HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 27 mar 2014, 21:32

rexxona je napisao/la:Ja sam zadovoljan ždrijebom, Sarajevo je u relativnom padu + Jarni je bogalj sam od sebe. Tako da sve u svemu vjerujem da možemo ovo proći, ako igra bude na razini posljednjih utakmica.

P.S. Lillard odličan ti avatar, samo šteta što ga neće biti u idućoj sezoni, ali i Brad je Bog trebala bi i iduća sezona dobra biti. :D
Njihov trener - njihova stvar.Jarni jeste bio igračina ali malo ih je koji su bili i veliki igrači i veliki treneri.Lani smo ih izbacili a možemo li ove godine vidjet ćemo.Sad mi je drago da smo izgubili u onoj pripremnoj tekmi protiv pitara,oni su favoriti ;) i tako se trebamo postaviti prema njima,a ostalo ćemo reći na terenu.
A sad ozbiljno.Ja sam ubjeđen , ako pitari nešto ozbiljnije ne promjene u svojoj igri i pristupu,mi prolazilo dalje.Ja sam uvijek oprezan i pokušavam koliko mogu biti realan ali jednostavno gledajući igre Sarajeva od početka ovog djela prvenstva ne mogu se oteti utisku da još nisu odigrali dobru utakmicu a nadam se da i neće uskoro.Možda sam ja subjektivan kao navijač Zrinje ali u dvije tekme mi idemo dalje ako se nešto žestoko ne promjeni.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 mar 2014, 21:34

Android je napisao/la:Jarni je najprije bio trener Hajduka-otjeran,zatim Istre-opet otjeran,onda je opet bio trener Hajduka,ali ne prvog sastava nego juniora-zamisli,opet otjeran

Sarajevo s obzirom koliko love ima mora naci boljeg trenera
Svjesni smo mi toga, ali ne moze se nista preko noci. Treba covjeka pustiti da radi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 27 mar 2014, 21:35

Sanse su vam 40-60 !
Kad je i gdje prva utakmica?! :?
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 27 mar 2014, 21:42

zivinaajkula je napisao/la:Sanse su vam 40-60 !
Kad je i gdje prva utakmica?! :?
Prva je na Koševu 02.04. a što se mene tiče možeš pisati i da imamo 10 % šansi ali upamti da mi prolazimo pitare.Možeš me citirati 16.04 u ova doba akobogda.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 mar 2014, 21:49

Po meni ste vi favoriti.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 27 mar 2014, 21:51

zivinaajkula je napisao/la:
rexxona je napisao/la:Da valja ne bi bio gdje je, bez uvrijede. Vidjet ces o cemu ti pricam ubrzo, vjeruj mi.

Pa dobro ,ako se vodis tom logikom onda ni vas trener ne valja jer je tu gdje je,u Zrinjskom,onda ne valja ni onaj Mise sto je trenirao Hajduk a sad Vitez?!
Vodeci se tom logikom jedino Amar je valjao !
Sta je s glavom druze?

Ides usporedjivati trenera koji nije nigdje napravio rezultata, svugdje je otjeran.
S trenerom koji u svakom klubu di je bio, osim u Osijeku, je napravio rezultat iznad ocekivanja.
Zagreb, Belupo, Cibalia, Sibenik , Siroki.
Sa svakim je europu izborio osim sa cibalijom.
I doveden je kod nas da nas vrati gdje nam je mjesto-u vrhu!

Ja imam jako visoko misljenje o Jarniju kao igracu, ali mislim da nije materijal za trenera.
Iako,vrijeme ce pokazati.

Po meni su sanse 50-50.
Mi imamo bolju igru, ali oni imaju .....

Vidjeti cemo, biti ce jako zanimljivo.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 27 mar 2014, 21:57

HercUSrcu je napisao/la:
rexxona je napisao/la:Da valja ne bi bio gdje je, bez uvrijede. Vidjet ces o cemu ti pricam ubrzo, vjeruj mi.

Pa dobro ,ako se vodis tom logikom onda ni vas trener ne valja jer je tu gdje je,u Zrinjskom,onda ne valja ni onaj Mise sto je trenirao Hajduk a sad Vitez?!
Vodeci se tom logikom jedino Amar je valjao !
Sta je s glavom druze?

Ides usporedjivati trenera koji nije nigdje napravio rezultata, svugdje je otjeran.
S trenerom koji u svakom klubu di je bio, osim u Osijeku, je napravio rezultat iznad ocekivanja.
Zagreb, Belupo, Cibalia, Sibenik , Siroki.
Sa svakim je europu izborio osim sa cibalijom.
I doveden je kod nas da nas vrati gdje nam je mjesto-u vrhu!

Ja imam jako visoko misljenje o Jarniju kao igracu, ali mislim da nije materijal za trenera.
Iako,vrijeme ce pokazati.

Po meni su sanse 50-50.
Mi imamo bolju igru, ali oni imaju .....

Vidjeti cemo, biti ce jako zanimljivo.
Samo smo trebali Igora Aničića zadržati do kraja sezone :lol: :lol: :lol: ako shvatate na šta mislim :D :D :D

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 27 mar 2014, 22:05

Dobra dobra :lol:

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 27 mar 2014, 23:07

gledao sam jucer sarajevo i negativno su me iznenadili,ali dobro ipak je derbi vjerovatno su zbog pritiska slabije igrali,kao i mi protiv borca zadnje kolo.jako jako dobra stvar je sto uzvrat igramo u mostaru gdje ovog proljeca lomimo samo tako.mladost i radnik nisu jaki kao sarajevo ali ipak mi mladost razvalimo bez problema a sarajevo odigra sa njima u prvom dijelu sezone nerijeseno kuci,a u gostima dobiju iako realno obarska je na tom susretu zasluzila barem bod.po meni mi bolje igramo,iako su u generalnoj probi oni pokazali puno puno bolju igru.samo neka sudjenje bude posteno,ja sam uvjeren u dobar nogome i naravno prolazak zrinjskog iako ce biti jako gusto,mozda i gol u gostima odluci...

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 28 mar 2014, 00:06

Zadovoljan žrijebom,ionako mi je bilo svejedno koga ćemo izvući jer bi sve bilo tu negdje,moramo gledati samo sebe i svoju igru jer sa ovakvim zalaganjem i ovom formom možemo proći apsolutno svakoga,šanse su definitivno 50-50 i odlučivat će sitnice,ali prvo se okrenut Slaviji pa tek onda pitarima.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 28 mar 2014, 00:20

marioo8888 je napisao/la:Zadovoljan žrijebom,ionako mi je bilo svejedno koga ćemo izvući jer bi sve bilo tu negdje,moramo gledati samo sebe i svoju igru jer sa ovakvim zalaganjem i ovom formom možemo proći apsolutno svakoga,šanse su definitivno 50-50 i odlučivat će sitnice,ali prvo se okrenut Slaviji pa tek onda pitarima.
ma naravno u polufinalu nema laganih protivnika,sada nas cekaju odlucuje utakmice na oba fronta.slavija u nedjelju,sarajevo na kosevu u srijedu i onda veliki derbi sa sirokim.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 28 mar 2014, 14:06

werly je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:Zadovoljan žrijebom,ionako mi je bilo svejedno koga ćemo izvući jer bi sve bilo tu negdje,moramo gledati samo sebe i svoju igru jer sa ovakvim zalaganjem i ovom formom možemo proći apsolutno svakoga,šanse su definitivno 50-50 i odlučivat će sitnice,ali prvo se okrenut Slaviji pa tek onda pitarima.
ma naravno u polufinalu nema laganih protivnika,sada nas cekaju odlucuje utakmice na oba fronta.slavija u nedjelju,sarajevo na kosevu u srijedu i onda veliki derbi sa sirokim.
Prvo Slavija.Nema Vučine a Đuka nije spreman ,tj vuče povredu već duže vremena.Đuka nam treba ali kad je potpuno spreman.Na znam kakve je prirode povreda ali Đuka malo igra ,pa izađe , pa onda opet isto.Možda bi bolje bilo poštediti ga skroz nekoliko utakmica pa da ga imamo spremnog za par zadnjih utakmica.
Slaviji gori pod nogama , mada ja mislim da će ispati Rudar koji ima možda i teži raspored od Slavije.Nije nevažno da Slavija nakon nas ponovno igra kući sa Borcem što znači da će biti jako bitno kako će u subotu završiti utakmica u Banja luci.Ja priželjkujem X jer bi to značilo da Borac definitivno ispada iz borbe za europu (olakšava posao Slaviji u kolu poslije nas) a i Sarajevo ne bi uzelo tricu.
Ali sve su to kalkulacije a bitna je samo pobjeda u ist. Sarajevu u nedjelju i ja sam uvjeren da ćemo dobiti ovu utakmicu.Zabit ćemo gol-dva sigurno ali je važno da obrana odradi svoj posao kako treba i neće biti problema.

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 28 mar 2014, 22:22

Evo petarde protiv Mladosti...Mostar u srcu,Zrinjski do neba;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Doktor baluna...

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 28 mar 2014, 23:31

CroUltras je napisao/la:Evo petarde protiv Mladosti...Mostar u srcu,Zrinjski do neba;)
Jel ovaj Crnov vas igrac iz juniora ili je dosao od nekuda?
Vidim vecinu utakmica se spominje ili kao asistent ili strijelac!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 mar 2014, 23:42

CroUltras je napisao/la:Evo petarde protiv Mladosti...Mostar u srcu,Zrinjski do neba;)
Jel ovaj Crnov vas igrac iz juniora ili je dosao od nekuda?
Vidim vecinu utakmica se spominje ili kao asistent ili strijelac!
Dosao iz 2 HNL-a u Zrinjski. Dobar igrac, bar po onome sto sam ja vidio.

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 29 mar 2014, 05:13

Jeste,Crnov je došao iz druge lige,igrao u Gorici kod Zagreba,inače je rodom iz Bosne.
Doktor baluna...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 29 mar 2014, 13:45

Ajmo sutra "samo oštro i na prvu" , moramo to dobiti iako neće biti lako.
Gledao sam malo rezultate i koliko sam mogao primjetiti Slaviju na njihovom terenu nisu dobili ni Željo,Široki a niti Sarajevo.Još jedan razlog da budemo oprezni ali i odlučni da se uzmu tri boda,jedan ne bi bio loš ali ako se razmišlja o tituli tri boda su imperativ naročito zbog derbija slijedeće kolo sa Širokim.Tri boda iz Istočnog Sarajeva bi značila desetak tisuća slijedeće nedjelje pod BB :thumbup:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 mar 2014, 14:16

Ne bi 10 vjerovatno, ali vise od 5 tisuca zasigurno. Sutra samo jako 8-) .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 29 mar 2014, 14:55

zrinja05 je napisao/la:Ajmo sutra "samo oštro i na prvu" , moramo to dobiti iako neće biti lako.
Gledao sam malo rezultate i koliko sam mogao primjetiti Slaviju na njihovom terenu nisu dobili ni Željo,Široki a niti Sarajevo.Još jedan razlog da budemo oprezni ali i odlučni da se uzmu tri boda,jedan ne bi bio loš ali ako se razmišlja o tituli tri boda su imperativ naročito zbog derbija slijedeće kolo sa Širokim.Tri boda iz Istočnog Sarajeva bi značila desetak tisuća slijedeće nedjelje pod BB :thumbup:
Kralju ovde kod nas je uvjek zayebano gostovanje za sve ekipe a pogotovu sad kad smo u losoj situaciji mada smo se sami doveli u ovu situaciju sa ovim oduzimanjem tri boda radi naseg zajednickog igraca Kutalije.Sa ta tri boda ekipa bi bila na 10 mjestu i laganu situaciju do kraja prvenstva ali sta je tu je......Sutra ce sigurno biti ostro i na prvu u tu budite sigurni milion posto samo nek se niko ne povrijedi jer ima jos kola do kraja a vi jos imate kup pa cemo vidijeti ko ce vise biti oprezniji....Osim veceg broja kvalitetnih igraca Zrinjskog mene licno vise brine sto je sudija iz Travnika ali nek sutra dobije onaj kome vise treba i koji klub vise bude zelio pobjedu a o kvalitetu se netreba diskutovati zna se da je na vasoj strani.Mene licno interesuje ko ce sve od Sokolova istrcati u vasem dresu jer nas ima bas dosta u vasem klubu....

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 29 mar 2014, 23:21

lovcen16 je napisao/la:Mene licno interesuje ko ce sve od Sokolova istrcati u vasem dresu jer nas ima bas dosta u vasem klubu....
vjerovatno u prvih 11 Dujković, Aleksić, Muminović i možda Vučina (jer mislim da Đurić nije 100% spreman)..
još na klupi Belošević... ima iihh :D još neznam šta je sa malim Mamićem.. nisam upratio gdje je nestao...
#SuningOUT

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.