Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drug

Re: Edin Džeko

Post Postao/la drug » 04 feb 2010, 21:24

hahahah...nema covjek je kompetentan

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 04 feb 2010, 21:24

harishp je napisao/la:
seha je napisao/la:Ljudi Dzeko pr'no ! Hajmo sad debatu organizovat na tu temu :twisted:
Jel mu bila mehka stolica :mrgreen: Ako jeste suspenzija.
Ja mislim da ga Susic ne bi trebao pozvati u reprezentaciju vise nikad. Suspenzija je preblaga kazna :mrgreen:
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 feb 2010, 21:25

@ Semper_fI

koji MI? pa eto de nadji gdje sam ja spomenuo da je on opsovao Boga?

to kome je on yebao majku, to on samo zna... kako god, nije lijepo vidjeti onakvo ponasanje uz sav respekt prema njegovoj huji... ako je tebi to apsolutno normalno, to je tvoja stvar...

vozdra

@ NoName

Nije ni Dzeko imao obavezu da prihvati njihovu ponudu i postane ambasador... I ne radi se o tome sta je on ili sta nije, nego se radi o tome da ljudi mjesaju kruske i jabuke... Ne poznajem covjeka koji navija za BiH a koji ne zeli Dzeki sve najbolje u zivotu, i ko se ne ponosi njegovim uspjesima... Ali ako vi mislite da cinite dobro, tako sto mislite da njegov uspjeh daje toliki imunitet da mu covjek ni za bilo sta ne smije prigovoriti, onda se varate. Zdrava kritika i ukor su najbolji put da od nekoga stvoris velicinu, jer se velicina ogleda u skromnosti, a ovakvo velicanje proizvodi osjecaj nedodirljivosti, arogancije i kompleksa vise vrijednosti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 feb 2010, 21:35

@dreamer covjek je od krvi mesa.Niti je masina niti robot.
Stvari kao sto se desilo kod pojedinaca koji na neki nacin blate svoju domovinu i na kraju se opet nakon svega zadese u toj istoj.To jeste u toj repci.
To su vec pitanja karaktera ili ti ponasanja.
Razlika od Dzeke i vecine nas je u tome sto on zna da pimpla loptu ''malo bolje'' :lol:
U ostalom su samo nijanse.
Susic je naprimjer bio primjer u fudbalu da se tip ama bas nikada nije zakacio ni sa jednim protivnickim igracem na terenu.a van je bio primjer za sve.Pa se opet naslo ljudi da ga pljuju.
Sto je apsurd Dzeko je ubjedljivo vodeci igrac na fair play listi.Tip je pretproslu tekmu imao oko dvadesetak duela i niti jedan faul nije napravio i jos uz to odigrao odlicno.E to je odraz ponasanja na terenu a okolo.Kako rekoh fudbal nije bonton klub.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 04 feb 2010, 21:46

@Sanjar

Svakom se može prigovoriti ali to što je on postao neka zvijezda ne znači da nije čovjek i da nema "momente" kao i svi mi. Naravno da se može prigovoriti i da ne treba da bude amnestiran za sve što uradi ali je smiješno da se oko ove sitnice pravi drama. Posebno to vrijedi za ložače kao što je ovaj (ova) ljubav. Smiješno je da se oko ovog polemiše danima ali eto, valjda trenutno nema zanimljivijih tema. Možda da zamolimo Wolwerine-a da nam osmisli kakvo takmičenje? :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 feb 2010, 22:09

NoName je napisao/la:@Sanjar

Svakom se može prigovoriti ali to što je on postao neka zvijezda ne znači da nije čovjek i da nema "momente" kao i svi mi. Naravno da se može prigovoriti i da ne treba da bude amnestiran za sve što uradi ali je smiješno da se oko ove sitnice pravi drama. Posebno to vrijedi za ložače kao što je ovaj (ova) ljubav. Smiješno je da se oko ovog polemiše danima ali eto, valjda trenutno nema zanimljivijih tema. Možda da zamolimo Wolwerine-a da nam osmisli kakvo takmičenje? :mrgreen:
Ok. slazem se s tobom... :)

pozz
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 feb 2010, 01:06

Jel se u međuvremenu šta desilo novog oko Edina. Znate, nisam bio tu dva sada a ne bih da nešto propustim....

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 05 feb 2010, 01:38

NoName je napisao/la:Jel se u međuvremenu šta desilo novog oko Edina. Znate, nisam bio tu dva sada a ne bih da nešto propustim....
Hehehe... Edin otisao u wc nakon prezacinjene capricose sa kolom... a i kafu je pio

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2010, 01:46

Da malo skrenem sa ove toliko bitne teme...
U subotu Wolfsburg igra protiv Bayerna i prelazni trener Köstner je odrzao press konferenciju. Djeluje veoma profesionalno, zna sta i kako hoce, cudi me da je on pored Veha bio samo pomocnik. Uvodi ponovo disciplinu, Magathovo fitness-mucenje, jedinstvo i sigurniju igru. Wolfsburg je vec protiv Hamburga pokazao jedan trend na bolje i Bayern bi se mogao dobro namuciti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 feb 2010, 01:52

Principatus je napisao/la:Da malo skrenem sa ove toliko bitne teme...
U subotu Wolfsburg igra protiv Bayerna i prelazni trener Köstner je odrzao press konferenciju. Djeluje veoma profesionalno, zna sta i kako hoce, cudi me da je on pored Veha bio samo pomocnik. Uvodi ponovo disciplinu, Magathovo fitness-mucenje, jedinstvo i sigurniju igru. Wolfsburg je vec protiv Hamburga pokazao jedan trend na bolje i Bayern bi se mogao dobro namuciti.
Ovo je stvarno veliki uspjeh :mrgreen: Nego, da nije i kod Magatha on bio pomoćnik? Ako jeste onda se sigurno može očekivati značajan napredak a ako uzmemo u obzir i činjenicu da će ostali igrači Wolfsburga po svaku cijenu htjeti izbjeći Edinove izljeve bijesa onda mislim da mi možemo biti optimisti (pod mi ne mislim na omera bavarca, geronima, riberya i sl. ;) )

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2010, 02:00

Da i pod Magathom je bio pomocni trener, on vraca pojedine stvari na Magathove metode, za razliku od Veha koji je htio pod svaku cijenu udariti svoj pecat na Wolfsburg i promjeniti sistem koji je vec funkcionisao. Rezultat nam je svima poznat, Wolfsburg od vukova se pretvorili u cocker spaniel-e, Grafite od danas do sutra ni jedan gol vise, a golove im trpali ko lopatom Sirotanovica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 feb 2010, 02:05

Meni pravo nedostaju prošlogodišnje igre i Wolfsburga i Hoffenhaima, kad ih je bilo uživanje gledati i kad sam jedva čekao subotu samo zbog njih. Ovako, nekako mi se i ne gleda kad vidim koliko se pate i jedni i drugi. Ali eto, nadamo se boljim partijama u narednom periodu, jedino što je sad interesantno jeste da vidim da li će Džekson uspjeti da bude prvi strijelac BL, iako bi to bilo pravo malo čudo jer, za razliku od Wolfsburga, u drugim ekipama igra više od jednog igrača....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2010, 02:08

Pa igrao je Wolfsburg na pocetku ove sezone jos jako. Kad se prisjetim protiv Stuttgarta, kako Miske Lehmana zeznu i Grafite ako se tacno sjecam. Isto tako kako su pojeli Köln, abnormalno ih dominirali. Hebiga, Vehu je trebalo vremena da ih razbije.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 feb 2010, 13:37

Dzeko treba samo pametno kao Ibrahimovic , nista posteno. Uvjek kada je htio napustiti klub napravi se nepozeljan u tom klubu rasturi atmosferu ili napravi incident....

Na kraju bi se sam Wolfsborg pozelio rijesiti Dzeke za mnogo manje pare od 40 mil.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 feb 2010, 14:06

Edin čupa Wolfsburg, pa on im jedino i igra. Misimovića ne mogu prepoznati, kako je čovjek opao tek tako. Nije ni na 50% kako je igrao prošle sezone. Odbrana im je tanka, igra im neki Ritter, a prodali Zaccarda. Veh je po meni loš trener, i dobro je što je otkaz dobio u klubu koji ima velike ambicije. I onaj Schafer nije na nivou na kakvom je bio. Svi su opali, samo se Edin popravio u odnosu na prošlu sezone, ali jbg , jedan igrač ne može sam.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 feb 2010, 15:42

Ma dobro, bas da se Dzeko popravio u odnosu na proslu godinu, tesko je to sada reci... Imao je Dzeko dosta losih utakmica ove godine, i dobrano je kritikovan i od dijela navijaca zbog svoje sebicnosti... Mislim da to nije dobro za njega, ali opet, iz drugog coska gledajuci, je to opet indicija da on nema toliko povjerenje u kvalitet svojih igraca pa cesto pokusava sam... No, to je i neki novi egoizam, koji Dzeku nije krasio prije... Prije nego sto me sad opet svi napadnu, nemam nista protiv samouvjerenosti napadaca, to Dzeki i treba ali ne treba pretjerivati... e tu je kriv najvise Veh sto je nula od autoriteta i sto nije zaveo onakav red, kakav je bio kod Magatha.

S druge strane, imao je dzeko ove godine i polijepo pehova sa realizacijom... Kako god, igra sve bolje u zadnje vrijeme i bit ce uskoro onaj stari (ukoliko se i ostatak ekipe malo trzne).

Miske je u zadnjih 7-8 tekmi poprilicno los, ali mora se napomenuti da je on dobrano zrtva konstantnog eksperimentisanja Veh-a u sredini terena. Miske je prvih 10-15 utakmica bio ponajbolji igrac uz Josue-a, tako da ne mozemo govoriti o tome da igra katastrofalnu sezonu. Vidjet cemo kako ce se u slijedecim utakmicama Miske pokazati pod novim trenerom... trebalo bi krenuti uzbrdo... :)

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 feb 2010, 18:41

Edin Džeko proglašen je za najboljeg igrača kada je u pitanju poštovanje "Fair play-a" u okviru dvadesetog kola njemačke Bundeslige. Wolfsburgom je u tom, prošlom golu gostovao kod ekipe HSV-a, a utakmica je završena rezultatom 1:1. Strijelac za goste bio je upravo naš dijamant, Edin Džeko.

Džekina korektna igra bez prekršaja nad protivničkim igračima u proteklom kolu, ali i u cjelokupnoj protekloj sezoni nagnala je novinare Kickera da upravo našeg zmaja okarakterišu kao najkorektnijeg igrača Bundeslige.

U sljedećem kolu, Vukovi u svojoj jazbini dočekuju minhenski Bayern.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 05 feb 2010, 21:29

evo na teletextu njemackog SAT 1-a piše da je Rubin Kazan spreman za Dzeko dati 40miliona eura,pošto sezona u Rusa starta u martu transfer lista je jos otvorena,ne vjerujem da ce biz nesto od tog al nikad se ne zna
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 feb 2010, 21:35

roy_makaay je napisao/la:evo na teletextu njemackog SAT 1-a piše da je Rubin Kazan spreman za Dzeko dati 40miliona eura,pošto sezona u Rusa starta u martu transfer lista je jos otvorena,ne vjerujem da ce biz nesto od tog al nikad se ne zna

Imaju oni para, koliko je samo Zenit dao za onog portugalca Danny-a, 30 miliona. Oni su svakako zaradili neke pare u Ligi prvaka, a također znamo kako su Ruski klubovi bogati. Sumnjam da će on na to pristati i da ponude 50 miliona, ko će u onu hladnoću.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 feb 2010, 21:38

Neutral je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:evo na teletextu njemackog SAT 1-a piše da je Rubin Kazan spreman za Dzeko dati 40miliona eura,pošto sezona u Rusa starta u martu transfer lista je jos otvorena,ne vjerujem da ce biz nesto od tog al nikad se ne zna

Imaju oni para, koliko je samo Zenit dao za onog portugalca Danny-a, 30 miliona. Oni su svakako zaradili neke pare u Ligi prvaka, a također znamo kako su Ruski klubovi bogati. Sumnjam da će on na to pristati i da ponude 50 miliona, ko će u onu hladnoću.
Ma nek obuce tajice i to je to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dinhooo, Fudbalbr1, kakarut, L-Train, ovisnik, s4mke, sagitarius i 84 gosta.