eto buraz jos mal i porto XCitizen-X je napisao/la:Odigr'o Bordo prvo poluvrijeme X,
sporting porto isto poluvrijeme X
kilmaNRock - seltik - oba daju go.
iz zaebancije - za 2 eura.
evo gledam pogodio bordoa.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
eto buraz jos mal i porto XCitizen-X je napisao/la:Odigr'o Bordo prvo poluvrijeme X,
evo gledam pogodio bordoa.
nachuturiche me izgleda seltikeky je napisao/la:eto buraz jos mal i porto XCitizen-X je napisao/la:Odigr'o Bordo prvo poluvrijeme X,
evo gledam pogodio bordoa.a celtic jbqa ima jos 10 min sretno ..
jbqa buraz pade ti pade ja XD bice bolje swakako je danas bila ponuda qrcCitizen-X je napisao/la:nachuturiche me izgleda seltikeky je napisao/la:eto buraz jos mal i porto XCitizen-X je napisao/la:Odigr'o Bordo prvo poluvrijeme X,
evo gledam pogodio bordoa.a celtic jbqa ima jos 10 min sretno ..
hehehehe porto dade go![]()
Samo da napomenem da kilmarnock nije pobijedio seltika u zadnjih 15 utakmica - same pobjede seltika.
Tako da trebas bit veci bahil kao ja da prodje kvota na paru 5,70
ma šta je sad ovo unicaja kod kuće izgubi 20 razlike od procoma, pa nisam mogao vjerovati, na 3 stranice provjeravao, 1,2 najmanja kvota ostalo prošlo, ma moram stati bar do vikenda neće i gotovotony-mortale je napisao/la:danas ajax, inter, fulham, cska i unicaja košarka i benfica, juče katastrofa, chelsea mi bio fix na svim mogućim tiketima
svaka čast za dobitak, al zahvali jednom malcu od metar i posarajlija89 je napisao/la:inter,tottenham,sevilla,psv,ajax,cska-kosarka,anderlecht....na tri i po..i 85
...sutra cu postavit listic..nisam nikad a imo sam dobrih
![]()
..ovaj mi drag nekako..jer ga je anderlecht u 90-toj zabio
i to onaj mali senegalac...16 godina a visok 2 metra jbt
upravu si Moubarak Boussoufa je zabio gol..meni se valjda ucinilo od radosti da je onaj velki zabio kako se zove nezztony-mortale je napisao/la:svaka čast za dobitak, al zahvali jednom malcu od metar i posarajlija89 je napisao/la:inter,tottenham,sevilla,psv,ajax,cska-kosarka,anderlecht....na tri i po..i 85
...sutra cu postavit listic..nisam nikad a imo sam dobrih
![]()
..ovaj mi drag nekako..jer ga je anderlecht u 90-toj zabio
i to onaj mali senegalac...16 godina a visok 2 metra jbt
on je zabio gol za 3-2 bilo sinoć na sport klubu, hajd stavite nešto za danas ja po jedan par vazda fulam u zadnje vrijeme
Da nisi stavio smajli,mislio bih da si ozbiljanharry_90 je napisao/la:Zurich 1
Grenobl-Okser-zeznuto,realno 1![]()
jbg meni ovaj par je najgori za ovu sedmicu na kladi,sa grenoblom nikad nisi siguranneko_iz_mase je napisao/la:Da nisi stavio smajli,mislio bih da si ozbiljanharry_90 je napisao/la:Zurich 1
Grenobl-Okser-zeznuto,realno 1![]()
jel sa timrom igro HV....ako jest a cini mi se...nisi trebo to igrat..timri treba za opstanak..bori se sa sordetaljeom....al ne brini hv uzima tituluharry_90 je napisao/la:jjjjjjjjjjjjjooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjj opet me obori HV 71,TRECI PUT ZAREDOM![]()
![]()
![]()
NIKAD VISE NA MOJ TIKET..
PRODJEM:
CSKA MOSCOW 2
RIVER PLATE 2
STANDARD 2
ROMA 1
I stavim jos HV 71
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.