i mene ovaj hokej jbg..ove sve proso al nisam gledo tabele samo nako stavio..po kvalitetu..ziheraski

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Vidis dobre si parove odabr'o al ti je kriza prognozaharry_90 je napisao/la:Zurich 1
Valencia 1
R.Madrid 1
Atl.Bilbao 1
Marsej 1
Crv.Zvezda 2
Olimpija 2
Porto 1
sigurica za vikend
ev parova koje se treba pazit :
Bochum-Leverkuzen moguce iznenadjenje 1 ili X
Wolfsbur-Bayern-vukovi potrebna pobjeda,znaci opasan par za kladit se
Livorno-Juve-Juve mora da dobije,Livorno takodje,znaci sve su opcije osim nerijesenog ukljucene,po meni i 3+
Rennes-Bordeaux-po meni nerijeseno
Grenobl-Okser-zeznuto,realno 1![]()
Birmingham-Wolwes-moguce iznenadjenje na ovoj tekmi
St.Etiene-Monaco- opasan par
Sto da ne 1 poluvrijeme - a poslije obicno kapitulirajuneko_iz_mase je napisao/la:Da nisi stavio smajli,mislio bih da si ozbiljanharry_90 je napisao/la:Zurich 1
Jučer sam 2 skinuo, 2 kvota bila danas , 1.65 kec, sigurica...blablabla je napisao/la:danas Washington - Atlanta 1 ko kuca
Citizen-X je napisao/la:Sto da ne 1 poluvrijeme - a poslije obicno kapitulirajuneko_iz_mase je napisao/la:Da nisi stavio smajli,mislio bih da si ozbiljanharry_90 je napisao/la:Zurich 1
- mozda PS1
P.S. izvantematski - svidja mi se sto na ovoj temi nema problema, samo zamjerim neko'u iz masesto shupachki se tek kad dobije poFali -
![]()
Inace ako smijem da sebi dozvolim pohvalio bih Gunner-a calcia i stivija isto tako uz poruku DE BA IGRAJTE LJUDI DA DOBIJEMO STA
obavezno idi kako god idi obezbjedi sebi dobitakadnan24 je napisao/la:Ja veceras cekam Werder i Buffalo-Carolina 1 za 80km...sad nesto kontam da li da uplatim bar petaka na herthu x2 i buffalo x pa da se obezbjedim u tom slucaju
e ovo sam i ja igrao još stavio cambur, werder i eisbarenneko_iz_mase je napisao/la:Valja pokusati i Cilic- Karlovic over 19 gemova
Gluposti je napisao/la:obavezno idi kako god idi obezbjedi sebi dobitakadnan24 je napisao/la:Ja veceras cekam Werder i Buffalo-Carolina 1 za 80km...sad nesto kontam da li da uplatim bar petaka na herthu x2 i buffalo x pa da se obezbjedim u tom slucaju
Nikad brze ne prodjoh overtony-mortale je napisao/la:e ovo sam i ja igrao još stavio cambur, werder i eisbarenneko_iz_mase je napisao/la:Valja pokusati i Cilic- Karlovic over 19 gemova
Jesi danas prepisao paroveCitizen-X je napisao/la:2 francuska liga sve ps1 skoro joj joj joj.
A gledam ovaj Shatero mater im koje je to smece vodili do 65 minute i onda zijane utakmicu u par poteza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.