Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
U konkurenciji Sušića, Hadžića, Vršajevića, Šunjića... uvijek biram Zahirovića, pa makar ne igrao ni minut za Bochum!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zaha nije zaboravio igrati. Redovno trenira, znaci fizicki je spreman, uigran je sa ekipom, plus sto ce proci pripreme. Ja bih ga pozvao. I o Rahimicu bih ozbiljno razmislio, da se ja pitam i on bi bio blizu poziva. Ne igra odavno, iako je uvijek u kadru koliko sam primjetio. Ima iskustvo i mirnocu, potreban je ne samo na terenu nego i van njega.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 28 mar 2014, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
Treba nam igrač koji će uraditi ono što je Zahirović uradio u Slovačkoj.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Salatic. Besic. Zukanovic. Kolasinac. M. Vrancic. Sve i jedan ce biti bolji i u boljoj takmicarskoj formi od Zahirovica. On nek pokusa da igra ponovo standardno u jednom drugoligasu, pa cemo dalje. Glupiranje sa T. Susicem nam naravno nikad nije ni trebalo i nedaj boze da nam on mora drzati sredinu. SP nije vic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Virtu4l je napisao/la:Treba nam igrač koji će uraditi ono što je Zahirović uradio u Slovačkoj.

1946
Ja više volim provjerenog igrača nego eksperimentisanje, pa da nam se ponovo desi Stojan Vranješ.Principatus je napisao/la:Salatic. Besic. Zukanovic. Kolasinac. M. Vrancic. Sve i jedan ce biti bolji i u boljoj takmicarskoj formi od Zahirovica. On nek pokusa da igra ponovo standardno u jednom drugoligasu, pa cemo dalje. Glupiranje sa T. Susicem nam naravno nikad nije ni trebalo i nedaj boze da nam on mora drzati sredinu. SP nije vic.
@Head, ako taj mali može odgovoriti zadatku, zašto da ne...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Provjerili su oni Zahirovica u Bochumu, imali su vremena.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Provjerili smo ga i mi u reprezentaciji, prošao je svaki test, posebno onaj najbitniji u Slovačkoj, kad je sam zatvorio stranu koja nam je pravila najviše problema, ni tada nije igrao u klubu pa je Weissa strpao u džep.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Sto placenici guraju Salatica u repku, zasto samo 

Jer je najbolji DM uz Besica kojeg imamo mogucnost pozvati.MaksuzBaksuz je napisao/la:Sto placenici guraju Salatica u repku, zasto samo
- Principatus
- Kontakt:
Ma ja evo i na ovoj temi http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=880" onclick="window.open(this.href);return false;MaksuzBaksuz je napisao/la:Sto placenici guraju Salatica u repku, zasto samo
Na temi Tine Susica, 90% "placenika" smatra da ta ubleha nema sta traziti u svetom dresu. 90% navijaca su placenici. Kakva je to sad fora. A Germanija Sportagentura nisu placenici, oni to rade iz ljubavi, uvaljuju nam smece iz Ajduka.

Koji placenik ugura klupu Hajduka aka Tino Sven Susic na nasu DM poziciju?

Zaha je sa reprezentacijom zavrsio za sada i to je realnost.Igrac koji se u jednom od najslabijih klubova cvajte ne moze nametnuti nema sta traziti u reprezentaciji kao sto je nasa.Tako je kako je i s tim se moramo pomiriti.
Sto se tice argumenta uvijek je odigrao korektno,jeste ali samo to,nista vise od toga.A ako bi nam to bio argument onda bi trebali zvati i Jahica,Nadarevica....i oni su uvijek odigrali korektno.
Sto se tice argumenta uvijek je odigrao korektno,jeste ali samo to,nista vise od toga.A ako bi nam to bio argument onda bi trebali zvati i Jahica,Nadarevica....i oni su uvijek odigrali korektno.
Jahić je bio katastrofalan u par posljednjih mečeva. Zahirović je nešto drugo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ubi ovaj klizecim po tribinama...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Haha. Daj bolan cemu romantiziranje. Lik je je kurcina, pokazao je to od Bjelorusije do cvajte.Virtu4l je napisao/la:Provjerili smo ga i mi u reprezentaciji, prošao je svaki test, posebno onaj najbitniji u Slovačkoj, kad je sam zatvorio stranu koja nam je pravila najviše problema, ni tada nije igrao u klubu pa je Weissa strpao u džep.
Usao je svjez i lafo on zatvorio nesto. Pa sto ga uz Bochumu ne koriste na beku, kad je vec tako mocan na toj poziciji.
A crveni?gringobih je napisao/la:Ubi ovaj klizecim po tribinama...
Crvenim se i ja kad ga vidim na spisku repke...dexter___ je napisao/la:A crveni?gringobih je napisao/la:Ubi ovaj klizecim po tribinama...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Zahe 30 minuta igrao,nadam se da će sve vise igrati,treba nam u Brazilu
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Trebamo biti realni i reci da je Zaha odradio dobro utakmice u repki... Mislim da je davao sve od sebe i da je bio dobar, sjetite se kako je odradio obje tekme s Grcima....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoce komisija za sigurnost na stadionima u Brazilu da ga angazuje, provjeravaju sigurnost stolica na tribinama.
Mozda i vidi Brazila
Mozda i vidi Brazila

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.