NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
stambi imas poruku tamo na nasoj stranici, haj odgovori mi 

Zar se to ne smije znati prije izlaska novina sutra? Svasta.
Povrede su u pitanju !!tropic je napisao/la:Zar se to ne smije znati prije izlaska novina sutra? Svasta.
-
- Kontakt:
ne igra kova misic mu pukao
Zadnja izmjena: bihacusrcu1, dana/u 28 mar 2014, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Jel stvarno Mirza ne brani? :S necu da budem pesimistican ali ako je to istina onda smo na*ebali 

Ako Kova ne bude igrao to je hendikep. Onda ce na desnog beka opet morati Reno a to mi se ne svidja :S
- sigurnoable
- Kontakt:
Povrijedjeni jer je Sloboda dobro platila da izgubimo utakmicu, dajte ljudi ne budite smijesni kakve crne povrede 

Sloboda odgovorna i za pucanje misica 

Samo Kova ne igra,ostali su svi spremni !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Fali i Kahri cini mi se. Stjepanovic upitan !
- sigurnoable
- Kontakt:
Odgovorni ste vi za dosta togaZodiac je napisao/la:Sloboda odgovorna i za pucanje misica

-
- Kontakt:
ocekivani sastav jedinstva na tusnju:karalic,hodzic,cizmic,becic,piric,durakovic,dizdaric,malbasic,burazor,jaranovic,stojanov
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Sta vam je sa Hamzabegovicembihacusrcu1 je napisao/la:ocekivani sastav jedinstva na tusnju:karalic,hodzic,cizmic,becic,piric,durakovic,dizdaric,malbasic,burazor,jaranovic,stojanov

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Da l' nas zezaš?sigurnoable je napisao/la:Povrijedjeni jer je Sloboda dobro platila da izgubimo utakmicu, dajte ljudi ne budite smijesni kakve crne povrede

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Momak iz bihaca koji se raspitivao koliko ima od stadiona tusanj do glavne autobuske stanice u tuzli .... nek mi se javi na PP .... ja cu ga poslije utakmice odvuc na autobusku stanicu !!!
Ovo jos jedan pokazatelj sto mogu u isti kos sa lukavcom poceli su od njih prepisivati sa ovim izmisljenim povredama i optuzivanjem prije utakmice kako sloboda placa da se njihovi igraci povrijede. Zalosno da zalosnije ne moze biti
Svaka čast RudarskaRUDARSKA2 je napisao/la:Momak iz bihaca koji se raspitivao koliko ima od stadiona tusanj do glavne autobuske stanice u tuzli .... nek mi se javi na PP .... ja cu ga poslije utakmice odvuc na autobusku stanicu !!!

tuzlanska Sloboda
-
- Moderator
- Kontakt:
Svaka čast RudarskaRUDARSKA2 je napisao/la:Momak iz bihaca koji se raspitivao koliko ima od stadiona tusanj do glavne autobuske stanice u tuzli .... nek mi se javi na PP .... ja cu ga poslije utakmice odvuc na autobusku stanicu !!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Bišćani,uz sav respekt prema vama,vi nemate šta tražiti na Tušnju.Ali ako odličnom igrom i zabijete gol ili više i pokažete na terenu da ste bolji od nas i to u našoj avliji,ja ću vam prvi čestitat na pobjedi i zaželjeti sreću u Premier ligi Bosne i Hercegovine.
Uživajte u gradu soli i osjećajte se kao kod kuće a i ponašajte se kao kod kuće i nadam se da ćete ga pamtiti po porazu
Sportski pozdrav i vidimo se sutra
Uživajte u gradu soli i osjećajte se kao kod kuće a i ponašajte se kao kod kuće i nadam se da ćete ga pamtiti po porazu

Sportski pozdrav i vidimo se sutra

Pobjeda je bolja od orgazma!
Hvala vama na svemu. Najviše bih volio da možemo ponovo ugostiti jedne druge sljedece godine ali u Premier Ligi, ovako ne. Volio bih da ovaj derbi ovdje više ne bude, pa neka udje ko bude bolji. Ako mi izgubimo, sretno vam do kraja, iako se ni mi necemo predati, ali biće teško. Ali nismo se mi predali sutra, dolazimo igrati 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.