FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Džaba vam sve,opet ćemo vas mi izbaciti iz Premijer lige.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Yucca je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:CIST JE PENAL BIO SAD CRVENI NE ZNAM VUJEROVATNO PRIGOVOR
Ne navijam ni za jedne ni druge ali ono ako je penal![]()
crveni malo je reci smijesan
![]()
Kako je bilo u najavama to se i obistinilo sudije su odlucile pobjednika
Apsolutno eno vidio si kod prvog gola, da sudija navlači za slobodu, jer podmetnu nogu onom štoperu jedinstva i čovjek sam dade gol.

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Hajde ne kenjajte, većina vas nije ni vidjela situaciju kada je napravljen penal, ali je bitno ovdje srati. Zadnji igrač odbrane ruši sa leđa Mujkića koji bi da ga nije oborio imao 100%tnu priliku. Čist penal, to će poreći samo onaj ko uopšte ne prati fudbal. Crveni već diskutabilan, prigovora je bilo samo šta je dobacio sudiji da ga je navelo da mu pokaže 2. žuti, ne znam, ali nešto sigurno jeste.
Čuj ovoj pacijenta kad je neko dobio 2. žuti zbog prigovora.
E **** te, daj ljudi malo pratite fudbal pa onda pišite nešto, ispadate glupi.
Čuj ovoj pacijenta kad je neko dobio 2. žuti zbog prigovora.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
SaltCityAttack je napisao/la:HALO BA CIST PENAL PA LIK PROSAO 1 NA 1 I STA OVAJ GA JE PODKACIO STA KAKITE MAJKETI?..CUJ NIJE PENAL SMJESNO BI BILO DA NIJE DOSUDIO PENAL..KAKO STE SMJESNI JEBOTE ZIVOT..RUS IGRACA KOJI IDE 1 NA 1Toro86 je napisao/la:para busu ti tamo gdje burgija ne moze...
zanalo se i prije meca, ali evo i potvrde, penal nigdje veze, ali eto da se osiguraju![]()
Mi idemo dalje, jer i dalje smo vodeci
Ovo sad nije crveni za igraca Sobode zadnji igrac rusi na ivici 16 m Stojanova

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
neka pusti ih, vidiš da ne mogu podnijeti ovoLjumanM95 je napisao/la:Hajde ne kenjajte, većina vas nije ni vidjela situaciju kada je napravljen penal, ali je bitno ovdje srati. Zadnji igrač odbrane ruši sa leđa Mujkića koji bi da ga nije oborio imao 100%tnu priliku. Čist penal, to će poreći samo onaj ko uopšte ne prati fudbal. Crveni već diskutabilan, prigovora je bilo samo šta je dobacio sudiji da ga je navelo da mu pokaže 2. žuti, ne znam, ali nešto sigurno jeste.
Čuj ovoj pacijenta kad je neko dobio 2. žuti zbog prigovora.![]()
ponovno se vraćamo bilo to vama godra ili ne

#Ynwa
Vidi se da ne pratis fudbal druze, za prigovor se dobija zuti karton, to je sasvim normalno..al dzaba ja tebi da objasnjavamArhitekt je napisao/la:Ajde neka mi neko nadje primjer kada je neki igrac u bilo kojoj ligi dobio drugi zuti zbog progovora.
Zasto je dobio crveni?? Zadnji igrac brate dragi. Ajmo pod tušstudeni je napisao/la:Ma daj ba, kakva je ovo prica. Ko je kriv onoj budali sto kao zadnji igrač ruši napadača, penal čist! Mislim da je prvo bio žuti, zašto je dobio crveni nemam pojma.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
KAKAV ZADNJI IGRAC OVJA NIJE BIO NI PROSOA STA KENJATE BA LJUDI?..JEBOTE ZIVOT ONAJ KAD JE REDZEPIJU KLIZECI ULETIO JE ZA CRVENOG KARTONA..SUDIJA VAS UOPSTE NIGDJE OVJDE NIJE ZAKINUO..ALI KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI..NISTE SUTNULI PO GOLU JOS NIKAKO I VI BI U PL?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
u pravu si, stvarno se zaprepastim kada vidim kakvi neandertalci prate fudbal.LjumanM95 je napisao/la:Hajde ne kenjajte, većina vas nije ni vidjela situaciju kada je napravljen penal, ali je bitno ovdje srati. Zadnji igrač odbrane ruši sa leđa Mujkića koji bi da ga nije oborio imao 100%tnu priliku. Čist penal, to će poreći samo onaj ko uopšte ne prati fudbal. Crveni već diskutabilan, prigovora je bilo samo šta je dobacio sudiji da ga je navelo da mu pokaže 2. žuti, ne znam, ali nešto sigurno jeste.
Čuj ovoj pacijenta kad je neko dobio 2. žuti zbog prigovora.![]()
Sad ide niz komentara kako ste nastimali,kupili i to samo Manijaci i Pitari ko ce drugi od njih ne moze covjek nista drugo ocekivati,svaka cast za koreografiju i vidimo se aBd sljedece god u Premier ligi pozdrav iz Nicaze
"Miran sam, jer znam da moja djeca imaju sve. Za njih sam se borio kroz život i bolje ja da patim ja nego oni".Salvador Cabanas
Nije dobio direktni crveni, pokazao mu je žuti u prvom momentu. Tek kad se gužva smirila onda je dobio crvenikrmpotich je napisao/la:Zasto je dobio crveni?? Zadnji igrac brate dragi. Ajmo pod tušstudeni je napisao/la:Ma daj ba, kakva je ovo prica. Ko je kriv onoj budali sto kao zadnji igrač ruši napadača, penal čist! Mislim da je prvo bio žuti, zašto je dobio crveni nemam pojma.![]()
![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Cabanas je napisao/la:Sad ide niz komentara kako ste nastimali,kupili i to samo Manijaci i Pitari ko ce drugi od njih ne moze covjek nista drugo ocekivati,svaka cast za koreografiju i vidimo se aBd sljedece god u Premier ligi pozdrav iz Nicaze
MA JARANE NEKA SE JEDU..EVO GLEDAJU UTKAMICU VIDE DA JEIDNSTVO NIJE JOS SUTNULO PREMA GOLU HADZICA..CIST PENAL KO SUZA, KARTON CRVENI NE ZNAM DA LI JE PROGOVORIO ILI NE ALI START NIJE BIO ZA CRVENOG SIGURNO, ALI PENAL CIST BEZ DILEME
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
sto se sikirate oko toga dolazite u kakanj I Jedinstvo I Sloboda.Ponesite love .

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Hahaha kakav kraljkakanjac62 je napisao/la:sto se sikirate oko toga dolazite u kakanj I Jedinstvo I Sloboda.Ponesite love .![]()
Zasluženo vodstvo,i vjerovatno i pobjeda..Čestitke..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
JA STA SMO PROFULALI SAD MOGLI SMO IH RAZBIT DA VALJA
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije liga, jeste baraz utakmica, puno vecu tezinu od jedne ligaske ima, Senad Lulic, BiH vs Portugal.Arhitekt je napisao/la:Ajde neka mi neko nadje primjer kada je neki igrac u bilo kojoj ligi dobio drugi zuti zbog progovora.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Kakva lakrdija
Kod Jedinstva prolaznu ocjenu zaslužuje jedino Hamzabegović, odličan golman zaista. Nisu napravili akciju kako treba za 90 minuta igre, tako se ipak ne može do bod(ov)a protiv ovakve Slobode.
Sloboda većim dijelom utakmice imala incijativu i moram reći veću volju. Vidjelo se da će gristi do kraja što se na kraju isplatilo. Akcija kod prvog gola iz udžbenika, ono će se rijetko vidjeti i u jačim ligama. Omić odlično presjekao loptu, izbacio par igrača pružio pas za Mehidića u prostor, onda odličan centaršut i rutinska završnica Krpića. Drugi gol ponovo odlično izigrana troma odbrana Jedinstva, Redžepi bacio pas u stilu Xavia što je Mujkić iskoristio i izborio penal. Čist penal, to moram još jednom napomenuti za ove needukovane dežurne moraliste i dušebrižnike. Ostatak utakmice sa igračem više čista rutina, bez srljanja i lagano privođenje kraju.
Čestitke na velikoj pobjedi, ovo je veliki korak ka povratku u PL, ima ova ekipa i glavu i rep i karakter koji je potreban za PL. Sa ovakvom igrom nemate brige oko prvog mjesta, jer ako ovako igra glavni konkurent za ulazak to je onda već gotova stvar.
Sloboda većim dijelom utakmice imala incijativu i moram reći veću volju. Vidjelo se da će gristi do kraja što se na kraju isplatilo. Akcija kod prvog gola iz udžbenika, ono će se rijetko vidjeti i u jačim ligama. Omić odlično presjekao loptu, izbacio par igrača pružio pas za Mehidića u prostor, onda odličan centaršut i rutinska završnica Krpića. Drugi gol ponovo odlično izigrana troma odbrana Jedinstva, Redžepi bacio pas u stilu Xavia što je Mujkić iskoristio i izborio penal. Čist penal, to moram još jednom napomenuti za ove needukovane dežurne moraliste i dušebrižnike. Ostatak utakmice sa igračem više čista rutina, bez srljanja i lagano privođenje kraju.
Čestitke na velikoj pobjedi, ovo je veliki korak ka povratku u PL, ima ova ekipa i glavu i rep i karakter koji je potreban za PL. Sa ovakvom igrom nemate brige oko prvog mjesta, jer ako ovako igra glavni konkurent za ulazak to je onda već gotova stvar.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.