AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Boga mi sinoc ozbiljna utakmica, zrela konacno. Bilo je opet propusta kao u situaciji kad Matri sa 6-7 metara sam sutira al pored gola sreca nasa nije znao. Prema naprijed solidni s tim da je Kaka bio jako los a Honda ocajan iako mu je ovo najbolja utakmica u dresu Milana. U duelu je jednostavno preslab. Taarabt solidan, Balotelli najbolji. Zadnji vezni odlicni. Muntari i De Jong odlicno neutralisali Borju i drustvo. Cak je Muntari stigao i da zaprijeti koji put. Joaquin ustopan, jako bitan segment. Odlicna utakmica za standarde ove sezone, odlicna.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jest da je off ali ovo nije moglo bez citata. Koji komentar.baltazar1 je napisao/la:da su naši barem malo pametniji...ja bi sinoć Matrija pustio da zabije 5 komada samo da ga se riješimo, ha ya

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- IlPrincipe
- Kontakt:
Niang: "Montpellier is like a family. I know that I have disappointed them, and now I have eight matches to convince them to keep me."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Milan’s balance sheet: Fininvest will only have to transfer around €7m to Milan next month They transferred €4m last year and €29m in 2012.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Valjda neće zayebat otkup Tarabta, ako im QPR bude tražio "velik" keš onda bi ga mogli lako izgubit.
Što se tiče Nianga, mene nije ničim oduševio, u Montpellieru se nije dokazao što su potvrdili i čelnici kluba. Ako ga oni ne budu htjeli onda će valjda naći drugi klub pa im ga uvaliti.
Što se tiče Nianga, mene nije ničim oduševio, u Montpellieru se nije dokazao što su potvrdili i čelnici kluba. Ako ga oni ne budu htjeli onda će valjda naći drugi klub pa im ga uvaliti.
Forza Milan!
Ma hajde za Taarabta vise-manje (mada bih volio da ga otkupe), gore mi je to sto se uveliko prica da nece Ramija da otkupe. To bi bila greska.
Prica se da se Man U. ukljucio u utrku za Alexom. Ako je tako, onda cemo i u vezi njega klasicno izvisiti.
huh novi smajliji

Prica se da se Man U. ukljucio u utrku za Alexom. Ako je tako, onda cemo i u vezi njega klasicno izvisiti.
huh novi smajliji

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Što se tiče Tarabta ne može QPR tražit previše kad je dogovoreno na 7 mil.
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ja ba to je fixno ako se ne varam taj otkup kao i za Ramija. Obojica koštaju 15m da se otkupe što i nije puno jer su dobri igrači. Rami je postao najbolji u odbrani kako je došao a veoma je opasan iz prekida i već postigao par golova. Ako nastavi napredovati jer je još mlad Milan je dobio jednog kvalitetnog stopera.
Što se Alexa tiče zar to nije gotova stvar?

Što se Alexa tiče zar to nije gotova stvar?

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Vrijedi dati novac za Ramija & Taarabta, obojica su zaslužili da postanu Milanovi igrači nakon što su se pokazali u dobrom svjetlu. Ali opet ostaje vječni problem lešinara, koji ni za živu glavu ne žele iz kluba. Koji šljam je Galliani dovodio proteklih godina. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati igrači s kojima je pogodio. Znam da Berlusconi igra ključnu ulogu jer on finansira klub i dalje, ali ovaj je za pare koje je imao na raspolaganju mogao dovesti igrača tipa Eriksena bez problema. Svi smo bili za to, a sada moramo gledati kako postaje legitimni Baleov nasljednik u Tottenhamu.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Alex-Rami ok ako imaju dostojne bekove a ne WINDFUCKERE
Taarabta i Ramija otkupiti.
Seedorf je sam rekao da ne zeli 3/4 ekipe .. Vjerujem da se Zaccardu,Birsi i sličnima daje šansa baš zato da bi se prodali.
Mrak mi padne na oči kad se sjetim da se vraćaju Matri i Nocerino
Pored Adila i Adela, trebaju nam 3-4 dobra igrača da bi se vratili u borbu za Scudetto.
Nadam se da će Seedorf baciti oko na talentovane Holanđane tipa Maher i slični ..

Taarabta i Ramija otkupiti.
Seedorf je sam rekao da ne zeli 3/4 ekipe .. Vjerujem da se Zaccardu,Birsi i sličnima daje šansa baš zato da bi se prodali.
Mrak mi padne na oči kad se sjetim da se vraćaju Matri i Nocerino

Pored Adila i Adela, trebaju nam 3-4 dobra igrača da bi se vratili u borbu za Scudetto.
Nadam se da će Seedorf baciti oko na talentovane Holanđane tipa Maher i slični ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Kad si se dotakao te teme šljama ko treba ići bogami lista je poduga.
IMHO
OUT:
Amelia
Nema od njega hljeba, nikad nije pokazao kako je u Milanu da je neki kvalitet.
Robinho
Totalni neprofesionalac. Meni se zgadio za sva vremena kako nije radio zimske pripreme prije godinu jer je mislio da će u Sao Paolo otići.
Birsa
Nekvalitetan igrač.
Essien
Has been.
Constant
Nekvalitetan igrač.
Kaká
Koliko god nam drag bio njegovo vrijeme je davno prošlo. Hvala mu na svemu. 2007. se nikad neće zaboraviti dok smo god živi ali za sve bi bilo bolje da ode u MLS ili neku drugu egzotičnu ligu.
Bonera
Svi ga mrze ali meni nije mrzak toliko. On je svjestan da je kanta od igrača ali se trudi i nekako mi je simpatičan iako je veoma limitiran. Kupio me onda kada mu je agent rekao dok je još u Parmi igrao da treba da potpiše za Milan, potpisao je nije ni pitao za keš.
Silvestre
Niang
Još jedan 'Gourcuff' tj. igrač za male klubove. Veoma mlad veliki potencijal ali davao je neke jako glupe izjave dok je na posudbi. Pogotovo ova zadnja tako da bi ga ja ostavio ko mu jbe mater.
Matri
NoceriNHo
Gabriel
Kanta od golmana. Veoma mlad ali ima 5-6 italijana u Calciu njegovih godina ili mlađi koji su bolji od njega jedno 3x.
Zaccardo
Meni gotivan igrač ali prestar brat bratu a nema ni fajde od njega.
Mexès
Također gotivan igrač ali jasno je da nije u planu da bude neki bitan faktor ako Seedorf ostane na kormilu. Nije više mlad i samo može biti slabiji.
Muntari
Teška srca priznajem da je dosta limitiran igrač ali meni je Suljke drag. Ne zna odigrati pas, taktički na nivou igrača PL BIH, često puta eksces napravi, lijen i samo protiv jakih se 'nabrije'.
Igrače koje bih još ostavio jednu sezonu da vidimo hoće li biti šta od njih:
Saponara
Koliko god ga vi gotivili osim jednog ili 2 dobra proigravanja ništa nije pokazao. Imao je i tu povredu i treba mu dati još jednu šansu.
Honda
Kako je došao u Italiju dobio 1-2 duela. Veoma slab fizički a ni onaj šut njegov poznati ga ne služiu. Pošto je došao džaba ostaviti ga moža i proigra nije valjda tolika prevara od igrača?
Balotelli
Najtalentovaniji igrač tima ali treba mu dati ultimatum; ili se uozbilji i počni igrati kako možeš ili traži novi klub. Nevjerovatno kako sam ga zamrzio radi dajvanja konstantno na svaki kontakt. Dobije on batina često puta jako grubo startuju na njega sudija ni ne svira faul ali i sam je u velikoj mjeri kriv za to.
Još jedna sezona do or die.
Emanuelson
Polivalentan igrač, odličan tehnički i jako brz. Ja bi ga ostavio još jednu sezonu minimum.
Što se tiče dovođenja igrača teško je sad bubati napamet. Ovako na prvu mi pada vraćanje Paloschija uzeti pola ugovora Chievu. Bolji od Matrija jedno 3x. Albertazzija također otkupiti nije loš za rotaciju.
Alex, Doria također in. Vratiti i Boatenga bolje mu je nego u Schalkeu.
Bolje ove otjerati i dati mladima da igraju ako već neće dovoditi neka jaka pojačanja. I ovako nema ništa od rezultata i sa ovim otpadom.
IMHO
OUT:
Amelia
Robinho
Totalni neprofesionalac. Meni se zgadio za sva vremena kako nije radio zimske pripreme prije godinu jer je mislio da će u Sao Paolo otići.
Birsa
Nekvalitetan igrač.
Essien
Has been.
Constant
Nekvalitetan igrač.
Kaká
Koliko god nam drag bio njegovo vrijeme je davno prošlo. Hvala mu na svemu. 2007. se nikad neće zaboraviti dok smo god živi ali za sve bi bilo bolje da ode u MLS ili neku drugu egzotičnu ligu.
Bonera
Svi ga mrze ali meni nije mrzak toliko. On je svjestan da je kanta od igrača ali se trudi i nekako mi je simpatičan iako je veoma limitiran. Kupio me onda kada mu je agent rekao dok je još u Parmi igrao da treba da potpiše za Milan, potpisao je nije ni pitao za keš.
Silvestre

Niang
Još jedan 'Gourcuff' tj. igrač za male klubove. Veoma mlad veliki potencijal ali davao je neke jako glupe izjave dok je na posudbi. Pogotovo ova zadnja tako da bi ga ja ostavio ko mu jbe mater.
Matri

NoceriNHo

Gabriel
Kanta od golmana. Veoma mlad ali ima 5-6 italijana u Calciu njegovih godina ili mlađi koji su bolji od njega jedno 3x.
Zaccardo
Mexès
Također gotivan igrač ali jasno je da nije u planu da bude neki bitan faktor ako Seedorf ostane na kormilu. Nije više mlad i samo može biti slabiji.
Muntari
Teška srca priznajem da je dosta limitiran igrač ali meni je Suljke drag. Ne zna odigrati pas, taktički na nivou igrača PL BIH, često puta eksces napravi, lijen i samo protiv jakih se 'nabrije'.
Saponara
Koliko god ga vi gotivili osim jednog ili 2 dobra proigravanja ništa nije pokazao. Imao je i tu povredu i treba mu dati još jednu šansu.
Honda
Kako je došao u Italiju dobio 1-2 duela. Veoma slab fizički a ni onaj šut njegov poznati ga ne služiu. Pošto je došao džaba ostaviti ga moža i proigra nije valjda tolika prevara od igrača?

Balotelli
Najtalentovaniji igrač tima ali treba mu dati ultimatum; ili se uozbilji i počni igrati kako možeš ili traži novi klub. Nevjerovatno kako sam ga zamrzio radi dajvanja konstantno na svaki kontakt. Dobije on batina često puta jako grubo startuju na njega sudija ni ne svira faul ali i sam je u velikoj mjeri kriv za to.
Emanuelson
Polivalentan igrač, odličan tehnički i jako brz. Ja bi ga ostavio još jednu sezonu minimum.
Što se tiče dovođenja igrača teško je sad bubati napamet. Ovako na prvu mi pada vraćanje Paloschija uzeti pola ugovora Chievu. Bolji od Matrija jedno 3x. Albertazzija također otkupiti nije loš za rotaciju.
Bolje ove otjerati i dati mladima da igraju ako već neće dovoditi neka jaka pojačanja. I ovako nema ništa od rezultata i sa ovim otpadom.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 28 mar 2014, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Abbiati, Bonera, Zaccardo, Rami, Emanuelson; De Jong, Muntari, Kakà, Poli, Taarabt, Balotelli. Najavljen sastav za sutra. Zasto nema Mexesa, mozda ima suspenziju? Nisam upratio. Opet Bonera na beku, nema nama nafake dok ovim 5-6 otpadaka konstantno igraju. Emanuelson umjesto Constanta, definitivno bolje rjesenje..
Nadam se da necemo podbacit sutra, imam osjecaj da cemo se bas napatit al dobit 1-0, Tarabt zabija
Nadam se da necemo podbacit sutra, imam osjecaj da cemo se bas napatit al dobit 1-0, Tarabt zabija

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Konstant i Mexes imaju suspenziju zbog žutih kartona. Ja ipak očekujem Zapatu i Ramia na stoperskim pozicijama.
Forza Milan!
- muha milanez
- Kontakt:
Hvala na informaciji, nisam znao. Ne znam jesul i jednom do sad Zapata-Rami bili stoperski dvojac? Volio bih vidjet kako funkcionisu skupa.Maestro21 je napisao/la:Konstant i Mexes imaju suspenziju zbog žutih kartona. Ja ipak očekujem Zapatu i Ramia na stoperskim pozicijama.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ajd za Boneru i ok. nema De Sciglia i Abate-a povrijedjeni su pa mora neko. a odigrao je korektno protiv viola na toj poziciji treba priznati, sta ja znam, sve osim pobjede je razocarenje ma kakav god da sastav izvede Profesor 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Uglavnom se slazem, mada bih ja ostavio Kaku i Sulju za rotacije._forzamilan_ je napisao/la:Kad si se dotakao te teme šljama ko treba ići bogami lista je poduga.
IMHO
OUT:
Amelia
Robinho
Birsa
Nekvalitetan igrač.
Essien
Has been.
Constant
Nekvalitetan igrač.
Kaká
Bonera
Silvestre
![]()
Niang
Matri
![]()
NoceriNHo
![]()
Gabriel
Zaccardo
Mexès
Muntari
Saponara
Honda
Kako je došao u Italiju dobio 1-2 duela. Veoma slab fizički a ni onaj šut njegov poznati ga ne služiu. Pošto je došao džaba ostaviti ga moža i proigra nije valjda tolika prevara od igrača?![]()
Balotelli
Emanuelson
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Izgleda da je Roma zainteresovana za Matrija
ne znam sta je ljudima, gdje su naograjsali?
nista vala dajte nam Ljajica ili Benatiu i vodite morona haha

nista vala dajte nam Ljajica ili Benatiu i vodite morona haha

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nek nam daju Benatiu i 10 mil i nek ga vode 
Ma ne vjerujem da su uopste zainteresovani

Ma ne vjerujem da su uopste zainteresovani
eto ja citao da jesu valjda ima fajde od toga hehe. msm Ljajic bi nam pravo pasao za sistem koji forsira Profesor 4-2-3-1 Recimo Saraf - Taarabt - Adem ne bi bilo lose hehe 
a spominje se i Candreva iz Lazia. Po meni gotivan igrac. ali posto je tek mart rano je o bilo kakvim nagadjanjima

a spominje se i Candreva iz Lazia. Po meni gotivan igrac. ali posto je tek mart rano je o bilo kakvim nagadjanjima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.