FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma i ja mislim da će ostati. a da je olimpic htio pomoći sarajevu valjda bi bar izgubili na koševu. ovo danas je pošteno prodano, bez nekih mutnih šema 

Na modnoj pisti bi izgledao jos bolje.storm_raider je napisao/la:Kvesa super izgleda na terenu.

Salim se, i vise je nego dobra.

- corleone87
- Kontakt:
Hahaha Kerla kralj 
Jaoo Bajicu Bajicu..

Jaoo Bajicu Bajicu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
Evo Kjosevski ulazi u igru 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Fićo Leverkusen 1:1

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Izasao da odigra popravni dok ima vremenaDooVe je napisao/la:Fićo Leverkusen 1:1![]()
![]()

igro je leotar dg2 i uzo pareSarajlijaTM je napisao/la:Izasao da odigra popravni dok ima vremenaDooVe je napisao/la:Fićo Leverkusen 1:1![]()
![]()
![]()
![]()

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Celik igra isto srijeda-subota,u srijedu ih ceka teska utakmica sa Sirokim gdje ce ici na sve ili nista,tako da cemo imati neki "zaklon" sledecu tekmu,samo da udjemo u seriju.Mozemo dobiti sve do kraja.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- corleone87
- Kontakt:
Kraj lagana pobjeda
I opet kazem rutinska pobjeda..Pored ova 3 boda naveci dobitak su Cola,Kvesa i mali Vedran..Igru necu nesto spec. komentarisati,nije Leotar adekvatan protivnik..Zao mi Are,opet fuli zicer,mald je on,ti promasaji sigurno ostavljaju traga..
Elem,sad Celik aBd i nova 3 boda..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Sad će Ara oploditi Černobiljce aBd!!!Rios je napisao/la:I opet kazem rutinska pobjeda..Pored ova 3 boda naveci dobitak su Cola,Kvesa i mali Vedran..Igru necu nesto spec. komentarisati,nije Leotar adekvatan protivnik..Zao mi Are,opet fuli zicer,mald je on,ti promasaji sigurno ostavljaju traga..
Grbavica naš je Hram!!!
Moze li neko napisati nesto malo o igracima, kako je ko igrao, ocjene naprimjer za nas koji nismo gledali utakmicu? Pogotovo me interesuju ovi mladji igraci sto su dobili priliku. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- legenda reala
- Kontakt:
Šteta što vam Gracić ukrade ovog malog Gojaka 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije ukrao, nego ovaj nije htio potpisati ugovor a da mu se ne obezbijedi svaku tekmu odredjena minutaza, na to moze pristati samo plastican klub poput Olimpica i platiti ga opranim parama Europlakata i prodanih utakmica...
Ne mozes se tu boriti, pohlepni roditelji, pohlepno dijete koje sa 15 umisli da je zvijezda... Jbat ga...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Čolić, Kvesić, Zolotić - vidjeti njih ponovo skupa na terenu je neprocijenjivo
Utakmica odrađena sa pola snage, ali i sa pola ekipe, rutinski rekli bi.
Idemo sad napuniti Grbavicu i zgaziti kompleksaše. YEBI I NE VADI!

Utakmica odrađena sa pola snage, ali i sa pola ekipe, rutinski rekli bi.
Idemo sad napuniti Grbavicu i zgaziti kompleksaše. YEBI I NE VADI!
Ja te volim, volim Željo..
- legenda reala
- Kontakt:
Kjosevski bi mogo biti dobar golmansajo10 je napisao/la:Pogotovo me interesuju ovi mladji igraci sto su dobili priliku.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Buraz,utakmica tj. kvalitet na nivou Federalne lige..Leotar nidje veze,mi rutinski..Sto se tice igraca po meni ovako bi to bilo nekako..sajo10 je napisao/la:Moze li neko napisati nesto malo o igracima, kako je ko igrao, ocjene naprimjer za nas koji nismo gledali utakmicu? Pogotovo me interesuju ovi mladji igraci sto su dobili priliku.
Loncaric-odradio sve sto je trebao a nije ni imao posla..
Colic-solidno,kad se uzme u obzir da mu je prva utakmica nakon pvrede moze se reci i dobar..
Stanic-standardan..
Kvesic-po meni pokazao da je nas jako vazan igrac,u odbrani zatvarao u fazi napada par puta centrirao..Naravno i na njemu se vidi ta duga pauza..
Kerla-jako,stameno,solidno..
Bogdanovic-zabio gol,sa Kerlom poskidao one visoke lopte,dobar..
Zolotic-imao opet par gresaka,ali sve u svemu dobar i on..
Svaraka-zabio gol,imao dosta loptu u svom posjedu,jednom usrao kontru..ali dobar je i on..
Bajic-dvije asistencije,par suteva finih..
Hodzic-opet dosta lijepih poteza,driblinga,fulio zicer u 1 pol..
Sadikovic-gol plus solidna partija na sredini terena..
Ramic-po meni mozda i najslabiji,jedno vrijeme nisam ni znao da igra momak..
Vedran K.-par sigurnih intervencija..
Eto..Al opet ti kazem nikakvo mjerilo ne moze biti ova utakmica jer je Leotar katastrofa..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Haha hvala ti buraz sto si izdvojio vrijeme i napisao. Pa i predpostavljao sam da je kvalitet bio na tom nekom rangu haha ali ko ga sisa bodovi su najbitniji i da se vrati samopouzadnje. Drago mi je zbog Vedrana. Odavno ceka svoju priliku. Imamo mashallah tri vrlo dobra golmanaRios je napisao/la:Buraz,utakmica tj. kvalitet na nivou Federalne lige..Leotar nidje veze,mi rutinski..Sto se tice igraca po meni ovako bi to bilo nekako..sajo10 je napisao/la:Moze li neko napisati nesto malo o igracima, kako je ko igrao, ocjene naprimjer za nas koji nismo gledali utakmicu? Pogotovo me interesuju ovi mladji igraci sto su dobili priliku.
Loncaric-odradio sve sto je trebao a nije ni imao posla..
Colic-solidno,kad se uzme u obzir da mu je prva utakmica nakon pvrede moze se reci i dobar..
Stanic-standardan..
Kvesic-po meni pokazao da je nas jako vazan igrac,u odbrani zatvarao u fazi napada par puta centrirao..Naravno i na njemu se vidi ta duga pauza..
Kerla-jako,stameno,solidno..
Bogdanovic-zabio gol,sa Kerlom poskidao one visoke lopte,dobar..
Zolotic-imao opet par gresaka,ali sve u svemu dobar i on..
Svaraka-zabio gol,imao dosta loptu u svom posjedu,jednom usrao kontru..ali dobar je i on..
Bajic-dvije asistencije,par suteva finih..
Hodzic-opet dosta lijepih poteza,driblinga,fulio zicer u 1 pol..
Sadikovic-gol plus solidna partija na sredini terena..
Ramic-po meni mozda i najslabiji,jedno vrijeme nisam ni znao da igra momak..
Vedran K.-par sigurnih intervencija..
Eto..Al opet ti kazem nikakvo mjerilo ne moze biti ova utakmica jer je Leotar katastrofa..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
čolić po meni odličan imajući u vidu koliko nije igrao.
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Proximic i 18 gostiju.