Olimpik Sarajevo

mukitmovac
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la mukitmovac » 28 mar 2014, 21:43

Gledao sam vase omladince protiv leotara prvo poluvrijeme 2- 0 za vas, imate jako dobre djece, mali sto igra stopera, mrsav plav extra igrac, 24 u napadu dao gol , drugi namjesti petom, extra, isto 15 fino igra.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

halconi
Kontakt:

Post Postao/la halconi » 28 mar 2014, 21:52

Ašikovanje gazdarice na engleskom s padeži. Mmmmmmmmmm :thumbup: Vrijedno i bana :wave:

slika

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 28 mar 2014, 21:54

Danas sam dobio info da je Olimpic dobio ponudu za Gojaka 750.000 eurica.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 mar 2014, 22:25

Gdje je ono Duljevic bio na probi preko zime,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
1946

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 mar 2014, 22:28

Head je napisao/la:Gdje je ono Duljevic bio na probi preko zime,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kaiserslautern
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 mar 2014, 00:13

lupus je napisao/la:Danas sam dobio info da je Olimpic dobio ponudu za Gojaka 750.000 eurica.
Bilo je jos ponuda, ceka se do subote. :mrgreen:
Ima jos nekoliko igraca za kojima su drugi klubovi zainteresovani.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 00:16

pabizo je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Znaci FKS uskoro dovodi i tog Hadzikadunica,
Da,ALI U NEKOM DRUGOM ŽIVOTU,mada sumnjam I tada I ne zaboravi da KO VISOKO POLETI ama baš nisko PADNE,,,,,
:lol: :lol: sto se ovi vukovi digli,sta mislite ko ste vi,da je Gracic neki gigant :lol: pa hladno vam pokupimo igraca kojeg ste do juce u zvijezde dizali,ipak je Sarajevo institucija sa dugom tradicijom i navijacima,a sad i sa mnogo vise para od Olimpica! Mi nismo visoko poletili,uprava samo cuti i odradjuje posao

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 mar 2014, 00:27

ultrahell24 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Znaci FKS uskoro dovodi i tog Hadzikadunica,
Da,ALI U NEKOM DRUGOM ŽIVOTU,mada sumnjam I tada I ne zaboravi da KO VISOKO POLETI ama baš nisko PADNE,,,,,
:lol: :lol: sto se ovi vukovi digli,sta mislite ko ste vi,da je Gracic neki gigant :lol: pa hladno vam pokupimo igraca kojeg ste do juce u zvijezde dizali,ipak je Sarajevo institucija sa dugom tradicijom i navijacima,a sad i sa mnogo vise para od Olimpica! Mi nismo visoko poletili,uprava samo cuti i odradjuje posao
Radite bolan na KVARNO.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 00:41

sta radimo na kvarno? Terorise Gracic igrac ekao dok je bio u Sarajevu,pusti se ti price ko visoko leti nisko pada,dosao najbolji vas igrac kod nas nije kraj svijeta

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 29 mar 2014, 00:46

ultrahell24 je napisao/la:sta radimo na kvarno? Terorise Gracic igrac ekao dok je bio u Sarajevu,pusti se ti price ko visoko leti nisko pada,dosao najbolji vas igrac kod nas nije kraj svijeta
Hajde ne kofrcaj se,tri kapitena FKS igraju za Olimpic,Duljevic nije prosao probe nigdje,nije Gracic slijepac da gura nesto sto ne vrijedi vise od stoje.On je vise za Olimpic cisto gubljenje vremena .Danas vam je potpisao neki talentirani klinac za Olimpic. :D Bolja je prica Gojak i slicni.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 mar 2014, 00:52

ultrahell24 je napisao/la:sta radimo na kvarno? Terorise Gracic igrac ekao dok je bio u Sarajevu,pusti se ti price ko visoko leti nisko pada,dosao najbolji vas igrac kod nas nije kraj svijeta
Bilo bi dobro za BiH nogomet da ima vise GRACIĆA,čovjek svoj novac ulaže u klub.Kupujete tudjom lovom ali kada vas PROČITA glavni babo,,,,,,,,,,,,,Nemoj pisat neistine ,,,,,,niko nikoga ne teroriše I ko voli OLIMPIC taj I igra u OLIMPICU.Ko se zadnji smeje-najsladje se smeje.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 00:58

haha cuj Gracicevih placenika smao vi istinu pricate,a mi svi lazemo :lol: Gracic je 0 velika to svi znaju,mi trosimo pare covjeka koji je na celu kluba sta je tu problem? Sta on ima da nas skonta kad sve zna,svaki potez i sve mu se redovno javlja,ajde jedite se od muke nema Duljevic pojma,Dulja je klocina :lol:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 01:00

sto se tice kapitena Torlak pati za Sarajevo i Lede takodje sa obojicom sam dobar drug,pustite se suplje! Evo sve nam Olimpic pokupi nemozemo protiv Gracica mnogo je jak :lol:

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 29 mar 2014, 01:02

Vidis ponavljam ti uzeli danas vaseg talenta iz akademije i potpisali sa njim profi ugovor.Mi cemo na njemu uzeti pare a vi na Duljevicu plafon stoja ili stoja i po.Zajebali se svaki put daBogda ovako sa vama.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 29 mar 2014, 01:05

ultrahell24 je napisao/la:sto se tice kapitena Torlak pati za Sarajevo i Lede takodje sa obojicom sam dobar drug,pustite se suplje! Evo sve nam Olimpic pokupi nemozemo protiv Gracica mnogo je jak :lol:
Jest bas mi ih nesto zao,oni ni mrtvi ne bi dosli jer znaju kroz koji jad i bijedu su prosli.A zaboravi ti i Kenu,i on place za vama.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 01:06

lupus je napisao/la:Vidis ponavljam ti uzeli danas vaseg talenta iz akademije i potpisali sa njim profi ugovor.Mi cemo na njemu uzeti pare a vi na Duljevicu plafon stoja ili stoja i po.Zajebali se svaki put daBogda ovako sa vama.
haha kakvi likovi,Duljevic je igracina pricaj ti sta hoces,vi nama nekog oteli :lol: Mozete smao uzet nekoga na koga mi nismo ni racunali,imate te djece milion i sve vam dzaba,vi nit ste klub,nit bilo kakva konkurencija u bilo cemu,a ovdje na forumu pise Gracic,kcerka njegova,njen momak i zena Graciceva :lol: :lol:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 01:08

lupus je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la:sto se tice kapitena Torlak pati za Sarajevo i Lede takodje sa obojicom sam dobar drug,pustite se suplje! Evo sve nam Olimpic pokupi nemozemo protiv Gracica mnogo je jak :lol:
Jest bas mi ih nesto zao,oni ni mrtvi ne bi dosli jer znaju kroz koji jad i bijedu su prosli.A zaboravi ti i Kenu,i on place za vama.
Eto vam Kene zelim vam da igra do kraja zivota kod vas,obrnucete ogromne pare na njemu :lol: Inace Keno je dobio raskid ugovora jer nije zadovoljio,Torlak otisao jer nije bio kapite,licno znam sta kaze za Sarajevo,da ga sad zelimo odma bi dosao kao i Lede,nismo vam mi krivi sto ste mali!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 mar 2014, 01:10

Vamo nesta provaljujes suplje a nemas pojma da gubite omladinu nama, pa ti pjevaj borbene i eto vam Dulje pa razjedinite mu karijeru kako god hocete. :mrgreen:

Eto tuguje citav svijet zbog buregdzinice
slika
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 29 mar 2014, 01:12

Dobijete prvog igraca iz Olimpica za kojeg nijedan klub iz evropske lige nije poslao nikakvu ponudu vrijednu pomena,otisao na probu koju nije prosao,kvalitete neke ima ali nije to za nas,a mi vam uzmemo jednog od najtalentovanijh mladih igraca i sto mi je jos draze pojma nemate koga smo vam klepili :D Ugovor na cetiri godine.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 29 mar 2014, 01:15

Mokroguz je napisao/la:@ultrahell cuj mi se digli, diglo mi se u tvojoj materi :lol:
Vamo nesta provaljujes suplje a nemas pojma da gubite omladinu nama, pa ti pjevaj borbene i eto vam Dulje pa razjedinite mu karijeru kako god hocete. :mrgreen:

Eto tuguje citav svijet zbog buregdzinice
slika
mi takve omladine imamo na bacanje,vama saljemo otpatke zato nikad nigdje necete otic,ko prica jel Bisera il Nijaz :lol: A ovo za mamu volio bi da mi u oci to kazes,bujrum posalji kontakt na PM voljan sam da te saslusam do kraja,jer kakve veze necija majka ima sa mojim postom?I nemam majku uhljupe

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.