Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma shvatam ja tebe. Vi ste navikli na nularicu, 0% alkohola.Sarajlijc@ je napisao/la:Ne zna se koja je gora![]()
Bravo, pogotovu za zadnju rečenicu.Claus je napisao/la:Danas obavezno ispoštovati Azmira Husića!
Da nije bilo njega (i svih nas koji smo ga podržali), danas vjerovatno ne bi bilo ni Slobode. Klub bi se ugasio, a mi vjerovatno nikad ne bismo bili u prilici da obaramo rekord stadiona i borimo se za PL. Kamoli da dovedemo jednog Ćiru, koji je bio 3. na svijetu, i sve ove igrače, koji kotiraju kao jedni od boljih u BiH. Pa animirali smo čitav TK i svi se počinju vraćati na Tušanj. Svaka čast svima, ali sve na stranu kada govorimo o Gigantu. Zato danas i sjever i zapad trebaju pozdraviti PREDSJEDNIKA najbolje što znaju i zahvaliti mu na svemu. Sramota bi bilo da se to ne uradi.
Također apelujem na Fukare da ne skandiraju nešto što će uvrijediti ljude koji su došli mimo Tuzle da podrže svoju Slobodu. Ove subote svi moramo biti k'o jedan i zajedno proslaviti pobjedu našeg kluba.
bravo claus za ovo i kao sto benjo rece pogotovo za ovo zadnje... Evo ja smijem garantovati danas iz zivinica ce minimum 100 ljudi da gleda utakmicu, ovo nam je svima prilika da predstavimo i Slobodu i Fukare u nekom novom svjetlu, da ljudima vratimo nadu da trebaju voljeti i navijati za SloboduClaus je napisao/la:Danas obavezno ispoštovati Azmira Husića!
Da nije bilo njega (i svih nas koji smo ga podržali), danas vjerovatno ne bi bilo ni Slobode. Klub bi se ugasio, a mi vjerovatno nikad ne bismo bili u prilici da obaramo rekord stadiona i borimo se za PL. Kamoli da dovedemo jednog Ćiru, koji je bio 3. na svijetu, i sve ove igrače, koji kotiraju kao jedni od boljih u BiH. Pa animirali smo čitav TK i svi se počinju vraćati na Tušanj. Svaka čast svima, ali sve na stranu kada govorimo o Gigantu. Zato danas i sjever i zapad trebaju pozdraviti PREDSJEDNIKA najbolje što znaju i zahvaliti mu na svemu. Sramota bi bilo da se to ne uradi.
Također apelujem na Fukare da ne skandiraju nešto što će uvrijediti ljude koji su došli mimo Tuzle da podrže svoju Slobodu. Ove subote svi moramo biti k'o jedan i zajedno proslaviti pobjedu našeg kluba.
dobro je ba...sta je problemterabajt je napisao/la:Jesi se ti ufatio zivinica hehe. Pa sama tuzla ima dovoljno naroda da napuni 3 tusnja ba. Prvo svoje dole animirajte a ovi sa strane ako dodju dodju.
Ne seri ko' grlica!terabajt je napisao/la:Jesi se ti ufatio zivinica hehe. Pa sama tuzla ima dovoljno naroda da napuni 3 tusnja ba. Prvo svoje dole animirajte a ovi sa strane ako dodju dodju.
Probisvjet je napisao/la:AZMIR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HUSIC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AZMIR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HUSIC.....
Azmir Azmirfukara87 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:AZMIR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HUSIC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AZMIR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HUSIC.....
![]()
![]()
oooooooo
![]()
![]()
Azmiiiiiiiir Husic
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.