FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi igramo bez pola prvog tima.
Mislim, nije ni protivnik neki, ljudi se vec pozdravili sa PL BiH ali svejedno, igramo odlicno, stvaramo sanse.
Mislim, nije ni protivnik neki, ljudi se vec pozdravili sa PL BiH ali svejedno, igramo odlicno, stvaramo sanse.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Inače, Leotar će po prvi put u historiji ispast' u niži rang od onog u kojem je igrao.
polako. vidjeli ste kad je ušao na grbavici protiv sarajeva, nije se mogao sastaviti s loptom. fali mu snage i brzine i fali mu desna noga...ali sve će to doći na svoje.
ne kontamDukeOfWellington je napisao/la:Inače, Leotar će po prvi put u historiji ispast' u niži rang od onog u kojem je igrao.
habib
Sto znaci da ostaje 6 ekipa koje igraju u PL sve vrijeme od njenog osnivanja...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- corleone87
- Kontakt:
Stopa li kod vas link.Ne mogu akcije da sagledam kako treba.. 
Evo Kvesa u drugom ulazi..

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Rutinsko prvo poluvrijeme..Mislim da vec mozemo reci da smo upisali 3 boda..Raduje me povratak Cole a evo kako kaze Dino i Kvesic ce dobiti sansu u drugom pol. Inace kvalitet igre je na nivou 2 lige Federacije
Nece se ovaj Leotar zadugo vratiti u PL..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kod mene jako malo, 5-6 puta po sekundu i to je to.corleone87 je napisao/la:Stopa li kod vas link.Ne mogu akcije da sagledam kako treba..
Inace, povratak Kvesica raduje.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Igrali su prvoj u Prvoj republičkoj ligi, pa su ušli u Drugu saveznu ligu i tu igrali do rata, zatim 1. liga RS i sad Premijer Liga BiH, nikad nisu završili na poziciji koja vodi u niži rang.habib je napisao/la:ne kontamDukeOfWellington je napisao/la:Inače, Leotar će po prvi put u historiji ispast' u niži rang od onog u kojem je igrao.
Sad ovo privest kraju bez srkleta. Ne mora se vala ni zabijat vise, samo da se upisu 3 boda bez kartona i povreda. Sansu nek dobiju sto prije ovi mladji igraci, rezultat svakako nece trpiti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
..upravo.ChWilla je napisao/la:polako. vidjeli ste kad je ušao na grbavici protiv sarajeva, nije se mogao sastaviti s loptom. fali mu snage i brzine i fali mu desna noga...ali sve će to doći na svoje.
momak je talenat, ali ako nesto uradi to je "na prvu", sut, centarsut, dupli pas ili prolaz...
ako mora stati ili vratit se po loptu, tu nastaju problemi.
a da ne govorim kako ovaj trening nije mjerilo ni za sta...
talenat je neupitan, valjda ce uz dosta truda jos vise napredovati.
P.S.
treba ovdje dati jos minimum 2 gola i dobro se ispucati!
Ovoliko svoje djece u prvom sastavu ,nema ni barcelona 

Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Treba ovo maksimalno oploditi bez milosti, da se digne ekipa pred Černobiljce 

Grbavica naš je Hram!!!
Mora stopat kad nas kone gledaju,**** sa linka .
Inace fina igra,ja ocekujem jos 3,ovi su pali vec u prvom,par puta im 2igraca samo nazad ostaju.
Inace fina igra,ja ocekujem jos 3,ovi su pali vec u prvom,par puta im 2igraca samo nazad ostaju.
Zeljeznicar! 1921 !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Elegant je rekao da nije bitno 1 osoba ili 1000 na linku...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa nema to brate veze, sve je kakvu ti koneckiju imas.Baja_Zvjerka je napisao/la:Elegant je rekao da nije bitno 1 osoba ili 1000 na linku...![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kvesa 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Po tebi svejedno jel 1 ili milion ljudi na linku... Kapacitet, ovo ono, helem nejse, nebitno...
3:0, samo busi i dalje...
3:0, samo busi i dalje...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 29 mar 2014, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- corleone87
- Kontakt:
0:3 Svraka
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
[youtube][/youtube]