FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 28 mar 2014, 13:33

Tuzlak04 je napisao/la:Nadam se da aktivni članovi Fukara, neće zaj*bati priliku i ponovo napraviti atmosferu da ljudi ne dolaze na utakmice. Velika vecina porodičnih ljudi (među kojima sam sad i ja) su odustala odlaziti na slobodine utakmice zbog ranijeg nasilnog navijanja Fukara (bacanje petardi, kamenica,topovskih . .. ) i ljudi su izgubili povjerenje koje se nadam polako vraća. Fukare trebaju da shvate da normalnim navijanjem pomažu klubu iz razloga što obični simpatizer kluba svojim dolaskom, plaćanjem karti, direktno doprinosi klubu.Neće ti niko doći na utakmice ako će neko očekivati razbijenu glavu. Ja priznajem, zadnji put sam bio prije možda 10 godina na Tušnju i prije 10 godina sam rekao da zbog nasilnih Fukara neću više nikad doći jer je moja glava bitnija ( iako volim Slobodu). Sad poslije 10 godina imam sina od tri godine i vodit ću ga subotu da zavoli fudbalski klub kao što je zavolio košarkaški. Ali opet nekako strahujem za dijete. Vodim ga jer imam veliku želju da to sve vidi i da bude oduševljen kao što sam i ja bio oduševljen 80-tih. Ako ima neko ko je aktivni član FUKARA, neka za dobrobit kluba (ako mu je ikako stalo) upozori ostale da se suzdrže od nasilnog navijanja (na ovoj i na svim ostalim utakmicama) i da zajednički pomognemo klubu na ovaj i na drugi način. Simpatizeri su u većini u odnosu na Fukare i predstavljaju dobar doprinos klubu, i to trebaju da shvate.Imamo rijetku priliku i daj da ne propustimo. Isto tako molim FUKARE da se suzdrže od riječi "seljak, seljačina" za nekog ko nije Tuzlak jer neće ti niko sa strane zavoliti klub ako ga skupina ne prihvata. Zar nam to treba. Geografski smo dobro pozicionirani da imamo podršku kao što ga ima Hajduk u Dalmaciji.
:thumbup:

batva035
Kontakt:

Post Postao/la batva035 » 28 mar 2014, 13:38

http://i.imgur.com/AVjPxsk.jpg

Slika terena, travnjak stvarno extra izgleda :D
Srcem do pobjede Fukare Batva

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 mar 2014, 13:41

travnjak je još jedna naša prednost, ovi iz Bihaća su navikli igrati u halugi do koljena :lol:

slika

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 28 mar 2014, 13:59

tuzlak evo ovako da ti ja odgovorim ili barem kazem par stvari :mrgreen:
naravno da neces sa dijetom ici u sam centar fukara i zato nemas razloga za brigu nikakvu ;) pogledaj koliko dugo nije bio neki belaj osim ono ulijetanje u teren...... sad petardi bude i za novu godinu jbg nije pozoriste :mrgreen: al to neko kamenje i to nema sanse cak ce i momci iz bihaca biti dobrodosli !! da ne duzim ocekujem tvoj komentar ovdje poslije utakmice ;)

pozdrav
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 mar 2014, 14:01

Tuzlak04 je napisao/la:Nadam se da aktivni članovi Fukara, neće zaj*bati priliku i ponovo napraviti atmosferu da ljudi ne dolaze na utakmice. Velika vecina porodičnih ljudi (među kojima sam sad i ja) su odustala odlaziti na slobodine utakmice zbog ranijeg nasilnog navijanja Fukara (bacanje petardi, kamenica,topovskih . .. ) i ljudi su izgubili povjerenje koje se nadam polako vraća. Fukare trebaju da shvate da normalnim navijanjem pomažu klubu iz razloga što obični simpatizer kluba svojim dolaskom, plaćanjem karti, direktno doprinosi klubu.Neće ti niko doći na utakmice ako će neko očekivati razbijenu glavu. Ja priznajem, zadnji put sam bio prije možda 10 godina na Tušnju i prije 10 godina sam rekao da zbog nasilnih Fukara neću više nikad doći jer je moja glava bitnija ( iako volim Slobodu). Sad poslije 10 godina imam sina od tri godine i vodit ću ga subotu da zavoli fudbalski klub kao što je zavolio košarkaški. Ali opet nekako strahujem za dijete. Vodim ga jer imam veliku želju da to sve vidi i da bude oduševljen kao što sam i ja bio oduševljen 80-tih. Ako ima neko ko je aktivni član FUKARA, neka za dobrobit kluba (ako mu je ikako stalo) upozori ostale da se suzdrže od nasilnog navijanja (na ovoj i na svim ostalim utakmicama) i da zajednički pomognemo klubu na ovaj i na drugi način. Simpatizeri su u većini u odnosu na Fukare i predstavljaju dobar doprinos klubu, i to trebaju da shvate.Imamo rijetku priliku i daj da ne propustimo. Isto tako molim FUKARE da se suzdrže od riječi "seljak, seljačina" za nekog ko nije Tuzlak jer neće ti niko sa strane zavoliti klub ako ga skupina ne prihvata. Zar nam to treba. Geografski smo dobro pozicionirani da imamo podršku kao što ga ima Hajduk u Dalmaciji.
Prvo da ti kazem da sam ja stariji, poslovan, porodican, roditelj...
O Fukarama u zadnje vrijeme sve najbolje. Da ne nabrajam spomenucu samo par, kupuju uredno ulaznice kao i svi, daju podrsku klubu, uradili humanitarne akcije, momci i djevojke su ok...
Bas zbog takvih Fukara treba doci na utakmicu, vidjeti ih na sjeveru, neprocjenjivo.
Vise ces cuti psovki od ovih sto su medju nama kospicarima, a i toga je sve manje jer ne daje im se razlog.
Prosla utakmica blizu mene je bio otac sa kcerkom.
Mislim da sam dovoljno rekao.
Na Fukare mozemo biti ponosni!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 28 mar 2014, 14:38

Sutra nek vam je bog na pomoci pregazicemo tuzlu ko plitak potok :D
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 mar 2014, 14:41

xxh2o je napisao/la:Sutra nek vam je bog na pomoci pregazicemo tuzlu ko plitak potok :D
Sto ne mogu ovakvih komentara..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 mar 2014, 14:42

Ja sam reko ako u Čapljini dobijemo ulazimo u PL,jer onda sigurno ne bi prosuli bodove na lakšem gostovanju od Čapljine,i dočekali bi Jedinstvo na -3 sa prepunim Tušnjem,gdje bi ih dobili. Za sad prognoza odlično ide :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 mar 2014, 15:04

Jel' ima TV-u tekma?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 mar 2014, 15:06

xxh2o je napisao/la:Sutra nek vam je bog na pomoci pregazicemo tuzlu ko plitak potok :D
Daj ba dijete drago jesil dobar ? Idi se ohladi malo pa dodji i komentarisi nesto nije ti ovdje mjesto da pises budalastinje i gluposti na nivou nekog dijete iz osnovne skole :?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 28 mar 2014, 15:09

Kao arsenal Bayerna jel, ko plitak potok.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 mar 2014, 15:13

sto ne mogu ovog seljakluka i primitivizma evo i ovi poceli o nekakvim misterioznim povredama. Lukavcani kukali 7 dana kako smo potkupljivali njihove igrace, kako ne igra kompletna prva psotava pa na kraju istrcase u najjacem sastvau :lol: evo sad opet placamo sudije, protivnicke igrace,....... :clap: koji moroni jbt. i ne znam ko im obezbjedi besplatan ulaz ni mi nigdje gratis ne ulazimo
Sloboda Tuzla

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 28 mar 2014, 15:13

Veliki pozdrav iz Sarajeva , sutra puno srece pa nek pobjedi bolji ( iskreno volio bi da udje i Slobodan i Jedinstvo , nazalost nije moguce ) mozda je vec neko postavljao ovo pitanje , KO PRENOSI UTAKMICU ??? volio bi pogledaj mec , mislim da je svakom ljubitelju domaceg fudballa to zelja ...i jos jedno pitanje , dokle se doslo sa stolicama ? pa abd da i repka nekad zaigra na Tusnju ... pozzz

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 mar 2014, 15:21

Direktan prijenos utakmice FK Sloboda Tuzla - NK Jedinstvo Bihać, u 15.00h na sl. kanalu

slika

TVTK možete pratiti na MojaTV, kao i na pojedinim kablovskim televizijama

slika

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 mar 2014, 15:32

Hoće li bit prenos na Face TV ??

:D :D
OFK Gradina Srebrenik

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 28 mar 2014, 15:33

Brcko87 je napisao/la:Hoće li bit prenos na Face TV ??

Nece

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 mar 2014, 15:38

NKJ je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Hoće li bit prenos na Face TV ??

Nece
Pa što ?? Nešto je tu sumljivo..

:D:D
OFK Gradina Srebrenik

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 28 mar 2014, 15:51

fukaratz je napisao/la:. i ne znam ko im obezbjedi besplatan ulaz ni mi nigdje gratis ne ulazimo
Kazni se sam, pojma nemas.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 mar 2014, 15:52

jasta je nego sumnjivo evo FBI je danas bio u Rudarskoj ulici kazu FK Sloboda ima nekakve veze i sa nestankom ovog malezijskog aviona ;) a od ranije nas sumnjice da smo narucili ubistvo Kenedija 8-) nema mutni smo maksimalno :lolno:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 mar 2014, 15:56

abnorme123 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:. i ne znam ko im obezbjedi besplatan ulaz ni mi nigdje gratis ne ulazimo
Kazni se sam, pojma nemas.
ja kad sam pratio Slobodu u Citluku i Posusju ti si srao u gace. al dobro u eri Sabovica bilo je placenika koji su cekali da im Adem sredi ulaz na gostovanjima pa su redovno ulazili debelo nakon pocetka utakmice a nekad i ispred stadiona ostajali garant ti je poznata situacija ;)
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.