Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
U koliko sutra pocinje raditi ona biletarnica (za zapad) ?Gorki je napisao/la:H.I.M je napisao/la:doću sutra oko 2h iz srebrenika, i zanima me kakve su šanse da mi ostane ulaznica ?
Karte možeš kupiti na biletarnici sjeverne tribine ili ako ćeš na zapad znaš već gdje je glavni ulaza trebalo bi da bude,ne bi loše bilo da požuriš
Mislim 13:00,opet nisam siguran.Ako neko zna 100% neka napiše.Ne znam mogu li se sutra karte uzeti na korzu/omegi itd.?!Zodiac je napisao/la: U koliko sutra pocinje raditi ona biletarnica (za zapad) ?
Opet ti provjereno kao protiv Radnickog? ne pali djabe ziv bio,nema nista provjereno,svi se nadamo pobjedi,ali niko je nece donjeti osim igraca na terenu.AVOKADO je napisao/la:Prijatelji sutra ih stizemo, znaci kec ko zgrada provjereno !!!!!!! Volim te SLOBODOOOO !!!!
Ne prenosi Face Tv. TV TK prenosi, imas je na Moja Tv pakethilmo je napisao/la:Tamo negdje na početku ove lijepe priče o Slobodi se govorilo da bi Face TV mogao prenositi derbi, međutim nema nikakve najave....Imate li vi više informacija o tome?
batva035 je napisao/la:Ne prenosi Face Tv. TV TK prenosi, imas je na Moja Tv pakethilmo je napisao/la:Tamo negdje na početku ove lijepe priče o Slobodi se govorilo da bi Face TV mogao prenositi derbi, međutim nema nikakve najave....Imate li vi više informacija o tome?
8 sati, do cega?fukara87 je napisao/la:Još 8 sati, odbrojavanje pocinje
Omerbavarac je napisao/la:8 sati, do cega?fukara87 je napisao/la:Još 8 sati, odbrojavanje pocinje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.