Trazila Sloboda 25 hiljada za prenos i Face odustaoManuel je napisao/la:Evo sad gledam program Face Tv i nigdje prenosa.E jes onaj Marjan budala sviju mi.Najavi tekmu a nje nigdje.Valjda ce neko postaviti strim,bas mi se gleda tekma.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Trazila Sloboda 25 hiljada za prenos i Face odustaoManuel je napisao/la:Evo sad gledam program Face Tv i nigdje prenosa.E jes onaj Marjan budala sviju mi.Najavi tekmu a nje nigdje.Valjda ce neko postaviti strim,bas mi se gleda tekma.
Koliko pratim ovu temu, danima se piše da neće biti prijenosa na FACE-u...Manuel je napisao/la:Evo sad gledam program Face Tv i nigdje prenosa.E jes onaj Marjan budala sviju mi.Najavi tekmu a nje nigdje.Valjda ce neko postaviti strim,bas mi se gleda tekma.
Ahahaha e jbgsemirmrva je napisao/la:Trazila Sloboda 25 hiljada za prenos i Face odustaoManuel je napisao/la:Evo sad gledam program Face Tv i nigdje prenosa.E jes onaj Marjan budala sviju mi.Najavi tekmu a nje nigdje.Valjda ce neko postaviti strim,bas mi se gleda tekma.
Kompleksjasko_juve je napisao/la:gledam ovaj video na ss.ba i fukare lagano počeše opet sa "yebem te Saraj'vooo".. Da igraju makar s ekipom blizu Sarajeva pa hajdtacno nigdje veze.. Ocekujem pobjedu Slobode 1-0. Sretno