Olimpik Sarajevo

ultrahell24
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 01:21

I nikad iz Sarajeva necete dovesti nekog na koga mi racunamo ozbiljno,samo ove koji dobiju nogu,posto je to vasa politika,a sad Bisera i Nijaze prijatno PS sta bi od evrope :lol:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 mar 2014, 01:25

ultrahell24 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:@ultrahell cuj mi se digli, diglo mi se u tvojoj materi :lol:
Vamo nesta provaljujes suplje a nemas pojma da gubite omladinu nama, pa ti pjevaj borbene i eto vam Dulje pa razjedinite mu karijeru kako god hocete. :mrgreen:

Eto tuguje citav svijet zbog buregdzinice
slika
mi takve omladine imamo na bacanje,vama saljemo otpatke zato nikad nigdje necete otic,ko prica jel Bisera il Nijaz :lol: A ovo za mamu volio bi da mi u oci to kazes,bujrum posalji kontakt na PM voljan sam da te saslusam do kraja,jer kakve veze necija majka ima sa mojim postom?I nemam majku uhljupe
Eh bas neka si rekao, tacno da vide juniori Sarajeva sta pitari misle o svojima :mrgreen:
Prijeti ti koliko hoces, ne mozes mi nista. :wave:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 01:27

niko ti nije prijetio,al ti si mangup kad necije majke spominjes,al mozes preko neta! Sve mlade igrace sto valjaju smo pokupili,pola mlade repke je kod nas,a kod vas saljemo igrace da se kale,i nastavi da vrijedjas necije majke po forumu niko ti nista nemoze

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 mar 2014, 01:31

ultrahell24 je napisao/la:niko ti nije prijetio,al ti si mangup kad necije majke spominjes,al mozes preko neta! Sve mlade igrace sto valjaju smo pokupili,pola mlade repke je kod nas,a kod vas saljemo igrace da se kale,i nastavi da vrijedjas necije majke po forumu niko ti nista nemoze
ultrahell24 je napisao/la:I nikad iz Sarajeva necete dovesti nekog na koga mi racunamo ozbiljno,samo ove koji dobiju nogu,posto je to vasa politika,a sad Bisera i Nijaze prijatno PS sta bi od evrope :lol:
Jesi li nas to vec pozelio pa se vracas odmah? :lol:
A ja k'o bajagi mangup sto spominjem necije majke, ti si svetac sto plujes sviju redom ovdje. Bravo humanitarcu! :clap:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 mar 2014, 01:38

Nikako se riješiti ovih krpelja kao sto je ovaj ultrahel.Jedan prestane dosađivati,drugi nastavi.A ono zna ko ovdje piše.Jad jadni.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 10:53

Mancini je napisao/la:Nikako se riješiti ovih krpelja kao sto je ovaj ultrahel.Jedan prestane dosađivati,drugi nastavi.A ono zna ko ovdje piše.Jad jadni.
nema ko drugi da pise osim Bisere,Nijaza i njihove familije,jer taj klub nema navijaca osim njihove uze familije :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 mar 2014, 12:25

Pa razguli dosadnjakoviću.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 mar 2014, 12:47

ultrahell24 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Nikako se riješiti ovih krpelja kao sto je ovaj ultrahel.Jedan prestane dosađivati,drugi nastavi.A ono zna ko ovdje piše.Jad jadni.
nema ko drugi da pise osim Bisere,Nijaza i njihove familije,jer taj klub nema navijaca osim njihove uze familije :lol:
:mrgreen: Prvi si počeo-Folirate onog tipa iz Malezije ali hajde,kad vas bude provalio bice STRAŠNO.Nikada nijesmo nikog varali I obecavali NEMOGUCE,a vi to stalno činite.Nemoj vise spominjat porodicu I familiju g.NIJAZA GRACIĆA.

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 29 mar 2014, 13:19

Nijezovi, vi meni baš simpatični. Možete dovesti igrača iz FKS al samo iz omladinskog pogona. Nikako iz akademije, jer su u njoj igrači vezani ugovorom. Iz omladinskog pogona je već dosta igrača otišlo kada su vidjeli da ni tu ne mogu igrati više. Vi ih već predstavljate kao dragulje BH fudbala. Duljevica ste prije par mjeseci prodavali za par miliona eura, a sad je propali talenat i igrač koji će propasti kroz par mjeseci.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 mar 2014, 13:39

Vi nama vala niste simpatični.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 14:07

Cuj fanova Olimpica Nijaz i uza familija :lol: Cuj varamo Tana,a pojacanja samo sijevaju,ljubomore na sve strane,neki se hvale juniorima nekakvim koji u akademiji nemaju mjesta,a mi se hvalimo klocevima Duljevicem,Bilbijom,Jajalom,a tek su prevare pocele,kad na ljeto zagrmi :lol: jel se ovi vuckovi jos nadaju evropi :lol:
Bice strasno kad nas Tan provali,jer necemo imat marke duga :lol: dodaj tu armiju navijaca,i dodaj vuckove koji nas ne simpatisu :lol:

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 29 mar 2014, 14:14

Levatu ja ti sinoc napisao a vi malog danas protiv Celika ni na klupu ne staviste.Zato razguli i tamo se samozadovoljavajte na svojoj temi.Ja ti slagao nisam a vi jadno dijete od 17 godina drilate.E jadu...

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 14:17

lupus je napisao/la:Levatu ja ti sinoc napisao a vi malog danas protiv Celika ni na klupu ne staviste.Zato razguli i tamo se samozadovoljavajte na svojoj temi.Ja ti slagao nisam a vi jadno dijete od 17 godina drilate.E jadu...
i znaci nekakvog juniora ste nam oteli :lol: cujem pola akademije u olimpicic ide :lol: ako nam se jos neko bude svidio iz vaseg tima uzecemo ga,nego nema nekog kvaliteta tu osim Dulje sve polovnjaci

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 29 mar 2014, 14:19

lupus je napisao/la:Levatu ja ti sinoc napisao a vi malog danas protiv Celika ni na klupu ne staviste.Zato razguli i tamo se samozadovoljavajte na svojoj temi.Ja ti slagao nisam a vi jadno dijete od 17 godina drilate.E jadu...
Levatu mi imamo dva Tana(Gracic ulozio do sada vise) a drugi nam je Gojak(ocekujemo milionce,da nam se nadje :D )

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 14:21

svejedno je napisao/la:
Levatu mi imamo dva Tana(Gracic ulozio do sada vise) a drugi nam je Gojak(ocekujemo milionce,da nam se nadje :D )
:lol: :lol: cuj kako mu odgovori hahaha Gracic ulaze i ima rezultate svaka mu cast,nikad nista nije napravio,gledajte nas i dalje na tv-u nizerazredni klube,tjesi Gracic ljude za 10 mil da ode Gojak,da utjesi ljude tj taj mali broj navijaca tj uze familije nakon odlaska ikone kluba Duljevica,za kojeg su isto pricali da ode za milione

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 29 mar 2014, 14:52

Nijaz je dao puno, nemojte tako. Za te pare ima velike uspjehe. Vidi se koliko poznaje fudbal. Ima isto trofeja kao Travnik i nastupa u Evropi kao Mladost VO. Ma puno toga ima za te pare. Malo mi smijeh navire. Ono se poredi sa nama.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 mar 2014, 15:27

Razguli jadniče.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 29 mar 2014, 15:33

Mancini je napisao/la:Razguli jadniče.

Sretno protiv Travnika. Duel dva kluba sa istim brojem trofeja :lol: Ljudi uložili 100 KM, imaju isto uspjeha kao i vi. Jedino oni nemaju klub u skladištu. Nadam se da vam neko iz kluba neće ugaziti u tutkalo :thumbup:

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 29 mar 2014, 16:04

Ajde bolan ne zajebavajte se majku vam :twisted: :twisted:

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 29 mar 2014, 16:09

Kakva jadna ekipa, tovari Gracic da moze bar neke pare izvuci, i vi hocete u evropu sa placenicima Zebom i kompanijom
M.Delac 2

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.