FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jeste i Spahic gdje cu Bajru zaboraviti, ma ne mislim ja nikom da naturam svoje misljenje pokazat ce vrijeme.Pripremni je period i dosta ekipa podbaci u tim utakmicama ma imaju i utakmce za vikend na tom turniru pa ce biti jasnija slika.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
15.02. počinje sa radom portal fkzeljeznicar.com, sada sa novim, boljim dizajnom i organizacijom...Vidjećete da se isplatilo čekati...
Voli vas vas fkž.com team :::::)))))

Nadam se da ce biti cjeli igracki kadar?partibrejker1921 je napisao/la:15.02. počinje sa radom portal fkzeljeznicar.com, sada sa novim, boljim dizajnom i organizacijom...Vidjećete da se isplatilo čekati...Voli vas vas fkž.com team :::::)))))

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da nema potrebe za postavljanjem slika anamo onih a ni price o njihovom nekadasnjem protivniku u evropskom takmicenju!
Tema je Zeljo i treba samo toga da se drzimo! J.bo ostale!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
koridas mi je trazio da postavim sliku iz 2003 al je izbrisan njegov postStole iz Bora je napisao/la:Mislim da nema potrebe za postavljanjem slika anamo onih a ni price o njihovom nekadasnjem protivniku u evropskom takmicenju!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
biti ce igracki kadar sa svim informacijama i slikama...sajo10 je napisao/la:Nadam se da ce biti cjeli igracki kadar?partibrejker1921 je napisao/la:15.02. počinje sa radom portal fkzeljeznicar.com, sada sa novim, boljim dizajnom i organizacijom...Vidjećete da se isplatilo čekati...Voli vas vas fkž.com team :::::)))))
Znaci u ponedeljak, 15.02 se otvara stranica, jesam dobro?
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
U subotu igramo u Puli protiv Istre u 15:00h, u nedjelju za trece mjesto se igra u Porecu u 13:00, a finale je u Puli u 15:00h
Imat cu svog izaslanika
na tekmi, pa cemo znati rezultat kako se bude mjenjao...jbg detalje tipa, koji igrac, necemo moci znati jer ne poznaje nase igrace...tako da sve pored rezultata je bonus info...
Imat cu svog izaslanika

Svaka ti dala za ovo, imacu i ja nekih informacija u toku utakmice pa bice nam valjda dovoljnoSeyo_TM je napisao/la:U subotu igramo u Puli protiv Istre u 15:00h, u nedjelju za trece mjesto se igra u Porecu u 13:00, a finale je u Puli u 15:00h
Imat cu svog izaslanikana tekmi, pa cemo znati rezultat kako se bude mjenjao...jbg detalje tipa, koji igrac, necemo moci znati jer ne poznaje nase igrace...tako da sve pored rezultata je bonus info...

Međunarodni nogometni turnir “CROATIA CUP PULA 2010”
U subotu i nedjelju će se odigrati međunarodni nogometni turnir "Croatia Kup Pula 2010." pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića. Na turniru će sudjelovati hrvatski prvoligaški klubovi Istra 1961 kao domaćin i Inter iz Zaprešića, BiH premierligaš Željezničar te mađarski prvoligaš Kaposvar.
Turnir počinje u subotu polufinalnim susretima između Kaposvara i Intera koji će se odigrati u Rovinjskom Selu s početkom od 13.00 sati a na SRC Veruda od 15.00 sati će igrati Istra 1961 i Željezničar. Utakmica za 3. mjesto se igra u nedjelju u 13.00 u Poreču a finale na Verudi u 15.00.
Pehar pobjedniku će predati izaslanik Predsjednika RH, gradonačelnik Pule, gosp. Boris Miletić.
Medijski pokrovitelji su Glas Istre te Nezavisna Istarska Televizija.
http://nkistra1961.hr/index.php/site/mo ... pula-2010/
U subotu i nedjelju će se odigrati međunarodni nogometni turnir "Croatia Kup Pula 2010." pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića. Na turniru će sudjelovati hrvatski prvoligaški klubovi Istra 1961 kao domaćin i Inter iz Zaprešića, BiH premierligaš Željezničar te mađarski prvoligaš Kaposvar.
Turnir počinje u subotu polufinalnim susretima između Kaposvara i Intera koji će se odigrati u Rovinjskom Selu s početkom od 13.00 sati a na SRC Veruda od 15.00 sati će igrati Istra 1961 i Željezničar. Utakmica za 3. mjesto se igra u nedjelju u 13.00 u Poreču a finale na Verudi u 15.00.
Pehar pobjedniku će predati izaslanik Predsjednika RH, gradonačelnik Pule, gosp. Boris Miletić.
Medijski pokrovitelji su Glas Istre te Nezavisna Istarska Televizija.
http://nkistra1961.hr/index.php/site/mo ... pula-2010/
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eto sad ti nasao da se nesto pravdas, ko da se ne znamo ..Seyo_TM je napisao/la:koridas mi je trazio da postavim sliku iz 2003 al je izbrisan njegov postStole iz Bora je napisao/la:Mislim da nema potrebe za postavljanjem slika anamo onih a ni price o njihovom nekadasnjem protivniku u evropskom takmicenju!
Tema je Zeljo i treba samo toga da se drzimo! J.bo ostale!a i tice se nas, jer je nama upuceno...ali link nema dodirne tacke sa nama...

Govorim ovo iz razloga sto bi se opet mogle ispisati 2-3 stranice prepucavanja sa anamo onima samo radi jedne slike.
AMAR OSIM
Ja to vise da objasnim svoje gacanje po go...Stole iz Bora je napisao/la:Eto sad ti nasao da se nesto pravdas, ko da se ne znamo ..Seyo_TM je napisao/la:koridas mi je trazio da postavim sliku iz 2003 al je izbrisan njegov postStole iz Bora je napisao/la:Mislim da nema potrebe za postavljanjem slika anamo onih a ni price o njihovom nekadasnjem protivniku u evropskom takmicenju!
Tema je Zeljo i treba samo toga da se drzimo! J.bo ostale!a i tice se nas, jer je nama upuceno...ali link nema dodirne tacke sa nama...
![]()
Govorim ovo iz razloga sto bi se opet mogle ispisati 2-3 stranice prepucavanja sa anamo onima samo radi jedne slike.
ma nemaju sta na ovo napisat

http://www.rsduljanik.hr/index.php?eID= ... 9a9c0fa1d5
Na ovom stadionu se igra, tako da ako bude bura i kisa, nista od "prenosa"...
Na ovom stadionu se igra, tako da ako bude bura i kisa, nista od "prenosa"...
-
- Kontakt:
Anti Lazar, godinama sam cekao da Muharemovic ode, jos da ovog lazu odlezimo i to bi bilo to
auuuu sta nam rece pileAdmiral_TM87 je napisao/la:Anti Lazar, godinama sam cekao da Muharemovic ode, jos da ovog lazu odlezimo i to bi bilo to

Za onog pitara...vec je objasnjeno...posto pratis ovaj pdf, prelistaj

- bistrikboy
- Kontakt:
Svaki slijedeci post koji za cilj bude imao svađu ide u "kantu"!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Lazar do grobaSeyo_TM je napisao/la:auuuu sta nam rece pileAdmiral_TM87 je napisao/la:Anti Lazar, godinama sam cekao da Muharemovic ode, jos da ovog lazu odlezimo i to bi bilo to![]()
Za onog pitara...vec je objasnjeno...posto pratis ovaj pdf, prelistaj

eto otišo muharemović ŽELJO više nema problema..de neprdi on je dijete kluba a dovode neke prosječne igrače iz srbije i hrvatskeAdmiral_TM87 je napisao/la:Anti Lazar, godinama sam cekao da Muharemovic ode, jos da ovog lazu odlezimo i to bi bilo to

-
- Kontakt:
E ako proradi imate po pivu od mene(sejo, pile i samir), al nevjerujem da ce hahahahahpile87 je napisao/la:Lazar do grobaSeyo_TM je napisao/la:auuuu sta nam rece pileAdmiral_TM87 je napisao/la:Anti Lazar, godinama sam cekao da Muharemovic ode, jos da ovog lazu odlezimo i to bi bilo to![]()
Za onog pitara...vec je objasnjeno...posto pratis ovaj pdf, prelistajSamo se vi zezajte vidjecete kad Lazar proradi!
Seyo reci mu pive sto se ticeAdmiral_TM87 je napisao/la:E ako proradi imate po pivu od mene(sejo, pile i samir), al nevjerujem da ce hahahahah

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BarbareZeljin, Hrammm1921, sebalos, Tramvaji29877 i 78 gostiju.