Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Mali pogled na ovaj raspored i sve je puno jasnije,
http://espnfc.com/team/fixtures/_/id/13 ... rt?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaju domaću protiv Frajburga, kao jednu od lakših utakmica, a ove ostale su strašne. U zadnjem kolu gostuju Bayernu, jadna im majka ako im tu bude trebala pobjeda za opstanak, Bauern će im petaka uvaliti...
http://espnfc.com/team/fixtures/_/id/13 ... rt?cc=5739" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaju domaću protiv Frajburga, kao jednu od lakših utakmica, a ove ostale su strašne. U zadnjem kolu gostuju Bayernu, jadna im majka ako im tu bude trebala pobjeda za opstanak, Bauern će im petaka uvaliti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bayern će im djecu napraviti, a kako gledam tu će tri boda značiti play offVirtu4l je napisao/la:Mali pogled na ovaj raspored i sve je puno jasnije,

Za Vedu nema krize,on bez problema moze napraviti transfer u dobar klub.Steta sto ce najvjerovatnije ispaszi ali realno su truba od ekipe.I lani su se zamalo spasili i opet im nije bila skola da se pojacaju
- Consigliere
- Kontakt:
Samo ne Turska. Dovoljno nam je igraca upropastila. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mogao bi se i u Francusku vratiti.
Vidjet cemo, ali sumnjam da ce igrati u cvajti sljedece sezone! Isto sa Erminom.
Vidjet cemo, ali sumnjam da ce igrati u cvajti sljedece sezone! Isto sa Erminom.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ziku Stuttgart-a
Hajmo Vedo, upisi se i ti u listu strijelaca, vrijeme ti je!

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Hebiga Gentner a imao je i Vedu
1-0
Opet Vedo tu ali lopte nema
2-0
Nece Vedo;
Hoce Reus
2-1
2-2
2-3

1-0
Opet Vedo tu ali lopte nema

2-0
Nece Vedo;
Hoce Reus
2-1
2-2
2-3
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 29 mar 2014, 17:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Nikad necu razumjeti ove stopere...pusti igraca i ne pravi penal,ne diraj ga s ledja,svakako ce ti zabiti s 11m,samo sto ces jos dob.i crveni karton...
Gdje je tu pamet
Gdje je tu pamet
Imao je dobar jedan prodor u prvom poluvremenu kad je prebacio loptom jednog igraca BvB i nakon toga sutirao na gol inace je bio rastrcan ali kad sam vidio na ponovljenom snimku da je namjerno naletio na onog golmana Weidenfellera iako je skoro imao 5 utakmica suspenzije totalno mi je ohladio,prgav je bespotrebno..
A prije toga godinama od Hoffenhaima dalje nije bio prgav. OK tu i tamo neki start. Ali ovo. Vjerovatno je pod velikim pristiskom jer dugo nije igrao, da se vrati u formu ali i klubu je svaka utakmica do kraja sezone, ko kvalifikacijska.zgembo89 je napisao/la:Imao je dobar jedan prodor u prvom poluvremenu kad je prebacio loptom jednog igraca BvB i nakon toga sutirao na gol inace je bio rastrcan ali kad sam vidio na ponovljenom snimku da je namjerno naletio na onog golmana Weidenfellera iako je skoro imao 5 utakmica suspenzije totalno mi je ohladio,prgav je bespotrebno..
njemacka disciplinska komisija DFB dosta stvari kaznjava drasticno i vec je 5utakmica odradio ali eto..a i prije on uvijek dobije neki bezvezni žuti ili zbog prigovora ili nekog starta tamo oko 70te 80te minute..
Vakat je da zabije koji gol... idealan protivnik...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Šta je ovo? Vedo izlazi nakon 60 minuta. Stuttgart zabija koji minut kasnije. Nije valjda da gube povjerenje u Vedu. Nije do sad nikad prije vremena izlazio. Gleda li ko da nije kakva povreda?
- Goalgetter
- Kontakt:
Totalno je van forme. I navijaci su mu zvizdali.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Aso.. Možda i nije toliko loše to.. Ako pogura Papeta da ga bar protiv Argentine stavi na klupu a Hajrovica na desnu stranu. Ako mu nisu Spahic i Dzeko zabranili kao što su sa Pjanicem za Ibricic-a i Begovicu za Hasagica. Ako ima istine u pricama što medije navode...Goalgetter je napisao/la:Totalno je van forme. I navijaci su mu zvizdali.
S*ebala ga je kazna. I inače igra u katastrofalnoj ekipi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- sanelmasetic
- Kontakt:
Ma nebrinem za njega nimalo , mozda bi bolje bilo da ispadnu, prija bi ga pustili da ide...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- Consigliere
- Kontakt:
Syeb'o je sam sebe...zizu1991 je napisao/la:S*ebala ga je kazna. I inače igra u katastrofalnoj ekipi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Tačno da je kriv zbog kazne, ali njegovo neigranje ga je izbacilo iz forme. Na to sam mislio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boatenkk, Skojevska i 14 gostiju.