FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
dobra utkamica..vidi se da su dvije najbolje ekipe u ovoj ligi...nema ovdje sta Bratstvo trazit objektivno sto se tice plasmana u PL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Steta nema ovaj kanal na mojoj web tv.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Proslu sezonu, Sloboda je ostavila Jedinstvo u 1.Federalnoj...
A ove sezone, Jedinstvo ce ostaviti Slobodu u 1.Federalnoj...
A ove sezone, Jedinstvo ce ostaviti Slobodu u 1.Federalnoj...
Sala mala. Puno srece komsije, 2-0 je do kraja...
- tyler durden
- Kontakt:
Kako bi bilo dobro da posjete budu uvijek ovakve, proslo kolo u Lukavcu pun stadion, evo sad ovo u Tuzli, cini mi se i u Bihacu da je bilo proslo kolo. 

-
- Kontakt:
franklampard8 je napisao/la:hamzaTM87 je napisao/la:E ne mogu vjerovatifukara87 je napisao/la:Na Tušnju mobilno: Montiraju se stolice i nove reklame, sprema se veličanstvena koreografija!
[
Pripadnici navijačke skupine Fukare Tuzla već treći dan vrijedno rade na veličanstvenoj koreografiji koja se rijetko viđa na stadionima u regionu. Kako smo saznali ovo će da bude najveća navijačka koreografija koja je ikad napravljena na Tušnju.
Ulaznice za utakmicu Sloboda – Jedinstvo prodaju se više nego odlično, a očekuje se da će u subotu na stadionu Tušanj biti prisutno preko 7.000 ljubitelja fudbala. (****)![]()

Ocekujem da ce u dr poluvremenu Stojanov da rijesi sve nedoumice 

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Jedinstvo bolje, sudija dosta sitnih faulova nije svirao Jedinstvu. Sloboda jeste imala više loptu u posjedu ali je Jedinstvo, ruku na srce dosta kvalitetnije. Jedan go će odlučiti utakmicu, ali ipak najrealnije bi bilo kada bi se podjelili bodovi.
Sudija će je odlučit, smijem kladit!!!xxh2o je napisao/la:Ocekujem da ce u dr poluvremenu Stojanov da rijesi sve nedoumice
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
@SaltCityAttack
toliko o tvojoj objektivnosti, o kakvoj ti incijativi pricas i po cemu si zakljucio da ste bolji?

toliko o tvojoj objektivnosti, o kakvoj ti incijativi pricas i po cemu si zakljucio da ste bolji?

eh ko je na utakmicu otiso sa foruma ... mislim nijedan ali nadamo sse iznenadzenju
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Nit su toliko bolji koliko on piše, nit grmi sa tribina koliko on kaže...Toro86 je napisao/la:@SaltCityAttack
ma dobro fino je vidjeti onoliko ljudi na utakmici, kod nas je uvijek par hiljada ljudi, da se igra kod nas bilo bi isto puno, ali o igri nigdje veze...benzz je napisao/la:Nit su toliko bolji koliko on piše, nit grmi sa tribina koliko on kaže...Toro86 je napisao/la:@SaltCityAttack
benzz je napisao/la:Sudija će je odlučit, smijem kladit!!!xxh2o je napisao/la:Ocekujem da ce u dr poluvremenu Stojanov da rijesi sve nedoumice
Ma daj koji vam je racku vise sa sudijama i tim sranjima povraca mi se od te price odem na zvanicnu stranicu Jedinstva odnosno forum i samo o sudijama diskusija pa ohladite malo
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Bgm fino odigraše ovo i na kraju rutinska završnica Krpića.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SaltCityAttack
- Kontakt:
GOOO LUDILO GORII
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Evo i penal napravljen nad Mujkićem i to bi moglo biti to što se ove utakmice tiče.
I crveni za Hodžića...
I crveni za Hodžića...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
xxh2o je napisao/la:benzz je napisao/la:Sudija će je odlučit, smijem kladit!!!xxh2o je napisao/la:Ocekujem da ce u dr poluvremenu Stojanov da rijesi sve nedoumice
Ma daj koji vam je racku vise sa sudijama i tim sranjima povraca mi se od te price odem na zvanicnu stranicu Jedinstva odnosno forum i samo o sudijama diskusija pa ohladite malo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.