FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ni svjesni nismo koliko nam je godila ova 1 liga federacije... hvala Zelji sto nam je to omogucio bez ibzira sto smo tugovali, ali smo ovako svatili koliko volimo Slobodu tkao sto se skupila armija naivjaca udruzenje gradjana zajedno sa Azmirom dizu Slobodu iz pepela..ova Sloboda ce od danas imati sve vise i vise navijaca na nasem kantonu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- samo_lijevo
- Kontakt:
ni sramota pasti,sramota je ne ustati.SaltCityAttack je napisao/la:ni svjesni nismo koliko nam je godila ova 1 liga federacije... hvala Zelji sto nam je to omogucio bez ibzira sto smo tugovali, ali smo ovako svatili koliko volimo Slobodu tkao sto se skupila armija naivjaca udruzenje gradjana zajedno sa Azmirom dizu Slobodu iz pepela..ova Sloboda ce od danas imati sve vise i vise navijaca na nasem kantonu
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Prvo poluvrijeme bez vecih uzbudjenja proslo prvih 10 minuta dominacija Jedinstva ostatak prvog dijela nista Sloboda iz par prekida neke polusanse imala ali nista. U drugom dijelu nastavilo se sa ne bas lijepom igrom sve do greske Jedinstva ubacivanje tu se okliznuo Cizmic i Krpic pogodio.. Nastavak donosi penal za Slobodu i crveni karton za Hodzica ne znam ni sam zbog cega (eto recimo da je zadnji igrac kao sto pisete) Sloboda se povukla malo i zadnji igrac Slobode napravio faul nad Nuspahicem za sta je dobio samo zuti karton kriterij neudjednacen. Sve u svemu nije bila neka bog zna kakva utakmica ovo na kraju pljuvanje je zasjenilo sve lijepo danas sto je pokazalo primitivizam pojedinaca. Cesitke na pobjedi i Svaka cast mojoj Sili Nebeskoj na podrsci mom klubu.
- Neutralan88
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:ni svjesni nismo koliko nam je godila ova 1 liga federacije... hvala Zelji sto nam je to omogucio bez ibzira sto smo tugovali, ali smo ovako svatili koliko volimo Slobodu tkao sto se skupila armija naivjaca udruzenje gradjana zajedno sa Azmirom dizu Slobodu iz pepela..ova Sloboda ce od danas imati sve vise i vise navijaca na nasem kantonu
iskreno znaš kako to kod nas ide 1-2 godine je to sve IN i onda kroz 5 godina te opet nema ide sve po starom

raduje me kad pogledam novu trebinu i žalim zbog atletske staze jbg..
Sta reci za tekmu..hladno i bez emocija..sasvim zasluzena pobjeda Slobode,zao mi sto treci nismo ugurali..zao mi malo Redzepija ubise ga po nogama,za citav mec Jedinstvo nije ni sutnulo prema golu Slobode,sramota za lidera..jos jednom bravo momci idemo dalje..gol razlika ja mislim 14:0
i da od muke na kraju hocu da se udaraju,al hajd ko gubi ima pravo da se ljuti..najvise na sebe jer nisu prisli golu kako treba
aa sto se tice sjevera..majko draga koja perverzija...dobrodoslica za goste iz Bihaca na samom pocetku meca,skandiranje nebeskoj sili i to je to..idemo dalje..sljedeca stanica Gracanica..

PERVERZIJAA..JOS KAD ZAGRMIIIIIIIIII

aa sto se tice sjevera..majko draga koja perverzija...dobrodoslica za goste iz Bihaca na samom pocetku meca,skandiranje nebeskoj sili i to je to..idemo dalje..sljedeca stanica Gracanica..

PERVERZIJAA..JOS KAD ZAGRMIIIIIIIIII

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 29 mar 2014, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čitavu utakmicu smo bolji,to nenadjebivo jedinstvo prišlo golu nije,i sudija kriv zbog poraza
Dajte želju da se igramoooo

Dajte želju da se igramoooo
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 mar 2014, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- SaltCityAttack
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
čestitke za Slobodu...ja pojma nemam kako je ovo Jedinstvo prvo...ustvari znam ali nije bitno
šanse nisu imali
o atmosferi ćune da govorim
i nekako imam osjećaj da ću se naredne subote osjećati kao stranac u svom gradu
dobro nam došli u Gračanicu u još jedan pakleno heben derbi
gledam malo statistike, 8 vezanih pobjeda Slobode uz samo jedan primljen gol i 20 postignutih
znanost će biti da vam uvalimo gol-dva a još da pobijedimo
u svakom slučaju očekujem spektakl, kako na tribinama tako i na terenu
šanse nisu imali
o atmosferi ćune da govorim
i nekako imam osjećaj da ću se naredne subote osjećati kao stranac u svom gradu

dobro nam došli u Gračanicu u još jedan pakleno heben derbi
gledam malo statistike, 8 vezanih pobjeda Slobode uz samo jedan primljen gol i 20 postignutih
znanost će biti da vam uvalimo gol-dva a još da pobijedimo

u svakom slučaju očekujem spektakl, kako na tribinama tako i na terenu
Undici stelle - ACM 1899
Cestitke na zasluzenoj pobjedi..a sada spektakl u Gracanici 

imas mahanje, kao sto sam rekao objektivnost na nivou, ali nije nista gotovoe, samo ste se izjednacili, tako da borba tek slijedi iako znam da ste i protiv Bratstva vec kupili...SaltCityAttack je napisao/la:HALO BA CIST PENAL PA LIK PROSAO 1 NA 1 I STA OVAJ GA JE PODKACIO STA KAKITE MAJKETI?..CUJ NIJE PENAL SMJESNO BI BILO DA NIJE DOSUDIO PENAL..KAKO STE SMJESNI JEBOTE ZIVOT..RUS IGRACA KOJI IDE 1 NA 1Toro86 je napisao/la:para busu ti tamo gdje burgija ne moze...
zanalo se i prije meca, ali evo i potvrde, penal nigdje veze, ali eto da se osiguraju![]()
Mi idemo dalje, jer i dalje smo vodeci
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NEGO CUJEM OSTLAO JOS LJUDI ISPRED SJEVERA NISU MOGLI UCI AHAHAHHAA..I TO KAZU LJUDI SA ULAZNICAMA AJJJ BOZEEE .. KAZE NISU PUSTILI LJUDE ..ONI CE GARANT BITI OGORCENI
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koja atmosfera, koje ludilo.
Sva sreca pa sam uspio naci mjesto, pa makar to bilo na stepenicama.
Jedinstvo ni po cemu nije pokazalo da zasluzuje Premijer ligu, stoga nisu ni vrijedni prevelike paznje.
Mogu se svrtstati u dobru ekipu za razbijanje, tipicne ragbijase.
Sloboda je nevjerovatna, pa momci pucaju od snage. Jbt, ljudi zadnje minute trce kao da je utakmica tek pocela.
Ciro je fenomen kada je uspio na ovakav nacin spremiti cjelokupnu ekipu. Ne zna se ko je snazniji i izdrzljiviji.
Mujkic je masina. Unio je mnogo zivosti i on je jedan od najzasluznijih za danasnju pobjedu.
Sva sreca pa sam uspio naci mjesto, pa makar to bilo na stepenicama.

Jedinstvo ni po cemu nije pokazalo da zasluzuje Premijer ligu, stoga nisu ni vrijedni prevelike paznje.
Mogu se svrtstati u dobru ekipu za razbijanje, tipicne ragbijase.
Sloboda je nevjerovatna, pa momci pucaju od snage. Jbt, ljudi zadnje minute trce kao da je utakmica tek pocela.
Ciro je fenomen kada je uspio na ovakav nacin spremiti cjelokupnu ekipu. Ne zna se ko je snazniji i izdrzljiviji.

Mujkic je masina. Unio je mnogo zivosti i on je jedan od najzasluznijih za danasnju pobjedu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nevjerovatno koja deračina na zapadu...štampano je više karata za zapad nego što može ljudi sjest tako da većina nije mogla naći mjesto nego su sjedili na stepenicama
Na zapadu je bilo krcato, sigurno blizu 5 000 a i na sjeveru je sigurno bilo 4000 jer sjever sa stolicama prima 3200!
Preko 8 000 ljudi je bilo, hladno!
Svaka čast za atmosferu

Na zapadu je bilo krcato, sigurno blizu 5 000 a i na sjeveru je sigurno bilo 4000 jer sjever sa stolicama prima 3200!
Preko 8 000 ljudi je bilo, hladno!
Svaka čast za atmosferu

**** me ako nije bilo najmanje 9000, znači, **** me
kasnije neki širi izvještaj i moj dojam svega ovoga 

Nisam gledao utakmicu,vidim da se opet spominje sudjenje,ali bez obzira na to nismo smjeli dopustit da u cijeloj utakmici nismo imali prilike,ipak mislim da je ovdje atmosfera presudila,Sloboda imala veliku podrsku,nasi se igraci prepali atmosfere.Cestitam na pobjedi,sad je sve izjednaceno !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Današnja igra u prvom p. i nije nesto al u drugom odlicno
Publika odlicna, sjever perverzija
Oma bog, Mujka odlican, Kiler takodje

Publika odlicna, sjever perverzija

Oma bog, Mujka odlican, Kiler takodje

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Čestitke Fukarama i Slobodi na pobjedi, bolji ste bili za 1000 klasa od nas. Fukare napravile odlicnu atmosferu, predobra koreografija. Svoju ekipu nisam mogao prepoznati. Zasluzili ste premijer ligu. Sretno u nastavku.
korektno, ako si gledao, vidio si da niste smišljenu akciju napravili za 90 minuta, a o šansam da ne pričam .. na kraju možete biti sretno jer je ostalo 2-0tropic je napisao/la:Čestitke Fukarama i Slobodi na pobjedi, bolji ste bili za 1000 klasa od nas. Fukare napravile odlicnu atmosferu, predobra koreografija. Svoju ekipu nisam mogao prepoznati. Zasluzili ste premijer ligu. Sretno u nastavku.

- Probisvjet
- Kontakt:
Jedinstvo nije niti jednu akciju napravilo prema nasem golu. Mogu biti zadovoljni sa 2:0.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.