FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
napravicu vam ja..samo reci kakobasic94 je napisao/la:Ako neko ima Moja TV preko neta, tj. aktiviranu uslugu da može gledati preko neta, najlakše je napraviti stream.

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SaltCityAttack
- Kontakt:
SJEVER JE ZLOOOOOOOOOO 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Neko je malo prije postavio ovaj link http://www.ustream.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;jasko_juve je napisao/la:napravicu vam ja..samo reci kakobasic94 je napisao/la:Ako neko ima Moja TV preko neta, tj. aktiviranu uslugu da može gledati preko neta, najlakše je napraviti stream.
pa probaj tu...molim te.mozes danas zaraditi dosta sevapa

-
- Kontakt:
Tačno bi sevapa zaradioGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Neko je malo prije postavio ovaj link http://www.ustream.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;jasko_juve je napisao/la:napravicu vam ja..samo reci kakobasic94 je napisao/la:Ako neko ima Moja TV preko neta, tj. aktiviranu uslugu da može gledati preko neta, najlakše je napraviti stream.
pa probaj tu...molim te.mozes danas zaraditi dosta sevapa

I ako vasi navijaci bez ikakve potrebe i povoda psuju Sarajevo, ja vam danaz zelim srecu i da dobijete ovu tekmu. Svaka cast i Jedinstvu, ali mislim da je Sloboda ipak potrebnija ovoj nasoj ligi. Ako uhvatim kakav strim, malo cu vas i pogledati. Lijepi je sto jedna utakmica druge lige moze pobuditi ovakvo intresovanje u cijeloj BiH.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Nema ljudi uopste TK na popisu programa na moja web tv..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja ne podrzavam to svakako..a uglavnom su to mladji nisu ozbiljni naivjaci tako da se mora uzeti u obzir da ne mozes ti pojedince kontrolisati..pogledaj samo masu koja je sad na sjeveru ko zaustaviti ovo je sve pod gaosm cugaju ljudi od sinocpisac je napisao/la:I ako vasi navijaci bez ikakve potrebe i povoda psuju Sarajevo, ja vam danaz zelim srecu i da dobijete ovu tekmu. Svaka cast i Jedinstvu, ali mislim da je Sloboda ipak potrebnija ovoj nasoj ligi. Ako uhvatim kakav strim, malo cu vas i pogledati. Lijepi je sto jedna utakmica druge lige moze pobuditi ovakvo intresovanje u cijeloj BiH.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako nema,mora bitijasko_juve je napisao/la:Nema ljudi uopste TK na popisu programa na moja web tv..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Goalgetter
- Kontakt:
Joj pa nidje streama..

-
- Kontakt:
Nema bgm.. evo gledam,trazim da vam napravim al nema TK u ponudi programa
hoce biti stream za utakmicu
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- moustapha
- Kontakt:
A zasto mora? Jednostavno, nema ga na mojaTV web.Bihac96 je napisao/la:Kako nema,mora bitijasko_juve je napisao/la:Nema ljudi uopste TK na popisu programa na moja web tv..
#divovi
Jesu li dali Sili da uđe ?
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Mjesec dana vec cekam ovu utakmicu i na kraju izpadne da je nemogu gledati :/
Ima li makar tekstualni prijenos ili hoce li biti na radio
?
Ima li makar tekstualni prijenos ili hoce li biti na radio

Nema nikog da uzme i streama tekmu :/
SILA NEBESKA pozdravljena od strane navijaca Slobode

SILA NEBESKA pozdravljena od strane navijaca Slobode

Zadnja izmjena: xinxee, dana/u 29 mar 2014, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
- hule_barca
- Kontakt:
Ćiro otkrio kolika je plata u plata fudbalerima Slobode
Miroslav Ćiro Blažević je na pravom putu da Slobodu vrati u Premijer ligu, odlučujuću utakmicu njegovi izabranici će odigrati danas kada na Tušanj dolazi Jedinstvo.
Trener svih trenera je pripremio poseban režim za svoje igrače pred ovaj susret, a interesantno da je zabranio i premije ukoliko pobijede.
''Svi moraju biti u hotelu i rano na spavanje. Nema kod mene šale. Nema razgovora, samo moj monolog. Kad on hoće nešto reći, ja ne dam: ‘Ne pričaj!’ Ako ga pustiš da priča, onda si izgubio u startu: ‘Majka bolesna, tata u problemima, nije plaća stigla...’, ma ode sve u ku...! Uveo sam im takav režim da drhte. Pomoćnik mi je jučer došao i kaže: ‘Šefe, da niste malo pretjerali? Igrači drhte, u velikom su strahu’. ****, možda sam pretjerao. Malo ću popustiti, ne želim da mi se ukoče na terenu'', kazao je Blažević.
''Ja sam zabranio premije! Nikakav novac ne dolazi u obzir. Nema smisla da dobiju pare. Iz iskustva znam da je to kontraproduktivno'', rekao je Ćiro te otkrio i koliko iznose mjesećna primanja fudbalera Slobode: ''Moj najbolji igrač dobije uvrh glave 500 eura na mjesec''.
sc sport
Miroslav Ćiro Blažević je na pravom putu da Slobodu vrati u Premijer ligu, odlučujuću utakmicu njegovi izabranici će odigrati danas kada na Tušanj dolazi Jedinstvo.
Trener svih trenera je pripremio poseban režim za svoje igrače pred ovaj susret, a interesantno da je zabranio i premije ukoliko pobijede.
''Svi moraju biti u hotelu i rano na spavanje. Nema kod mene šale. Nema razgovora, samo moj monolog. Kad on hoće nešto reći, ja ne dam: ‘Ne pričaj!’ Ako ga pustiš da priča, onda si izgubio u startu: ‘Majka bolesna, tata u problemima, nije plaća stigla...’, ma ode sve u ku...! Uveo sam im takav režim da drhte. Pomoćnik mi je jučer došao i kaže: ‘Šefe, da niste malo pretjerali? Igrači drhte, u velikom su strahu’. ****, možda sam pretjerao. Malo ću popustiti, ne želim da mi se ukoče na terenu'', kazao je Blažević.
''Ja sam zabranio premije! Nikakav novac ne dolazi u obzir. Nema smisla da dobiju pare. Iz iskustva znam da je to kontraproduktivno'', rekao je Ćiro te otkrio i koliko iznose mjesećna primanja fudbalera Slobode: ''Moj najbolji igrač dobije uvrh glave 500 eura na mjesec''.
sc sport
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- legenda reala
- Kontakt:
Bravo
odlična atmosfera na stadionu

odlična atmosfera na stadionu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.