Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Još jednom 

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Drogba bi dobrodosao ako ce bit free transfer, da ga se koristi kao 3 napadaca protiv manjih ekipa tipa kad igras protiv Genove ili Livorna a za jace utakmice.... on je svoje dao, al vidjecemo ako dodje.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- L'Avvocato
- Kontakt:
To su pisali ovi sa fb stranice Serija A Balkan.Birindelli je napisao/la:Pozz pratim odavno ovaj forum tacnije ovu temu pa sam odlucio da se i registrujem.
Nesto gledam ove novosti za Juventus i naletih na ovo: Gabriel Paletta iz Parme će preći u Juventus, dok u suprotnom pravcu odlazi Sebastian Giovinco.
Alessio Cerci dolazi u Juventus na izričit zahtev Contea, a Ciro Immobile, koji je bio u vlasništvu oba kluba, postaje 100 odsto igrač Torina.
Kako da prodamo Imobillea kad je 2. strijelac lige
Imaju oni tih bisera svake sedmice.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nije Pirlo bezveze Chuck Noris za fudbalakisarajevo92 je napisao/la:
Andrea Pirlo je u posljednje dvije godine postigao najviše golova iz slobodnjaka (9) u ligama 'petice'.
I Arturo iz vremena dok je igrao u Colo Colo![]()

Ako Pjanic ostanee u Romi, Pirlo ima dobrog konkurenta.
"It's not about money... it’s about sending a message. Everything burns!"
"I believe, whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger"
"I believe, whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger"
- Birindelli
- Kontakt:
Eee bravo
ma glupost je to cista po mom misljenju al me iznerviralo sto je Admin te stranice tako siguran u to pa sam napisao ovo cisto da neko demantuje to.
Sent from my LG-E900 using Tapatalk

Sent from my LG-E900 using Tapatalk
- IlCapitano
- Kontakt:
ScuFFet."San mi je slijediti Buffonove stope. Kako bi bilo divno osvojiti sve što je on osvojio sa Juventusom i Italijom."

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
scUFFet ce otici negdje dok se bUFFon oprosti jedino ga sad uzeti u suvlasnistvo al' mislim da je golman zadnje sto je u mislima ljudi u upravi.IlCapitano je napisao/la:ScuFFet."San mi je slijediti Buffonove stope. Kako bi bilo divno osvojiti sve što je on osvojio sa Juventusom i Italijom."
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma ima momak tek 17 godina, ima vremena.
Iako je meni Leali veoma drag i volio bih da on bude taj nasljednik, mislim da se velika greška napravila što nije ostavljen u Serie A ili bar da su ga poslali u neku drugu ligu najvišeg ranga da brani. Ovako, bojim se da će stagnirati, a Buffon ima još najmanje dvije godine na vrhunskom nivou kad će njemu biti već 23-24...
Iako je meni Leali veoma drag i volio bih da on bude taj nasljednik, mislim da se velika greška napravila što nije ostavljen u Serie A ili bar da su ga poslali u neku drugu ligu najvišeg ranga da brani. Ovako, bojim se da će stagnirati, a Buffon ima još najmanje dvije godine na vrhunskom nivou kad će njemu biti već 23-24...

Jedina smo ekipa u ligama petica koja ima sve pobjede kod kuce sad-zasad.... To je bio jos i Bayern al' danas oni kiksase.... A bas me zanima i mimo Liga petica da l' postoji jos neka ekipa koja je isto ovo ucinila....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- korisnikforuma
- Kontakt:
Jest užitak gledat Juve doma, em imamo sve pobjede, em imamo najljepši stadion
A što se tiče golmana, ne treba žurit s tim Škaffetom, sigurno je da će postat odličan golman, ali sjetimo se milijun sličnih primjera u kojima su mladi golmani odlično branili u slabijim klubovima a onda pukli pod pritiskom nakon transfera u veći klub. U ovom sustavu igre nama je skoro bitnije kako golman igra nogom nego koliko nemogućih obrana napravi, i puno je bitnije da je siguran kod jednostavnih stvari, što se ne može procjenit nakon 9 utakmica u karijeri...

A što se tiče golmana, ne treba žurit s tim Škaffetom, sigurno je da će postat odličan golman, ali sjetimo se milijun sličnih primjera u kojima su mladi golmani odlično branili u slabijim klubovima a onda pukli pod pritiskom nakon transfera u veći klub. U ovom sustavu igre nama je skoro bitnije kako golman igra nogom nego koliko nemogućih obrana napravi, i puno je bitnije da je siguran kod jednostavnih stvari, što se ne može procjenit nakon 9 utakmica u karijeri...
- IlCapitano
- Kontakt:
Buffon Storari Rubinho
Chiellini Caceres Bonucci Lichtsteiner Penna Mattiello
Pogba Marchisio Padoin Pirlo Asamoah Vidal Isla
Vucinic Giovinco Llorente Osvaldo
Chiellini Caceres Bonucci Lichtsteiner Penna Mattiello
Pogba Marchisio Padoin Pirlo Asamoah Vidal Isla
Vucinic Giovinco Llorente Osvaldo
Sta je sa Barzalijem,kada se on vraca na teren?
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- AvantiSignora
- Kontakt:
i ako smo osljabljeni ocekujem dobar rezultat veceras.. mislim da dobivamo ovo ..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Burberry46
- Kontakt:
Hajmo Juve do pobjede iako bez Teveza!
Forza Juventus

Forza Juventus

1946
Da se tuspasim, nisam odavno. Poz svima.
Skeptičan sam povodom dobrog rezultata večeras. Očekujem da nas izdominiraju sredinom s obzirom da se Pirlo odavno trebao početi privikavati na početak sa klupe, lošija forma veznog reda, iznostanak Teveza, trebaće nam dosta sreće..

Skeptičan sam povodom dobrog rezultata večeras. Očekujem da nas izdominiraju sredinom s obzirom da se Pirlo odavno trebao početi privikavati na početak sa klupe, lošija forma veznog reda, iznostanak Teveza, trebaće nam dosta sreće..
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- Contentissimo
- Kontakt:
ocekujem pobjedu kao i svakog vikenda, malo nas je Juve razmazio, malo vise ustvari
...Forza Juve

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne možeš večeras igrati sa dva slična napadača, prve špice, napadača koji ne mogu kontinuirano držati loptu bez da je izgube.
Nemamo bekove da bi Nando i Osvaldo profitirali iz toga. Treba ovdje Giovinco čim prije na lijevo kako bi raširili igru jer je pitanje minute kada primamo gol, ništa nismo odigrali.
Ako ne misli Gia ubacivati onda je bolje odmah da pojača Marchisiom vezu izbacivanjem napadača.
Conte postavio defanzivno ekipu, ne sviđa mi se taj stil, ali eto. Pored toga što smo van forme - očajno trčimo i večeras.
Nemamo bekove da bi Nando i Osvaldo profitirali iz toga. Treba ovdje Giovinco čim prije na lijevo kako bi raširili igru jer je pitanje minute kada primamo gol, ništa nismo odigrali.
Ako ne misli Gia ubacivati onda je bolje odmah da pojača Marchisiom vezu izbacivanjem napadača.
Conte postavio defanzivno ekipu, ne sviđa mi se taj stil, ali eto. Pored toga što smo van forme - očajno trčimo i večeras.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.