Njihov trener - njihova stvar.Jarni jeste bio igračina ali malo ih je koji su bili i veliki igrači i veliki treneri.Lani smo ih izbacili a možemo li ove godine vidjet ćemo.Sad mi je drago da smo izgubili u onoj pripremnoj tekmi protiv pitara,oni su favoritirexxona je napisao/la:Ja sam zadovoljan ždrijebom, Sarajevo je u relativnom padu + Jarni je bogalj sam od sebe. Tako da sve u svemu vjerujem da možemo ovo proći, ako igra bude na razini posljednjih utakmica.
P.S. Lillard odličan ti avatar, samo šteta što ga neće biti u idućoj sezoni, ali i Brad je Bog trebala bi i iduća sezona dobra biti.

A sad ozbiljno.Ja sam ubjeđen , ako pitari nešto ozbiljnije ne promjene u svojoj igri i pristupu,mi prolazilo dalje.Ja sam uvijek oprezan i pokušavam koliko mogu biti realan ali jednostavno gledajući igre Sarajeva od početka ovog djela prvenstva ne mogu se oteti utisku da još nisu odigrali dobru utakmicu a nadam se da i neće uskoro.Možda sam ja subjektivan kao navijač Zrinje ali u dvije tekme mi idemo dalje ako se nešto žestoko ne promjeni.