ma bilo je svega poslije tekme, onaj Hamzabegovic je divljak samo takav..koliko je dobar golman i koliko ih je spasio potpune blamaze toliki je ljakse ko covjek..jest nasao na koga ce naletit..ali eto sve to po kratkom postupku rijeseno, zastitar priveden i to je to...a korektno su bili docekani , i na terenu i na tribinama, bilo je ostrih startova al se igrala tekma , mogli su malo krektnija podnijeti poraz...
drago mi je sto nasi igraci nisu ocestvovali u onom cirkusu na kraju, a ovi su se malo sjebali haha dje ce na Dedica i Karica..zna se kakve su to budale

..inace cim su igraci Jedinstva prvo pogledali i neko vrijeme gledali na sjever kad su izasli da se zagrijavaju znao sam da ce ih atmosfera sahraniti...danas ni puno bolje ekipe ne bi mogle nista.
teren i pobjeda me puno ne zanimaju..rekao sam zelja mi je pun sjever i to se desilo...ali ovo kako je bilo danas nisam mogao da ocekujem ni u najludjim snovima...prije godinu dana nismo postojali a danas se stadion trese..navodno 8000 prodanih karata+sezonske+djeca+ko dzaba udje..mada brat bratu ondje je bilo NAJMANJE 9500 ljudi