FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bjez ba Hodza, ovih promasaja se nakupilo...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kralju ba, jel ti ko sihire bacio, sta ti je...RiverPlate je napisao/la:Ara tito ga ****!!!!!!!!!!!

Treba ovdje pokusati sto vise popraviti gol razliku, jer ako bude bare bare sa Sarajevom da nam i remi odgovara...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
samo daj bodove. **** umjetnički dojam.
ali naravno da je lijepo i dobro da mladi momci igraju i zabijaju...
ali naravno da je lijepo i dobro da mladi momci igraju i zabijaju...
-
- Kontakt:
To je taj problem kod njega, fuli 3 sanse dok da jedan gol.RiverPlate je napisao/la:Ara tito ga ****!!!!!!!!!!!
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Ovaj Ara treba ostajati najmanje po pola sata nakon treninga da radi na zavrsnici...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
-
- Kontakt:
Ma nije niko Baja brate, jednostavno ne smije ovo fulati, pa realno brate!Ide njemu puno podrška makar još deset njih fulio, ali ovo mora zabiti!Baja_Zvjerka je napisao/la:Kralju ba, jel ti ko sihire bacio, sta ti je...RiverPlate je napisao/la:Ara tito ga ****!!!!!!!!!!!Joj raje u pm... Pljujte po kuci, ne po igracima...
Treba ovdje pokusati sto vise popraviti gol razliku, jer ako bude bare bare sa Sarajevom da nam i remi odgovara...
Grbavica naš je Hram!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa jbga jarane, profulo, 9 od 10 onakvih bi zabio, pa sta, vodimo 2:0, cemu pljuvanje, psovanje... WTF... Na utakmici u ovakvoj situaciji ide BRAVO, ajmoooo opet tako, a ne jbmti majku, sta fula, ooooj, itd. itd...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Da ti olakdas , past ces 100%katalinskiosim je napisao/la:Dosta je vise, igro sam 3 ili manje
VOLIM TE ŽELJO

Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Takav sam karakterBaja_Zvjerka je napisao/la:Pa jbga jarane, profulo, 9 od 10 onakvih bi zabio, pa sta, vodimo 2:0, cemu pljuvanje, psovanje... WTF... Na utakmici u ovakvoj situaciji ide BRAVO, ajmoooo opet tako, a ne jbmti majku, sta fula, ooooj, itd. itd...

Sa Grbavice plavi uvijek u srcu mom!
Grbavica naš je Hram!!!
to je problem u glavi, problem koncentracije. mlad je, naučiće.
ja sam sto puta rekao da mislim da je on najbolje partije odigrao iza eldina na polušpicu, to je idealna uloga za njega. isto tako mislim da od prvih para koje dođu amar kupuje sidraša - rutinera eldinovog tipa, bez obzira hoće li hodžić ostati ili otići.
ja sam sto puta rekao da mislim da je on najbolje partije odigrao iza eldina na polušpicu, to je idealna uloga za njega. isto tako mislim da od prvih para koje dođu amar kupuje sidraša - rutinera eldinovog tipa, bez obzira hoće li hodžić ostati ili otići.
Dobar centarsut Svrake. 
Mislim, dodavanje lopte.

Mislim, dodavanje lopte.

Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 29 mar 2014, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
- corleone87
- Kontakt:
Svraka i njegove duge lopte 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Vec sam pisao i moram ponoviti, selimovic ne zasluzuje sansu ispred bajica i nije mi jasno kako dino to do sad nije uvidio. Valjda je ovo pocetak pa da ga gledamo u prvih 11 do kraja sezone.
-
- Kontakt:
Ja kako sam cuo naredna destinacija Hodzica je Belgija posudba !
Liverpool !
Liverpool !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evo ga... malo je falilo 

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne mozes bolan u ovim utakmicama gledati kvalitet. Nikako ne moze Bajic biti ispred Selimovica prvo sto je ovaj iskusniji, zna dati gol, a Bajic se u jacim utakmica jos trazi. Davat mu priliku u ovim tekmama gdje smo mogli pjetlice izvesti da igraju s ovim ...master44 je napisao/la:Vec sam pisao i moram ponoviti, selimovic ne zasluzuje sansu ispred bajica i nije mi jasno kako dino to do sad nije uvidio. Valjda je ovo pocetak pa da ga gledamo u prvih 11 do kraja sezone.
- corleone87
- Kontakt:
Baja najbolji zasad.Momak ima potencijal veliki i nikako mi nije jasno sto ga je Dino zapostavljao u prethodinm utakmicama.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
frajer svarno ima strasan sut i centarsut, ja bi ga gurnuo u prvih 11 do kraja sezone, vjerujte mi paklen je ovo igrac samo mu malo iskustva faliBaja_Zvjerka je napisao/la:Evo ga... malo je falilo
habib
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, knoa, Lokomotifa, perodeformero, TefalTava, TheTruth34, VensanKasel i 115 gostiju.