FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

qqlele
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la qqlele » 29 mar 2014, 18:10

Toro86 je napisao/la:para busu ti tamo gdje burgija ne moze...

zanalo se i prije meca, ali evo i potvrde, penal nigdje veze, ali eto da se osiguraju :roll:

Mi idemo dalje, jer i dalje smo vodeci
Jeli ovo za crveni ?

" onclick="window.open(this.href);return false;

nego , ti sutra pred stadion pa svoje igrače kritikuj što nisu imali ni jedan šut na gol..pa onda dodji na forum i piši nešto normalnije.
poz

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 mar 2014, 18:12

Gledao sam utakmicu. Nas igrac primi loptu a vas jedan vec pokriva i oduzima. Fizicki jaci, psihicki nadmocniji. I nema potrebe stvarno za vrijedjanjem igraca Jedinstva, oni 'vakvi oni 'nakvi. Rasuli ste nas i cestitke. Mi smo izgubili igru otkako je Janjos otisao, tako da nista ne ocekujem u nastavku. Jos jednom cestitke ;)
Zadnja izmjena: tropic, dana/u 29 mar 2014, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 mar 2014, 18:12

Bihac96 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,vidim da se opet spominje sudjenje,ali bez obzira na to nismo smjeli dopustit da u cijeloj utakmici nismo imali prilike,ipak mislim da je ovdje atmosfera presudila,Sloboda imala veliku podrsku,nasi se igraci prepali atmosfere.Cestitam na pobjedi,sad je sve izjednaceno !
Hvala na cestitki,konacno neko normalan..druze kakvo crno sudjenje,bilo je regularno..pa vasi su od pocetka poceli da lome nase,najvise je dobio udaraca mali Redzepi..ne mozete reci da je sudjenje utjecalo na sve,pa vasi nisu uspjeli prici golu,imali ste neki slobodnjak na vrhu 16-erca ,niste uspjeli prebacit zivi..kada ste primili drugi gol onda ste ko malo nesto krenuli,ali nista,sve lopte gotov uprazno ili saljete gdje je igrac Slobode bio blizi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 mar 2014, 18:12

Čestitke momcima na pobjedi,nova tri boda su tu,Jedinstvo je palo!NEXT STOP: Gračanica!

FK Sloboda - NK Jedinstvo 2:0 (Tuzlanski .ba)

inače akcija za prvi gol,predobra!
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 29 mar 2014, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 mar 2014, 18:13

oko 9 000 hiljada ljudi na tekmi druge lige :shock: :shock: ..znaci krcat zapad,pun ko sibica sjever
2 000 Fukara na sjeveru,koreo,navijanje,TRANS :o :o :shock: :shock:
30 GODINA GLEDAM SLOBODU I OVO NISAM DOZIVIO...HVALA VAM BRACO SVIMA...

PUCA MI K.U.R.A.C ZA PREMIJER LIGOM ;) ;)

kakvo navijanje sjevera,kakav trans krv ti j.e.b.e.m :twisted: :twisted:

ne postavljajte klipove sjevera zbog roditeljske paznje prije 11 sati :D :D
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 29 mar 2014, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 mar 2014, 18:13

Ne znam sta da kazem ,danas gledam tekmu i par puta mi naumpadne da smo bili pred gasenjem i onda pogledam sjever krcat ,pogledam zapad krcat,ma sve za 10 ,malo je falilo da zaplacem.

Kakva atmosfera ljudi moji 8-) .

Cestitke i SN sto ste presli toliki put da bodrite svoje svaka cast,ima jos do kraja da se igra nista nije gotovo.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 29 mar 2014, 18:14

Sad sa utakmice i koje ludilo ljudi moji. Sjever pun, zapad krcat ljudi na brdu pored sjevera, fukare na nivou cijelu utakmicu cak i mi sa zapada samo koliko toliko davali podrsku kad je trebalo. Jedinstvo sta reci katastrofa ako je ona ekipa prva na tabeli nemam onda rijeci. Ljudi bez ideje, prave prilike, Moranjkic i Salihovic Stojanova stavili u mali dzep. Po meni igrac utakmice Jasmin Mujkic, ne zelim nikoga osporavati svi su igrali dobro i borili se al ono sto je momak donio u drugom poluvremenu je za cistu 10, samo steta sto ne zabi za 3:0 poslije odlicne nase kontre, kada iz 3 ili 4 pokusaja nismo uspjeli zabiti. Fukare su definitivno danas polozile ispit, i ovo je danas bilo svjetski. I na kraju ne mogu da vjerujem da igraci Jedinstva ne mogu da podnesu poraz pa onda bi da se tuku sa svima.

NIKO NIKO SAMO SLOBODA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 mar 2014, 18:17

i od mene cestitke za silu sto su prevalili toliki put da bodre svoj klub..odlicni su to momci...cak su i pozdravljeni na pocetku...jos jednom svaka cast....tekma nako..tvrda i teska...mislim da smo zasluzen pobjedili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 29 mar 2014, 18:18

i meni je žao što Mujka ne zabi gol...zaradio je a bilo bi tamam i da je Jedinstvo primilo još jedan :D
Undici stelle - ACM 1899

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 29 mar 2014, 18:20

Sad sa utakmice. Čestitke Slobodi na pobjedi. Prije svega momcima iz Banovića kojih je bilo mnogo na sjeveru koje sam lično vidio. Sretno u nastavku !
1947!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 mar 2014, 18:21

Svaka vam cast, vjerovatno je tuzli bilo vise raje nego na svim utakmicama premijer lige danas.

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 29 mar 2014, 18:22

qqlele je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:para busu ti tamo gdje burgija ne moze...

zanalo se i prije meca, ali evo i potvrde, penal nigdje veze, ali eto da se osiguraju :roll:

Mi idemo dalje, jer i dalje smo vodeci
Jeli ovo za crveni ?

" onclick="window.open(this.href);return false;

nego , ti sutra pred stadion pa svoje igrače kritikuj što nisu imali ni jedan šut na gol..pa onda dodji na forum i piši nešto normalnije.
poz
u kom ti vremenu zivis, danas su igrali Sloboda i Jedinstvo u Tuzli, na stadionu Tusanj... :roll:

Nasa igra jeste bila losa, ali ni Sloboda nije pokazala nista vise ma koliko neko to osporavao, prosjecna ekipa, ciji su igraci tukli cim neko od nasih primi loptu i tako cijepali igru...

Utrka se nastavlja iako znamo da Sloboda vec ima upisane neke bodove u gostima...

Potvrda je vec iduce kolo, a davno sam rekao da se drugacije ne moze niti napustiti ova liga. Ako nista mnogi ce klubovi fino zaraditi ove sezone, pa se mozda nece desavati Krajisnici i Troglavi...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 mar 2014, 18:23

ma bilo je svega poslije tekme, onaj Hamzabegovic je divljak samo takav..koliko je dobar golman i koliko ih je spasio potpune blamaze toliki je ljakse ko covjek..jest nasao na koga ce naletit..ali eto sve to po kratkom postupku rijeseno, zastitar priveden i to je to...a korektno su bili docekani , i na terenu i na tribinama, bilo je ostrih startova al se igrala tekma , mogli su malo krektnija podnijeti poraz...

drago mi je sto nasi igraci nisu ocestvovali u onom cirkusu na kraju, a ovi su se malo sjebali haha dje ce na Dedica i Karica..zna se kakve su to budale :mrgreen: ..inace cim su igraci Jedinstva prvo pogledali i neko vrijeme gledali na sjever kad su izasli da se zagrijavaju znao sam da ce ih atmosfera sahraniti...danas ni puno bolje ekipe ne bi mogle nista.

teren i pobjeda me puno ne zanimaju..rekao sam zelja mi je pun sjever i to se desilo...ali ovo kako je bilo danas nisam mogao da ocekujem ni u najludjim snovima...prije godinu dana nismo postojali a danas se stadion trese..navodno 8000 prodanih karata+sezonske+djeca+ko dzaba udje..mada brat bratu ondje je bilo NAJMANJE 9500 ljudi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 29 mar 2014, 18:24

kad se sjetim kad smo tek ispali u ligu,gostovanja u Sanskom Mostu,Kaknju kad nas je bilo 50-tak,do 9000 ljudi,pa suze su mi same krenule.koji god zavrsili mi smo VELIKi pobjednici.Krpic igrac utakmice tu nema price,2 gola,svaki skok je dobio,4 igraca nosi na ledjima :o
u Gracanici ocekujem duplo vise ljudi nego u Lukavcu,znaci cc 1500-2000.
TI SI NASA SVETINJA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 mar 2014, 18:25

Castitke zlaTu :clap:

Sloboda na nivou,fukare na nivou,Ciro **** ! :thumbup:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 mar 2014, 18:26

I odavno nisam vidio fizicki onako dominantnog igraca kao sto je Krpic ,pa frajer nije izgubio nijedan duel :shock: ,masina.

batva035
Kontakt:

Post Postao/la batva035 » 29 mar 2014, 18:27

Pa svako normalan i objektivan ko je gledao utakmicu danas, zna da se Sloboda igrala sa Jedinstvom. Prvo poluvrijeme ocekivano 0:0 bez nekih prilika. Na pauzi, Ciro ih nekako nabrijo, drugo poluvrijeme se razigrali ko ludi, prvi go odlicna akcija, dugo na nasim utakmicama nisam vidio bolju akciju, penal cist, sa sjevera se vidjelo :lol:
Na kraju, ne znaju sta ce sa sebe, pa hajmo se tuc sa svima hahah :D :D :D :D
Srcem do pobjede Fukare Batva

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 29 mar 2014, 18:28

nema se tu sta puno pricati, vjerovatno najbolje izdanje fukara, gorilo je... nek sam i to dozivio da od jutra se po kvartovima pije i iscekuje utakmice i ona ludnica u kavezu 8-)

sto se tice jedinstva, mogu bit zadovoljni rezultatom... moglo je bit i gore, nisu sutnuli po golu u prvom pol se
samo valjali i odugovlacili...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 mar 2014, 18:28

Najjače ćiro derPe i Ćiro majstore :clap:

za ovo danas fkt nemam riječi,šta reći a da ovo danas opišem 8-) :clap:

SN niste trebali bacati baklju u teren,sigurno će i vas klepit po ušima nekom kaznom i kod nas je jedna bačena,sigurno će i nas ali hajde..

zaslužena pobjeda crveno crnih danas,mada očekivo sam znatno bolje izdanje bišćana.nekako ste bili dobri u prvom poluvremenu ali drugo nula.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 29 mar 2014, 18:29

Ja sam i prije ove utakmice rekao da ova utakmica nije odlucujuca.Sloboda ako iduce kolo dobije u Gracanici mi vise nemamo sta trazit,jer ce te sve do kraja pobjedit,dakle i mi moramo sve ostale dobit.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.