Olimpik Sarajevo
-
ultrahell24
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
I nikad iz Sarajeva necete dovesti nekog na koga mi racunamo ozbiljno,samo ove koji dobiju nogu,posto je to vasa politika,a sad Bisera i Nijaze prijatno PS sta bi od evrope 
Eh bas neka si rekao, tacno da vide juniori Sarajeva sta pitari misle o svojimaultrahell24 je napisao/la:mi takve omladine imamo na bacanje,vama saljemo otpatke zato nikad nigdje necete otic,ko prica jel Bisera il NijazMokroguz je napisao/la:@ultrahell cuj mi se digli, diglo mi se u tvojoj materi![]()
Vamo nesta provaljujes suplje a nemas pojma da gubite omladinu nama, pa ti pjevaj borbene i eto vam Dulje pa razjedinite mu karijeru kako god hocete.
Eto tuguje citav svijet zbog buregdzinice
A ovo za mamu volio bi da mi u oci to kazes,bujrum posalji kontakt na PM voljan sam da te saslusam do kraja,jer kakve veze necija majka ima sa mojim postom?I nemam majku uhljupe
Prijeti ti koliko hoces, ne mozes mi nista.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
ultrahell24
- Kontakt:
niko ti nije prijetio,al ti si mangup kad necije majke spominjes,al mozes preko neta! Sve mlade igrace sto valjaju smo pokupili,pola mlade repke je kod nas,a kod vas saljemo igrace da se kale,i nastavi da vrijedjas necije majke po forumu niko ti nista nemoze
ultrahell24 je napisao/la:niko ti nije prijetio,al ti si mangup kad necije majke spominjes,al mozes preko neta! Sve mlade igrace sto valjaju smo pokupili,pola mlade repke je kod nas,a kod vas saljemo igrace da se kale,i nastavi da vrijedjas necije majke po forumu niko ti nista nemoze
Jesi li nas to vec pozelio pa se vracas odmah?ultrahell24 je napisao/la:I nikad iz Sarajeva necete dovesti nekog na koga mi racunamo ozbiljno,samo ove koji dobiju nogu,posto je to vasa politika,a sad Bisera i Nijaze prijatno PS sta bi od evrope
A ja k'o bajagi mangup sto spominjem necije majke, ti si svetac sto plujes sviju redom ovdje. Bravo humanitarcu!
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nikako se riješiti ovih krpelja kao sto je ovaj ultrahel.Jedan prestane dosađivati,drugi nastavi.A ono zna ko ovdje piše.Jad jadni.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
ultrahell24
- Kontakt:
nema ko drugi da pise osim Bisere,Nijaza i njihove familije,jer taj klub nema navijaca osim njihove uze familijeMancini je napisao/la:Nikako se riješiti ovih krpelja kao sto je ovaj ultrahel.Jedan prestane dosađivati,drugi nastavi.A ono zna ko ovdje piše.Jad jadni.
Pa razguli dosadnjakoviću.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ultrahell24 je napisao/la:nema ko drugi da pise osim Bisere,Nijaza i njihove familije,jer taj klub nema navijaca osim njihove uze familijeMancini je napisao/la:Nikako se riješiti ovih krpelja kao sto je ovaj ultrahel.Jedan prestane dosađivati,drugi nastavi.A ono zna ko ovdje piše.Jad jadni.
Nijezovi, vi meni baš simpatični. Možete dovesti igrača iz FKS al samo iz omladinskog pogona. Nikako iz akademije, jer su u njoj igrači vezani ugovorom. Iz omladinskog pogona je već dosta igrača otišlo kada su vidjeli da ni tu ne mogu igrati više. Vi ih već predstavljate kao dragulje BH fudbala. Duljevica ste prije par mjeseci prodavali za par miliona eura, a sad je propali talenat i igrač koji će propasti kroz par mjeseci.
Vi nama vala niste simpatični.
-
ultrahell24
- Kontakt:
Cuj fanova Olimpica Nijaz i uza familija
Cuj varamo Tana,a pojacanja samo sijevaju,ljubomore na sve strane,neki se hvale juniorima nekakvim koji u akademiji nemaju mjesta,a mi se hvalimo klocevima Duljevicem,Bilbijom,Jajalom,a tek su prevare pocele,kad na ljeto zagrmi
jel se ovi vuckovi jos nadaju evropi 
Bice strasno kad nas Tan provali,jer necemo imat marke duga
dodaj tu armiju navijaca,i dodaj vuckove koji nas ne simpatisu 
Bice strasno kad nas Tan provali,jer necemo imat marke duga
Levatu ja ti sinoc napisao a vi malog danas protiv Celika ni na klupu ne staviste.Zato razguli i tamo se samozadovoljavajte na svojoj temi.Ja ti slagao nisam a vi jadno dijete od 17 godina drilate.E jadu...
-
ultrahell24
- Kontakt:
i znaci nekakvog juniora ste nam otelilupus je napisao/la:Levatu ja ti sinoc napisao a vi malog danas protiv Celika ni na klupu ne staviste.Zato razguli i tamo se samozadovoljavajte na svojoj temi.Ja ti slagao nisam a vi jadno dijete od 17 godina drilate.E jadu...
Levatu mi imamo dva Tana(Gracic ulozio do sada vise) a drugi nam je Gojak(ocekujemo milionce,da nam se nadjelupus je napisao/la:Levatu ja ti sinoc napisao a vi malog danas protiv Celika ni na klupu ne staviste.Zato razguli i tamo se samozadovoljavajte na svojoj temi.Ja ti slagao nisam a vi jadno dijete od 17 godina drilate.E jadu...
-
ultrahell24
- Kontakt:
svejedno je napisao/la:Levatu mi imamo dva Tana(Gracic ulozio do sada vise) a drugi nam je Gojak(ocekujemo milionce,da nam se nadjelupus je napisao/la:Levatu ja ti sinoc napisao a vi malog danas protiv Celika ni na klupu ne staviste.Zato razguli i tamo se samozadovoljavajte na svojoj temi.Ja ti slagao nisam a vi jadno dijete od 17 godina drilate.E jadu...)
Nijaz je dao puno, nemojte tako. Za te pare ima velike uspjehe. Vidi se koliko poznaje fudbal. Ima isto trofeja kao Travnik i nastupa u Evropi kao Mladost VO. Ma puno toga ima za te pare. Malo mi smijeh navire. Ono se poredi sa nama.
Razguli jadniče.
Mancini je napisao/la:Razguli jadniče.
Sretno protiv Travnika. Duel dva kluba sa istim brojem trofeja
Ajde bolan ne zajebavajte se majku vam

Kakva jadna ekipa, tovari Gracic da moze bar neke pare izvuci, i vi hocete u evropu sa placenicima Zebom i kompanijom
M.Delac 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.