažem se da mu se da 20+ minuta tokom cjele sezone imao bi oko 15 ppgMetanorisBack je napisao/la:Eto,petnaestak poena po utakmici,a nista specijalno nije odigrao osim one kada je zabio 22,samo dokaz da kada mu se da 20+ minuta da ce zabijati 15+TheChief je napisao/la:
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Pardon,mrsko mi bilo ulaziti na nba.com da vidim ppg i to,pa sam sam izracunao,samo me zeznulo sto sam mislio da su dvice i trice odvojene.nerminh74 je napisao/la:11,2 poena u prosjeku, ali slažem se da mu se da 20+ minuta tokom cjele sezone imao bi oko 15 ppgMetanorisBack je napisao/la:Eto,petnaestak poena po utakmici,a nista specijalno nije odigrao osim one kada je zabio 22,samo dokaz da kada mu se da 20+ minuta da ce zabijati 15+TheChief je napisao/la:
U nekoj ekipi koja je manje timski orijentisana,pa cak i Bruklinu,Mirza zabija 15 po utakmici sa takvom minutazom 100%.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
nisam ni ulazio u nba.com, nego sam pogledom na ovu tabelu izracunao broj poena i podjelio sa 5 :ugeek:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Haha,ja sam vidio ovo kada ne odes view imagenerminh74 je napisao/la:nisam ni ulazio u nba.com, nego sam pogledom na ovu tabelu izracunao broj poena i podjelio sa 5 :ugeek:
i ja sam samo ovo gledao :ugeek: :ugeek: :ugeek:MetanorisBack je napisao/la:Haha,ja sam vidio ovo kada ne odes view imagenerminh74 je napisao/la:nisam ni ulazio u nba.com, nego sam pogledom na ovu tabelu izracunao broj poena i podjelio sa 5 :ugeek:Bio sam ogranicen sa informacijama,racunao po prosjeku pogodjenih suteva
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Ali ja nisam otvorio cijelu slikunerminh74 je napisao/la:i ja sam samo ovo gledao :ugeek: :ugeek: :ugeek:MetanorisBack je napisao/la:Haha,ja sam vidio ovo kada ne odes view imagenerminh74 je napisao/la:nisam ni ulazio u nba.com, nego sam pogledom na ovu tabelu izracunao broj poena i podjelio sa 5 :ugeek:Bio sam ogranicen sa informacijama,racunao po prosjeku pogodjenih suteva
nisam ni jaMetanorisBack je napisao/la:
Ali ja nisam otvorio cijelu sliku
Jel sutra igraju ili veceras ?
sutragrgr je napisao/la:Jel sutra igraju ili veceras ?
E sto se ismija...mislio sam nema kraja diskusiji...ja ovo..ja ono..ja ovdje vidio ja ondje....hahahahahaha
- el-fighter
- Kontakt:
Sinoc sam bio sprijecen da gledam utakmicu, jer nije bilo prokletog interneta. Vidim da je postigao 9 poena uz sut iz igre 3-11
Ono sto je za pohvalu je 10 skokova.
Negdje sam vidio da igraju opet veceras, ali sada je ta tekma prebacena za sutra navecer?
Negdje sam vidio da igraju opet veceras, ali sada je ta tekma prebacena za sutra navecer?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma sutra navečer,ja sinoć pratio tekmu i komentatori su rekli isto..a i prema firstrowu i feed-u večeras je neće bitiel-fighter je napisao/la:Sinoc sam bio sprijecen da gledam utakmicu, jer nije bilo prokletog interneta. Vidim da je postigao 9 poena uz sut iz igre 3-11Ono sto je za pohvalu je 10 skokova.
![]()
bice sutra zanimljivo,protiv Minnesote igraju,da je vidjet tricaski obracun Kevina i Mirze,neki sou tajm... 
jel veceras utakmicarobery22 je napisao/la:bice sutra zanimljivo,protiv Minnesote igraju,da je vidjet tricaski obracun Kevina i Mirze,neki sou tajm...
Hahaha sutra je u 11 navecer tekma. Ne znam sta mu zamjerate za sut, vidite gore da je u zadnjih 5 tekmi procenat trica 42.4% sto je fenomenalno, a od ovih "suteva" za 2 veliki dio je "iz odbojke". Cak je i procenat za 3 mogao biti bolji da nije probao nekoliko suteva iz nemogucih pozicija na zatvaranju cetvrtina.
Teletovic has has hit five or more three's coming off bench five times this season. Number of Nets who've done that previously? Zero.
Kad se oduzmem i saberem plasman na SP i Mirzine trice su mi jedina radost u zivotu XD Nadam se da ce nas sve obradovat idemo mirzoni <3
-
lucif3R666
- Kontakt:
jbg pa prcis li sta ???grgr je napisao/la:Kad se oduzmem i saberem plasman na SP i Mirzine trice su mi jedina radost u zivotu XD Nadam se da ce nas sve obradovat idemo mirzoni <3
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Slabo boga mi vec 3 - 4 mjeseca sve neke pijanske zvakicelucif3R666 je napisao/la:jbg pa prcis li sta ???grgr je napisao/la:Kad se oduzmem i saberem plasman na SP i Mirzine trice su mi jedina radost u zivotu XD Nadam se da ce nas sve obradovat idemo mirzoni <3
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Eh,ti si ondanerminh74 je napisao/la:nisam ni jaMetanorisBack je napisao/la:
Ali ja nisam otvorio cijelu slikuvidio sam samo ovaj dio što se vidi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.